PARTERAPI I NÆSTVED

Parterapi Region Sjælland, Slagelse, Næstved, Ringsted og Roskilde

Velkommen til Lovecast – Hvis du bor i Næstved, kan du hurtigt finde inspiration og hjælp til dit parforhold her på siden. Vi har nemlig samlet et godt udvalg af dygtige parterapeuter, skrevet og samlet en masse brugbare informationer om kærlighed og parterapi, som forhåbentlig kan inspirere dig til at arbejde med dit parforhold. Leder du efter parterapi tilbud i Næstved, så finder du vores dygtige parterapeuter her:

PARTERAPEUTER I NÆSTVED

Nils Stahlschmidt

Parterapeut & konfliktmægler

Hvor:

Næstved

Særlig erfaring med:

Konflikter, skænderier, utroskab, problemer i sexlivet, familelivet

Tine Stahl

Parterapeut & Psykoterapeut MPF

Hvor:

Skælskør & Næstved

Særlig erfaring med:

Længsel efter ømhed og nærhed, savn af fælles drømme, plads til begge i forholdet, kritik, kommunikation og tilbagetrækning, jalousi og kontrol, utroskab, overvejelser omkring skilsmisse

Rebecca Karolina Henriksson

Parterapeut & sexolog

Online parterapi

Hvor:

København & Rødovre

Særlig erfaring med:

Kommunikation, skyggearbejde, unge par, sex, porno- og kærlighedsafhængighed, stress & selvkærlighed.

Karin Koch

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

København & Køge

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforholdet, sammenbragte familier, parforhold og børn - plads til hinanden, parforholds kriser / skilsmisse, forskellighed i forholdet som ressource, tilknytningen som betydning for parforholdet

1 Artikel

1 Video interview

4 klientudtalelser

1 Citat

Peter Jørgensen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Online parterapi

Hvor:

Vordingborg - nær Næstved

Særlig erfaring med:

Fastlåste konflikter & skænderier, frustration & lyst til at give op, sammenbragte familie, dårligt sexliv eller manglende intimitet, manglende fortrolighed & ensomhed i parforholdet

VIL DU SE FLERE PARTERAPUTER

Fandt du parterapi i Næstved? Eller kan du se vores liste over parterapeuter i hele Region Sjælland - måske kan I finde en parterapeut i Roskilde eller Ringsted i stedet.

MERE OM PARTERAPI I NÆSTVED

Næstved er den største kommune i Region Sjælland og Næstved by har et indbyggertal på ca. 42.979 mennesker i 2016. Derved er Næstved Sjællands 5. største by og det giver nogle gode muligheder for at finde en dygtig parterapeut.

Når man kigger på parforholdets tilstand i Næstved, er den bedste og mest omfattende undersøgelse fra 2017. Den viser at forældre til hele 3,4 % af Næstveds børnefamilier flytter fra hinanden hvert år. Derved er Næstved placeret på en 29. plads på listen over kommuner i Danmark, hvor flest børnefamilier går i opløsning. Der er altså god grund til at gå i parterapi, hvis I oplever problemer og konflikter i parforholdet og bor i Næstved.

PARTERAPI VIRKER

Vi vil meget gerne understrege at parterapi ikke er hverken farligt, skadeligt for parforholdet og det behøver ikke altid at være langvige forløb, hvor I skal komme mange gange. Faktisk oplever rigtig mange mange par store ændringer allerede efter de første 2 sessioner.

Parterapi kan hjælpe dit parforhold tilbage på sporet, så dig og din partner kan skabe et sundere parforhold og en helt ny forståelse, kærlighed og samhørighed for hinanden. Med få klik finde den rigtige hjælp til dit parforhold i Vordingborg. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen "find terapeut" og kig vores liste med dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt.

De fleste parterapeuter, som er tilknyttet Lovecast, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale, så I har mulighed for at afstemme forventningerne. Vi anbefaler at gå i parterapi, såsnart I mærker at noget er galt i parforholdet, eller hvis I oplever konflikter, frustrationer og problemer i dagligdagen. Det er nemlig langt lettere og kræver færre terapisessioner, når man går i parterapi inden problemerne har vokset sig alt for store og helt uoverskuelige.

PARTERAPEUTER I REGION SJÆLLAND OG NÆSTVED BY

Vi har samlet en lille liste over virkelig dygtige parteapeuter i Region Sjælland og Næstved, så du hurtigt kan finde hjælp til dit parforhold hvis I oplever problemer og udfordringer. Du kan se parterapeuternes fulde profil ved at klikke på knappen under overskrifterne. Når du har fundet en parterapeut som du tænker er egnet, så udfyldt dine kontakt informationer og bliv kontaktet. Så kan I hurtigt få kompetent og professionel hjælp til parforholdet.

Parterapi i Næstved by

Du kan også finde masser af inspiration om parforhold og viden om parterapi i Ringsted og parterapi i Roskilde her.

NILS STAHLSCHMIDT

Nils tilbyder effektiv parterapi fra sin lokation centralt i Næstved. Nils har mange års erfaring og har gennem en årerække opbygget store kompetencer indenfor parterapi. Nils kan hjælpe med mange forskellige problemstillinger og du kan læse meget mere om Nils her: