PARTERAPI I RINGSTED

Velkommen til Lovecast – Her på siden finder du hurtigt vej til en kompetent og dygtig parterapeut i Ringsted og i Region Sjælland. Du kan få en masse tips og inspiration til dit parforhold, skrevet af dygtige skribenter og parterapeuter, og samtidig læse en masse parterapi og hvad det kan betyde for dit parforhold. Find en kompetent parterapeut her:

PARTERAPEUTER I RINGSTED

Anne Mette Holmberg

Parterapeut, psykoterapeut & sexolog

Hvor:

Jystrup, Ringsted & Roskilde

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforhold, tilbagevendende konflikter, seksuelle problemer, utroskab og svigt, skilsmisse

Karin Koch

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

Ringsted - nær Køge

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforholdet, sammenbragte familier, parforhold og børn - plads til hinanden, parforholds kriser / skilsmisse, forskellighed i forholdet som ressource, tilknytningen som betydning for parforholdet

1 Artikel

1 Video interview

4 klientudtalelser

Anne Kimmer

Parterapeut & psykolog

Online parterapi

Hvor:

Ringsted - nær Køge

Særlig erfaring med:

Kommunikation, utroskab, relationer, større selvindsigt, kronisk sygdom, identitetskrise, stress, sorg, angst & depression

3 Klientudtalelser

Rebecca Karolina Henriksson

Parterapeut & sexolog

Online parterapi

Hvor:

København & Rødovre

Særlig erfaring med:

Kommunikation, skyggearbejde, unge par, sex, porno- og kærlighedsafhængighed, stress & selvkærlighed.

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I RINGSTED?

Ellers kan du se flere dygtige terapeuter i Region Sjælland her:

PARFORHOLD I RINGSTED

Ringsted by og kommune ligger på midtsjælland og har ca. 22.500 indbyggere. Ringsted er en del af Region Sjælland. Når man kigger på parforholdets tilstand i Ringsted kommune, kan man konstatere at 3,1 % af kommunens børnefamilier flyttede fra hinanden i 2015. Det placerer Ringsted på en 49. plads ud af landets 98 kommuner, på listen over kommuner hvor flest par flyttede fra hinanden. Det er noget lavere end i de omkringliggende kommuner, me der er i den grad stadig behov for parterapi. Parterapi kan hjælpe med at få parforholdet og hverdagen til at fungere bedre, til stor gavn for alle parter.

Det er meget svært at undgå spændinger og gnidninger i et længerevarende parforhold. Undersøgelse foretaget af gallup viser, at kun 18% af alle skilte par i 2016, forinden havde forsøgt sig med parterapi. Parterapi kan virkelig hjælpe hvis i oplever problemer i parforholdet - også selv om I står et sted hvor I ikke kan se lyset for enden af tunnelen. Derfor er det en god idé at få hjælp hos en professionel parterapeut, som kan fungere som uvildig part og hjælpe jer til at se tingene på en ny måde og i et nyt lys.

HJÆLP TIL DIT PARFORHOLD

Bor du i Ringsted kan du hurtigt få hjælp til at løsne op for de konflikter og udfordringer i oplever i parforholdet. Klik på feltet "find terapeut" og find en dygtig terapeut som I føler jer trygge ved. Udfyld derefter kontaktformularen og bliv kontaktet. Mange parterapeuter tilbyder et kortere telfonisk samtale, hvor I får mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret om I kan føler jer trygge i et terapiforløb hos den pågældende parterapeut.

Parterapi i Ringsted

Vi har naturligvis også en masse information om parterapi i Næstved, parterapi i Roskilde og parterapi i Køge og Vordingborg - læs med her.

.

ANNE METTE HOLMBERG - PARTERAPI RINGSTED

Anne Mette Holmberg tilbyder parterapi i rolige omgivelser i sin klinik i Jystrup tæt på Ringsted. Anne Mette er meget kompetent og tager udgangspunkt i Imago terapi, som både er meget udbredt og anerkendt. Hun kommer hurtigt ind til kerne i problemet og Anne Mette har fokus på ikke at spilde tiden. Anne Mette er indehaver i terapivirksomheden CramKlinik. Se hendes profil på Lovecast her: