PARTERAPI I KØGE

Velkommen til Lovecast. Her på siden finder du alt om parterapi i Køge og et godt udvalg af kompetente parterapeuter i Køge og overalt i Danmark. Her kan du hurtigt få et godt overblik over I parterapeuter og priser, kompetencer og terapeuternes baggrunde. Derved bliver det bliver lettere at få den rette hjælp til parforholdet. Vi har også skrevet en masse nyttige informationer om parterapi, så I kan blive klædt bedre på til et terapiforløb.

PARTERAPEUTER I KØGE

Anne Kimmer

Parterapeut & psykolog

Online parterapi

Hvor:

Køge

Særlig erfaring med:

Kommunikation, utroskab, relationer, større selvindsigt, kronisk sygdom, identitetskrise, stress, sorg, angst & depression

3 Klientudtalelser

Emilie Odfeldt

Parterapeut & sexolog

Online parterapi

Hvor:

Solrød Strand

Særlig erfaring med:

Småbørnsforældre og familieliv, følelsesmæssig distance, kommunikation, tiltrækning og forelskelse, tilknytningsmønstre, problemer med nærhed og intimitet, jalousi, utroskab og tillidsbrud

Karin Koch

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København & Køge

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforholdet, sammenbragte familier, parforhold og børn - plads til hinanden, parforholds kriser / skilsmisse, forskellighed i forholdet som ressource, tilknytningen som betydning for parforholdet

1 Artikel

1 Video interview

4 klientudtalelser

Rebecca Karolina Henriksson

Parterapeut & sexolog

Online parterapi

Hvor:

København & Rødovre

Særlig erfaring med:

Kommunikation, skyggearbejde, unge par, sex, porno- og kærlighedsafhængighed, stress & selvkærlighed.

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I KØGE?

Du kan finde langt flere parterapeuter både i Roskilde og på Sjælland - se mere her:

MERE OM PARTERAPI I KØGE

Køge er Danmarks 18. største byområde med et indbyggertal på omkring 40.000 mennesker. Køge er kendt for et rigt handels - og forretningsliv, som har sit centrum omkring Køge torv, som også er kendt for at huse både musik arrangementer og kultur.

Når man kigger på skilsmisse statistikkerne går det ikke specielt godt med parforhold i Køge. Køge er placeret på den lidt kedelige 6. plads på listen over landets kommuner, hvor flest familier med hjemmeboende børn, flytter fra hinanden. Så der er afgjort plads til forbedringer. Parterapi kan hjælpe på at genfinde kærligheden og lysten til at være sammen.

MULIGHEDER I KØGE OG DE OMKRINGLIGGENDE KOMMUNER

Både i Køge og i de omkringliggende kommuner , samarbejder vi både med psykoterapeuter, autoriseret psykologer og parterapeuter. De fleste eksperter på siden har rigtig mange års erfaring, faglig interesse og drive, og det er din sikkerhed for at dit parforhold er i trygge - og ikke mindst kompetente hænder. Bestil en tid til parterapi allerede i dag.

Find den bedste parterapeut i Køge

Leder du efter parterapi i nærliggende byer, som eksempelvis parterapi i Næstved, Roskilde, og Taastrup, kan du finde et godt udvalg af dygtige parterapeuter her.