PARTERAPI I ROSKILDE

Velkommen til Lovecast – Leder efter parterapi eller mere viden om terapiforløb i Roskilde, er du kommet til det rette sted. Her får du her et godt og hurtigt overblik over dygtige terapeuter i Roskilde og omegn. Du kan også finde inspiration og viden om parforhold og parterapi. Find en dygtig parterapeut i Roskilde her:

I Roskilde skændes 35% af alle par en gang om måneden.

MERE OM PARTERAPI I ROSKILDE

Roskilde by er Danmarks 10. største by med et inbyggertal på ca. 51.000 mennesker. Roskilde er også en af Danmarks ældste byer og kan spores helt tilbage til år 1000. Når man kigger på antallet af skilsmisser ligger Roskilde noget under landsgennemsnittet - som jo ligger på et rekord højt niveau.

Undersøgelse fra Danmarks statistik viser at 2,7 procent af Roskildes børnefamilier flyttede fra hinanden i 2015. Sammenligner man tal fra landets øvrige kommuner er det ikke ret højt, men det er stadig rigtig mange familier der bliver ramt af parforholdsrelaterede problemer. Dette placerer Roskilde på en 70. plads ud af landets 98 kommuner. Selvom antallet af forældre der flyttede fra hinanden i Roskilde i 2015 er det en god idé at gå i parterapi hvis I oplever problemer i parforholdet. Parterapi kan ofte have en afgørende effekt for parforholdet, især hvis man for gjort noget ved problemerne i tide.

PARTERAPEUTER ROSKILDE

I Roskilde kan du hurtigt få hjælp til at løsne op for konflikter og problemer parforholdet. I parterapi er målet altid at genfinde den kærlighed I måske tidligere har haft til hinanden og hjælpe jer tilbage til et sundt og frugtbart parforhold. Oplever I problemer i parforholdet, anbefaler vi at gå i parterapi - det kan ofte betyde langt mere for parforholdet end de fleste forventer.

PARTERAPEUT ANNE METTE HOMLBERG - CRAMKLINIK

Anne Mette Holmberg er indehaver af terapi klinikken Cramklinik, som ligger mellem Ringsted og Roskilde. Anne Mette tilbyder kompetent og effektiv parterapi i rolige og afsleppende omgivelser i Jystrup Sjælland tæt på Roskilde. Anne Mette er yderst kompetent og kommer lynhurtigt ind til benet og finder kernen i problemet. Det betyder at I hurtigt og effektivt får løsnet op og gjort noget ved det der giver udfordringer i parforholdet. Se Anne Mettes profil på Lovecast her:

PARTERAPEUT JANNE ORESKOV

Parterapeut Janne Oreskov tilbyder professionel parterapi fra sin klinik i rolige omgivelser i Roskilde. Janne har mange års erfaringer med parterapi og parforohld, og hun er fokuseret på at hjælpe andre, som oplever problemer med ægteskabet eller parforholdet. Janne modtager naturligvis også klienter fra de omkringliggende byer, såsom, Lejre, Gundsømagle, Herslev, Kamstrup og Store valby. Se Jannes profil på Lovecast her: