Parterapeut Peter Jørgensen - Vordingborg

PETER JØRGENSEN

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse: Florkevej 29, 4760 Vordingborg &

Nørrebrogade 18, 4930 Maribo (mandag & tirsdag)

Åbningstider: Mandag - fredag kl. 10 - 19

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Peter Jørgensen. Jeg er uddannet psykoterapeut, medlem af Psykoterapeut foreningen og jeg har stor erfaring med at hjælpe par, med at give kærligheden de bedste betingelser.

I parterapi hos mig, tager vi udgangspunkt i lige præcis den situation I står i. Vi vil gennemgå jeres vanskeligheder, behov og ønsker, så vi kan sammensætte et målrettet terapiforløb, som vil udvikle jer sammen og styrke jeres relation.

PARFORHOLD

Et parforhold er ikke altid bare en dans på roser. I langt de fleste parforhold vil der med tiden opstå skænderier, konflikter, modsatrettede behov og ønsker, frustrationer eller følelsen af at stå alene med hele ansvaret.

Nogle par kommer i terapi fordi de mangler intimitet og nærvær, andre har udfordringer med sammenbragte børn, en travl hverdag og/eller store problemer med kommunikationen, afstand og frustrationer.

Jeg har gode erfaringer med at hjælpe par tilbage på sporet og finde en ny og konstruktiv måde at være sammen på. Det er dog ikke “quickfix” løsning og det kræver en indsats for jer begge. Hvis I er villige til at gøre en indsats kan parterapi give jer en ny start sammen og det kan være med til at genskabe den kærlighed I havde for hinanden i starten af parforholdet. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjæpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Familieterapi

Individuel terapi

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut - 4. årig Familie og psykoterapeut ved DFTI

PD i Psykologi - CVU-syd. Speciale i selv-psykologi og narrativ-psykologi.

Kurser i choktraume terapi - Nordisk Institut for psykoterapi.

Uddannet lærer

ERFARINGSOMRÅDE


Fastlåste konflikter & skænderier

Frustration & lyst til at give op

sammenbragte familie

Dårligt sexliv eller manglende intimitet

Manglende fortrolighed

Ensomhed i parforholdet

Manglen på nærvær

KLIENTUDTALELSER

»Jonas har 2 børn 5 og 8 og jeg har 3 børn 9, 13 og 15, vi har været sammen nu i 3 år. Vi holder så meget af hinanden, men det har bestemt ikke været let at få vores nye familie til at fungere så alle havde det godt, det har været meget sværere end vi regnede med.
Peter har hjulpet os så vi har fået snakket om hvordan vi vil have vores nye familie til at fungere og hvad det er for en fremtid vi ser sammen.

Efter samtalerne med Peter er vores hverdag blevet forbedret markant.«

Mie Louise og Jonas

»Min mand og jeg havde igennem længer tid følt at tosomheden var forsvunden i børn, madpakker, huslige pligter og skænderier.
Vi kontaktede Peter for at få hjælp og værktøjer til at få øje på hinanden og genfinde kærligheden, som vi håbede stadig var der.
Vi var lidt nervøse og spændte på første gang vi skulle mødes, da vi ikke helt vidste hvad vi havde i vente. Peter stod i gården da vi kom og var helt nede på jorden - et meget behageligt og åbent menneske. Min mand som havde tænkt at det ikke var noget for ham at gå i parterapi, var overrasket over hvor nemt det var at snakke åbnet med Peter og hvor hurtigt han forstod vores problemer.
Vi fik en masse værktøjer med hjem de 3 gange vi var der og det har virkelig hjulpet. Det er hårdt arbejde, men også sjovt når man kan mærke det virker.
Vi er meget positive over udfaldet og kan varm anbefale Peter til andre som har lidt knas i parforholdet«.

Helle og Claus

»Intimitet og sex har altid været svært for os, dels pga. vores meget forskellige opvækst hver især men også fordi vi har meget forskelligt behov og lyst. Igennem de sidste par år har det faktisk været sådan at vi ikke har snakket om vores udfordring med intimitet og sex har været helt dødt i et par år.

Peter fik os til at snakke sammen om vores behov og fik anerkendt at det er ok at være den der ikke har lyst og at det ikke betyder at kærligheden er væk. De samtaler med Peter har været så vigtige for vores forhold og vi et begyndt at nyde vores snakke sammen igen, som får i tiden.

Peter er bare pisse dygtig«.

Hanne og Rikke

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 900 kr.


Individuel terapi 1 time - 700 kr.

Oplys venligst at du har fundet Peter på Lovecast

Besøg min hjemmeside