PARTERAPI I ROSKILDE

I Roskilde skændes 35% af alle par en gang om måneden.

Velkommen til Lovecast – Leder du efter parterapi eller vil du have mere viden om parterapiforløb i Roskilde - ja, så er du kommet til det rette sted. Her får du her et godt og hurtigt overblik over dygtige terapeuter i Roskilde og omegn. Du kan også finde inspiration og viden om parforhold og parterapi. Her ser du vores parterapeuter i Roskilde.

PARTERAPEUTER I ROSKILDE

Alex Gamberini

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Roskilde og København

Særlig erfaring med:

Gensidige misforståelser og uhensigtsmæssigt kommunikation, skænderier og langvarige fastlåste konflikter, tvivl omkring hinandens kærlighed, kærlighedsrelationer med for mange krav & utroskab og udfordringer med tillid til hinanden

Janne Oreskov

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Roskilde

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter og kriser, familierådgivning, dårlig kommunikation, børn og forældre problemer.

FIND FLERE PARTERAPEUTER I REGION SJÆLLAND

Fandt du det du ledte efter i Roskilde? Prøv eventuelt at se flere parterapeuter i hele Region Sjælland her:

MERE OM PARTERAPI I ROSKILDE

Roskilde er Danmarks 10. største by med et indbyggertal på ca. 51.000 mennesker. Roskilde er også en af Danmarks ældste byer og kan spores helt tilbage til år 1000. Samtidig er Roskilde også en meget moderne by, med masser af liv og unge mennesker - nok mest fordi RUC - Roskilde Universitetes Center ligger i byen. Når man kigger på antallet af skilsmisser ligger Roskilde noget under landsgennemsnittet - som jo ligger på et rekord højt niveau.

TILMELD DIG TIL LOVECAST NYHEDSBREVET

Tilmeld dig Lovecast nyhedsbrevet og få masser af inspiration og tips til parforholdet! - du kan til enhver tid afmelde dig igen med et enkelt klik.

MANGE BØRNEFAMILIER FLYTTER FRA HINANDEN I ROSKILDE

Undersøgelse fra Danmarks statistik viser at 2,7 procent af Roskildes børnefamilier flyttede fra hinanden i 2015. Sammenligner man tal fra landets øvrige kommuner er det ikke ret højt, men det er stadig rigtig mange familier der bliver ramt af parforholdsrelaterede problemer. Dette placerer Roskilde på en 70. plads ud af landets 98 kommuner. Selvom antallet af forældre der flyttede fra hinanden i Roskilde i 2015 er det en god idé at gå i parterapi hvis I oplever problemer i parforholdet. Parterapi kan ofte have en afgørende effekt for parforholdet, især hvis man for gjort noget ved problemerne i tide.

PARTERAPEUTER ROSKILDE

I Roskilde kan du hurtigt få hjælp til at løsne op for konflikter og problemer parforholdet. I parterapi er målet altid at genfinde den kærlighed I måske tidligere har haft til hinanden og hjælpe jer tilbage til et sundt og frugtbart parforhold. Oplever I problemer i parforholdet, anbefaler vi at gå i parterapi - det kan ofte betyde langt mere for parforholdet end de fleste forventer.

LÆR AT BLIVE BEVIDSTE OM TANKER OG HANDLINGER

Et parterapiforløb kan være meget forskelligt og kan variere i længe fra par til par. Nogle gange kommer parret fordi de har svært ved at få gennemført en vigtig snak og i andre tilfælde stikke udfordringerne og konflikterne dybere. I parterapi arbejder terapeuten ofte med at udvikle parrets bevidsthed. Når vi bliver bevidste om vores tanker og handlinger og hvordan vi påvirker hinanden, kan vi nemlig ændre vores handlinger og tanker og skabe et nyt fundament til et kærligt og mere omsorgsfyldt parforhold.

Et længerevarende kærlighedsforhold havner ofte i en negativ spiral, hvor glæden, kontakten og nærheden langsomt aftager og måske helt forsvinder til sidst. Mange parterapeuter har fokus på at undersøge et mønster i samspillet. og arbejde med de tilbagevendende negative situationer og konflikter. Mange par ender i en fortvivlende konfliktfyldt situation, hvor kærlighed og nærhed bliver afløst af tavshed, anklager, skænderier og frustrationer. Parterapi hjælper jer til at ændre det destruktive samspil og erstatte det med kærlighed og nærværd.

Fandt du det du ledte efter? Måske vil du synes om vores infoside om parterapi i Næstved, parterapi i Ringsted, parterapi Køge eller vores store guide til parterapi.

PARTERAPEUT ANNE METTE HOMLBERG - CRAMKLINIK

Anne Mette Holmberg er indehaver af terapi klinikken Cramklinik, som ligger mellem Ringsted og Roskilde. Anne Mette tilbyder kompetent og effektiv parterapi i rolige og afsleppende omgivelser i Jystrup Sjælland tæt på Roskilde. Anne Mette er yderst kompetent og kommer lynhurtigt ind til benet og finder kernen i problemet. Det betyder at I hurtigt og effektivt får løsnet op og gjort noget ved det der giver udfordringer i parforholdet. Se Anne Mettes profil på Lovecast her:

PARTERAPEUT JANNE ORESKOV

Parterapeut Janne Oreskov tilbyder professionel parterapi fra sin klinik i rolige omgivelser i Roskilde. Janne har mange års erfaringer med parterapi og parforohld, og hun er fokuseret på at hjælpe andre, som oplever problemer med ægteskabet eller parforholdet. Janne modtager naturligvis også klienter fra de omkringliggende byer, såsom, Lejre, Gundsømagle, Herslev, Kamstrup og Store valby. Se Jannes profil på Lovecast her: