PARTERAPI I VALBY

Søger du en dygtig parteapeut i Valby, som kan hjælpe med at stoppe konflikter og dårlig kommunikation? - så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig hurtigt få et godt overblik over dygtige terapeuter overalt i landet - og selvfølgelig også i Valby og København. Du kan se vores parterapeuter i Valby her:

PARTERAPEUTER I VALBY

Helene Mau

Parterapeut & coach

Hvor:

København & Valby

Særlig erfaring med:

Nærhed og fælles udvikling, at skabe tættere relation, samhørighed og fællesskab i parforholdet, bedre sex, kærlig relation, vokse og udvikle sammen

1 Video interview

1 Online kursus

Parterapeut i Valby - Bernadette Grandjean

Bernadette Grandjean

Parterapeut & Sexolog

Hvor:

Valby & København

Særlig erfaring med:

Parterapi, sexologisk rådgivning, dårlig kommunikation, utroskab og jalousi, kvinders seksualitet

1 Artikel

1 Online kursus

FANDT DU EN TERAPEUT I VALBY?

Vi håber af du kunne bruge en af vores dygtige og veluddannede parterapeuter i Valby - Hvis du vil se flere muligheder kan du se vores liste over de parterapeuter vi samarbejder med i hele Region Hovedstaden her:

Parterapi i Valby - centralt i København

VALBY - EN BY MED MASSER AF LIV OG TILBUD FOR PAR OG FAMILIER

Valby er en bydel i København og med sine næsten 53.000 indbyggere udgør befolkninger i Valby ca. 9 % af København. Bydelen ligger vest for Københavns centrum og grænser op til Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse.

Valby er en gammel bydel, som i de seneste år har gennemgået en enorm forvandling. Både handelslivet og de kulturelle tilbud er blomstret op, og bydelen er på mange måder både blevet trendy og hip. Det kan bl.a. afspejles direkte i boligpriserne i Valby, som har taget en ordentlig tur i vejret.

TING SOM KAN ANBEFALES TIL PAR I VALBY

Valby er en spændende bydel, som tilbyder masser af kulturelle muligheder, caféer og byliv for par og børnefamilier. Gaderne i Valby har ofte fungeret som kulisser til en perlerække af gamle danske film, og i bydelen finder man da også en god blanding af moderne byggerier, og gamle klasiske bygninger, som stadig præger området og bydelen. Bydelen rummer bl.a Valbyparken, spinderiet, det helt nye »Carlsbergbyen« og Valby vandkulturhus, som alle helt klart er et besøg værd - både for par, men også for familier i det hele taget.

Leder du efter mere information omkring skilsmisser og parterapi i Valby og København, kan vi anbefale at se vores guide til parterapi i København, parterapi Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro og Rødovre.

DIN HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Du kan hurtigt finde hjælp til dit parforhold her på siden. Klik på feltet "find terapeut", find en terapeut på vores liste og udfyld kontaktformularen under den pågældende terapeut. Derefter vil du blive kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt, så I kan få en uforpligtende snak om Jeres udfordringer i parforholdet.

Det er aldrig helt let at finde den helt rigtige parterapeut, da der er flere faktorer der skal gå op. En af de vigtigste ting som skal være tilstede for at sikre et frugtbart terapiforløb er kemi - altså Jeres kemi skal passe med terapeutens. Derfor tilbyder de fleste at de parterapeuter, som er tilknyttet os, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale. Samtalen er en hjælp til Jer, og den har til formål at afstemme forventningerne og give Jer mere viden om terapeuten. Vi anbefaler at I begge er tilstede under samtalen, da det er vigtig for et godt terapiforløb at I begge har en god kemi med parterapeuten.