PARTERAPI I RØDOVRE

Velkommen til Lovecast i Rødovre. Her på siden kan du masser af nyttige informationer om parterapi i Rødovre og du kan samtidig finde en dygtig parterapeut, som kan hjælpe dig og din partner med at få et bedre parforhold. Se mere herunder:

Find den bedste parterapeut i Rødovre

PARTERAPEUTER I RØDOVRE

Birgitte Grønbech

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

København K, Østerbro & Rødovre

Særlig erfaring med:

Kommunikation, reaktionsmønstre, engagementer i parforholdet, håndtering af vrede, ensomhed eller tilbagetrækning, tryghed,nærvær og intimitet, fællesskab omkring værdier, planlægning og prioritering samt håndtering af årsager til mistillid

Rebecca Karolina Henriksson

Parterapeut, sexolog & yogainstruktør

Hvor:

København & Rødovre

Særlig erfaring med:

Kommunikation, skyggearbejde, unge par, sex, porno- og kærlighedsafhængighed, stress, selvkærlighed, meditation, yoga & par yoga

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I RØDOVRE?

Du kan finde flere dygtige parterapeuter i København - se mere her:

MERE OM PARTERAPI & PARFORHOLD I RØDOVRE

Rødovre er en del af Storkøbenhavn og har ca. 40.000 indbyggere. Rødovre er geografisk placeret imellem Glostrup, Brøndby, Hvidovre, Valby og Vanløse er derfor centralt placeret vest for København.

Der findes ikke specifikke undersøgelser der viser noget om skilsmissetal i selve Rødovre og derfor henviser vi til de undersøgelser der er lavet om København og Storkøbenhavn - som Rødovre jo også er en del af.

Du kan finde en undersøgelse omkring skilsmisser og parforhold i København her.

MULIGHEDER FOR PARTERAPI RØDOVRE OG DE OMKRINGLIGGENDE KOMMUNER

I Rødovre og i de omkringliggende kommuner, samarbejder vi både med dygtige psykoterapeuter, autoriseret psykologer og kompetente parterapeuter. De fleste eksperter som du finder på Lovecast.dk har rigtig mange års erfaring, stor faglig interesse for parterapi og et kæmpe drive. Det er din sikkerhed for at dit parforhold er i trygge - og ikke mindst kompetente hænder. Bestil en tid til parterapi allerede i dag.

Leder du efter parterapi i nærliggende byer som eksempelvis parterapi i Valby og Taastrup, kan du finde et godt udvalg af dygtige parterapeuter her. Held & lykke med parforholdet.