PARTERAPI I NÆSTVED

Parterapi Region Sjælland, Slagelse, Næstved, Ringsted og Roskilde

Velkommen til Lovecast – Hvis du bor i Næstved, kan du hurtigt finde inspiration til dit parforhold her på siden. Vi har nemlig skrevet og samlet en masse brugbare informationer om kærlighed og parterapi, som forhåbenligt kan inspirere dig til at arbejde med dit parforhold. Leder du efter parterapi tilbud i Næstved, så finder du vores dygtige parterapeuter her:

Nils Stahlschmidt

Parterapeut & konfliktmægler

Hvor:

Næstved

Særlig erfaring med:

Konflikter, skænderier, utroskab, problemer i sexlivet, familelivet

Tine Stahl

Parterapeut & Psykoterapeut

Hvor:

Skælskør & Næstved

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter og kriser, dårlig kommunikation, utroskab og jalousi, børn og overvægt.

VIL DU SE FLERE PARTERAPUTER

Se vores liste over parterapeuter i hele Region Sjælland - måske kan I finde en parterapeut i Roskilde eller Ringsted.

MERE OM PARTERAPI I NÆSTVED

Næstved er den største kommune i Region Sjælland og Næstved by har et indbyggertal på ca. 42.979 mennesker i 2016. Derved er Næstved Sjællands 5. største by.

Undersøgelser fra Danmark statistik viser at 3,4 procent af samtlige par, med hjemmeboende børn under 18 år, enten blev skilt, gik fra hinanden eller flyttede hver for sig i Næstved i 2016 (hvis ikke de var gift). Derved er Næstved placeret som nr. 29 ud af 98 kommuner i Danmark, hvor flest bliver skilt eller flytter fra hinanden. Tallene viser, at børnefamilierne i Næstved, og i det øverige Danmark, har det svært. I hverdagens stress og med mange pligter og gøremål, kan det være svært at få tid til hinanden og til at pleje parforholdet. Hvorfor ikke gøre noget ved det nu? inden det er for sent?

PARTERAPEUTER I REGION SJÆLLAND OG NÆSTVED BY

Vi har samlet en lille liste over virkelig dygtige parteapeuter i Region Sjælland og Næstved, så du hurtigt kan finde hjælp til dit parforhold hvis I oplever problemer og udfordringer. Du kan se parterapeuternes fulde profil ved at klikke på knappen under overskrifterne. Når du har fundet en parterapeut som du tænker er egnet, så udfyldt dine kontakt informationer og bliv kontaktet. Så kan I hurtigt få kompetent og professionel hjælp til parforholdet.

Parterapi i Næstved by

Du kan også finde masser af inspiration om parforhold og viden om parterapi i Ringsted og parterapi i Roskilde her.

NILS STAHLSCHMIDT

Nils tilbyder effektiv parterapi fra sin lokation centralt i Næstved. Nils har mange års erfaring og har gennem en årerække opbygget store kompetencer indenfor parterapi. Nils kan hjælpe med mange forskellige problemstillinger og du kan læse meget mere om Nils her:

ANNETTE BAUDER - PARTERAPEUT I NÆSTVED

Annette Bauder har stor erfaring med parterapi og har sin praksis i Næstved. Annette har stor indsigt og viden om hvad der skal til for at hjælpe par videre. Annette kan hjælpe par med deres kommunikation og de vanskeligheder og konflikter der kan opstå, når par begynder at tale forbi hinanden. Book en tid hos Annette og få professionel hjælp til at finde kærligheden og passionen i dit parforhold på ny. Annette tilbyder parterapi til absolut rimelige priser i Næstved.