Parterapeut & psykoterapeut i Næstved

NILS STAHLSCHMIDT

Parterapeut & konfliktmægler

Adresse: Alfehøjen 9, 4700 Næstved

Åbningstider: Mandag - fredag - med mulighed for weekend - og aften tider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Nils Stahlschmidt - jeg er parterapeut med mange års erfaring i bagagen. Jeg arbejder ud fra EFT-metoden, hvilket bl.a. betyder, at jeg har fokus på at styrke kommunikationen imellem jer, så I bliver bedre til at lytte til - og anerkende hinandens synspunkter, og søge efter en fælles vej til et kompromis. I parterapi hos mig, arbejder vi med de udfordringer I oplever, og vi kigger på de ting som lukker af for det gode - og kærlige samliv.

Kommunikation i et parforhold er altafgørende - altså den måde I taler til - og om hinanden. I parterapi hos mig, vil I få en ny indsigt og viden, som I kan omsætte til en ny og bedre samlivskultur. Vi arbejder målrettet med konkrete løsninger i forhold til familierelationer, og I vil få hjælp til at skabe et bedre fællesskab og en fælles vej til et kompromis.

PARFORHOLD

I et parforhold er det meget almindeligt at mærker en ubalancen. Måske savner I forståelse for hinanden, kærlighed, nærvær eller berøring. Måske føler I jer stressede og udnyttede, eller måske har I drømme om et helt andet parforhold, som fører til skjulte dagsordener, utroskab og skilsmisse.

Manglende kommunikation, nærhed og kærlighed i hverdagen, medfører ofte irritationer og konflikter. Hvad enten jeres udfordringer handler om en akut krise med utroskab, tristhed, manglende fælles mål og værdier, så kan parterapi hos mig hjælpe jer tilbage på sporet. Hvis din partner ikke vil med - så kom gerne alene! Kontakt mig nu og lad os få en snak om jeres udfordringer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Konfliktmægling

Familieterapi

UDDANNELSE


Certificeret Emotionsfokuseret Parterapeut

Certificeret ICF-PCC coach

Master i Public Policy

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter

Skænderier

Utroskab

Problemer i sexlivet

Familelivet

KLIENTUDTALELSER

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 15 minutter - 950 kr.


Individuel terapi 1 time - 800 kr.


Tillæg aften og weekend - 300 kr.

Oplys venligst at du fandt Nils på Lovecast

Besøg min hjemmeside