PARTERAPI I HØJE TAASTRUP

Velkommen til Lovecast - stedet hvor du finder de bedste parterapeuter i Danmark. Leder du efter en dygtig og kompetent parterapeut Høje Taastrup eller i Taastrup? - så har du fundet vej til den helt rigtige hjemmeside. Udover en stor samling af landets førende og mest professionelle parterapeuter, har også et stort arkiv med gode artikler og og spændende interviews, som du måske kan bruge som inspiration til parforholdet. God fornøjelse og velkommen til Lovecast.

PARTERAPEUTER I HØJE TAASTRUP, TAASTRUP ELLER HEDEHUSENE

Emilie Odfeldt

Parterapeut & sexolog

Online parterapi

Hvor:

Solrød Strand - nær Høje-Taastrup

Særlig erfaring med:

Småbørnsforældre og familieliv, følelsesmæssig distance, kommunikation, tiltrækning og forelskelse, tilknytningsmønstre, problemer med nærhed og intimitet, jalousi, utroskab og tillidsbrud

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I HØJE TAASTRUP?

Hvis du ikke gjorde, kan du se mange flere dygtige terapeuter i Region Hovedstaden her:

Parterapi i Esbjerg - Region Syddanmark

MERE OM SKILSMISSER OG PARFORHOLD I HØJE TAASTRUP

Høje Taastrup er en kommune under Region Hovedstaden og samtidig en kommune på Vestegnen. Høje Taastrup kommune har næsten 52.000 indbyggere og 2 større byer, nemlig Taastrup og Hedehusene. Høje-Taastrup er hovedstadsområdets største og mest grønne kommune og næsten 2/3 af kommunen er dækket af skove, enge, marker og søer.

Især Taastrup by er kendt for et meget rigt erhvervsliv og ikke mindst et stort indkøbscenter.

Det vides ikke om det er de store grønne arealer der har en positiv indvirkning på antallet af skilsmisser, men når man kigger på skilsmissetal fra Høje Taastrup Kommune, ligger byen noget under gennemsnittet i Region Hovedstaden. Høje-Taastrup ligger nemlig på en 69. plads over landets kommuner hvor flest par med hjemmeboende børn bliver skilt og efterfølgende flytter fra hinanden. Tallet er bedre end gennemsnittet, men det er alligevel en god idé at gå i parterapi hvis I mærker at noget i parforholdet ikke er som det bør være.

MERE OM PARTERAPI I REGION HOVEDSTADEN OG HØJE TAASTRUP

På Lovecast.dk kan du få masser af brugbare informationer om parterapi. Derudover kan også finde svar på mange af de spørgsmål, som typisk opstår inden et terapiforløb, eller du kan også læse meget mere om parforhold, se statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder. Se eksempelvis vores infosider og guides områder tæt på Høje-Taastrup - se eksempelvis information om parterapi i København, Roskilde, Rødovre og Køge. God fornøjelse.

FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Parterapi er ikke farligt - slet ikke faktisk. Parterapi er en effektiv og hurtig måde at komme til bunds i de udfordringer I oplever, og det er ofte den hurtigst og sikreste vej til at skabe en helt ny udgangspunkt for parforholdet.

Med få klik kan du nemlig finde den rigtige hjælp til dit parforhold i Høje-Taastrup og Taastrup. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen "find terapeut" og kig vores liste med dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt.

De fleste parterapeuter, som er tilknyttet Lovecast, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale, så I har mulighed for at afstemme forventningerne. God fornøjelse og held og lykke med parforholdet.