Parterapeut centralt i Aarhus - Tina Stokkebo

Emilie Odfeldt

Parterapeut og Sexolog

Adresse: Solrød Strand

Åbningstider: Mandag til fredag fra 10.00-16:00 eller efter aftale

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Emilie Odfeldt og jeg er uddannet pædagog, sexolog og parterapeut. Jeg tilbyder parterapi og individuel terapi i min lille hyggelige klinik på min hjemmeadresse Solrød Strand. Det vigtigste for mig som terapeut er, at mine klienter føler sig velkomne og trygge hos mig, og at de føler at jeg ser og møder dem dér, hvor de er følelsesmæssigt og mentalt.

Ofte møder jeg par, som oplever udfordringer med kommunikationen, intimiteten og en følelse af “vi er ikke hvem vi var”… Jeg kan hjælpe dem med at finde hinanden igen og ikke mindst dem selv igen.

Når I ønsker at jeres parforhold skal forbedres, kræver det, at I ændrer jeres handlinger. Det vil sige, at I skal gøre noget andet end I plejer… Men det kan være rigtig svært, fordi det vækker tanker og følelser, som kan være ambivalente og ubehagelige. Hos mig vil I blive guidet trygt igennem processerne i jeres helt eget tempo. Jeg har hele tiden jeres mål i sigte og jeg anvender de teknikker og metoder, jeg vurderer vil hjælpe jer bedst - både nu og her men også på den lange bane.

PARFORHOLD

Du har måske hørt det før: “Græsset er ikke grønnere på den anden side. Græsset er grønnets dér, hvor du vander det.” Som parterapeut er jeg helt enig. Parforhold kræver hårdt arbejde.

Særligt dét at blive forældre kan være hårdt for parforholdet og derfor tilbyder jeg samtaler til kommende og nybagte/småbørns forældre. Den vigtigste relation i en familie er forældrerelationen, hvorfor det er yderst vigtigt at I passer på jer selv, så I kan passe godt på jeres barn. Jeg hjælper jer med b.l.a. at forventningsafstemme, forebygge eller mindske konflikter, at sætte ord på svære følelser og tanker, at få gang i sexlivet igen og at “blive kærester igen”.

Uanset hvad jeres problematikker er, kan parterapi fungere som et slags pusterum i en travl hverdag, hvor der er plads til at tale og til at blive hørt. Jeg oplever ofte at par åbner op overfor hinanden i parterapien omkring tanker og følelser, som de har gået med meget længe, men som de af forskellige årsager ikke har kunne sætte ord på derhjemme.

Et parterapi forløb hos mig vil typisk indebære en blanding af samtaler, praktiske øvelser, hjemmearbejde og ofte også individuelle samtaler (såfremt I selv har lyst det). Varigheden af et forløb afhænger af jeres problemstillinger og af hvad jeres mål er. Jeg vil kunne give et bud på hvor mange sessioner, der skal til, efter vores første møde.

Kontakt mig nu. Forandring er altid en mulighed.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Sexologisk rådgivning

Online terapi

Samtaler med kommende og nybagte forældre

UDDANNELSE


Certificeret parterapeut - Sexologiskolen i København

Certificeret sexolog - Sexologiskolen i København

Pædagog - Campus Carlsberg

ERFARINGSOMRÅDE


Småbørnsforældre og familieliv

Følelsesmæssig distance

Kommunikation

Tiltrækning og forelskelse

Tilknytningsmønstre

Problemer med nærhed og intimitet

Jalousi

Utroskab og tillidsbrud

KLIENTUDTALELSER

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde og online


Parterapi - 1 time og 15 minutter - 800 - 900 kr.


Individuel terapi - 1 time - 650 - 750 kr.


Terapi til kommende og nybagte forældre - 1 time og 15 minutter - 800 - 900 kr.

Oplys venligst at du har fundet Emilie på Lovecast

Besøg min hjemmeside