PARTERAPI I VORDINGBORG

Leder du efter en kompetent parterapeut i Vordingborg eller i Sydsjælland - så er du landet det rigtige sted. Her finder du nemlig hurtig vej til en kompetent parterapeut i Vordingborg og i Sydsjælland, som kan hjælpe dit parforhold tilbage på sporet. Vi har også et stort arkiv med gode artikler som måske kan inspirere til at arbejde med at forbedre dit parforhold allerede nu. God fornøjelse - og held og lykke med parforholdet.

Parterapi i Vordingborg - Sydsjælland

Peter Jørgensen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Vordingborg & Maribo

Særlig erfaring med:

Fastlåste konflikter & skænderier, frustration & lyst til at give op, sammenbragte familie, dårligt sexliv eller manglende intimitet, manglende fortrolighed & ensomhed i parforholdet

Nils Stahlschmidt

Parterapeut & konfliktmægler

Online parterapi

Hvor:

Næstved - nær Vordingborg

Særlig erfaring med:

Konflikter, skænderier, utroskab, problemer i sexlivet, familelivet

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I VORDINGBORG?

Vil du se flere terapeuter i Region Sjælland? - så finder du dem her:

LIDT FAKTA OM PARFORHOLD I VORDINGBORG

Vordingborg by er en købstad i Sydsjælland med ca. 12.000 indbyggere. Geografisk ligger Vordingborg syd for Næstved og byen har en lang og farverig historie. Byen har nemlig været hjemsted for 3 Valdemar konger og man kan stadig se ruinerne af den gamle kongebydel, som ligger centralt i byen. Den mest kendte seværdighed i byen er uden sammenligning "Gåsetårnet" som også var en del af den gamle konge by.

Når man kigger på antallet af skilsmisser - i hvert fald hos børnefamilier - står det ikke særligt godt til i Vordingborg. Vordingborg er nemlig placeret på en 4. plads på listen over landets 98 kommuner, hvor flest par med hjemmeboende børn bliver skilt og efterfølgende flytter fra hinanden. Tallet er meget højt og det giver jo god grund til at gå i parterapi, når parforholdet ikke fungerer som der skal.

MERE OM PARTERAPI PÅ SJÆLLAND

På Lovecast.dk kan du få masser af om parterapi, og hvordan et parterapiforløb typisk foregår. Artiklen kan give svar på mange af de spørgsmål, som typisk opstår inden et terapiforløb. Du kan også læse mere om parforhold, se statistikker og skilsmissetal i en række lokalområder her på siden. Se eksempelvis vores infosider og guides til parterapi på Lolland-Falster og i Næstved, og få viden om parterapi og parforhold i dit lokalområde.

FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Parterapi er ikke farligt. Til gengæld kan parterapi hjælpe dit parforhold tilbage på sporet og det kan skabe en helt ny forståelse, kærlighed og samhørighed. Med få klik finde den rigtige hjælp til dit parforhold i Vordingborg. Det eneste du skal gøre er at klikke på knappen "find terapeut" og kig vores liste med dygtige parterapeuter igennem. Når du har fundet en terapeut, som du gerne vil i kontakt med - så udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende terapeut hurtigst muligt.

De fleste parterapeuter, som er tilknyttet Lovecast, tilbyder en kortere gratis telefonisk samtale, så I har mulighed for at afstemme forventningerne. Vi anbefaler at gå i parterapi, såsnart I mærker at noget er galt i parforholdet, eller hvis I oplever konflikter, frustrationer og problemer i dagligdagen. Det er nemlig langt lettere og kræver færre terapisessioner, når man går i parterapi inden problemerne har vokset sig alt for store og helt uoverskuelige.