PARTERAPI PÅ LOLLAND, FALSTER OG GULDBORGSUND

Velkommen til Lovecast – Her får et hurtigt et overblik over parterapeuter på Lolland i Guldborgsund kommune. Du kan også finde input til dit parforhold og du kan finde informationer om parterapi og terapi og hvordan det kan hjælpe dit parforhold, så I kan genfinde kærligheden. Find en dygtig parterapeut i Guldborgsund her:

PARTERAPEUTER LOLLAND-FALSTER

Peter Jørgensen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Maribo

Særlig erfaring med:

Fastlåste konflikter & skænderier, frustration & lyst til at give op, sammenbragte familie, dårligt sexliv eller manglende intimitet, manglende fortrolighed & ensomhed i parforholdet

Birgit Jørgensen

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Øster Ulslev & Lolland Falster

Særlig erfaring med:

Parterapi, Familie rådgivning, kommunikation, konflikter, skænderier, skilsmisse og jalousi

FANDT DU DET DU SØGTE I LOLLAND-FALSTER?

Vi håber du fandt lige det du søgte - hvis ikke, så se vores udvalg af dygtige terapeuter i hele Region Sjælland her:

MERE OM PARTERAPI I GULDBORGSUND OG PÅ LOLLAND

I Guldborgsund kommune og på Lolland bor der ca. 100.000 mennesker. Lolland er Danmark 4. største ø og har 3 store byer, nemlig Nakskov, Maribo og sakskøbing, hvoraf Nakskov er den største med ca. 13.000 indbyggere. I Guldborgsund kommune, som dækker lidt af Lolland og hele Falster er den største by Nykøbing Falster, som har et indbyggertal på ca. 17.000.

Når man kigger på statistikken for 2015, flyttede 4 procent af Guldborgsunds børnefamilier med børn under 17 år, fra hinanden. Guldborgsund lander altså på en 9. plads ud af 98 kommuner i Danmark, hvor flest børnefamiler falder fra hinanden. Tallet er lidt lavere for Lolland som havner på en 28 plads, hvor 3,4% af børnefamilierne flyttede fra hinanden. Det kan være svært at få tid til hinanden, når der er et barn, som kræver jeres fulde opmærksomhed. Der er altså god grund til at være opmærksom på hvordan parforholdet har og taget problemerne alvorligt. Parterapi kan hjælpe til at få bugt med problemerne, og er virkeligt effektivt hvis man reagerer i tide.

PARTERAPEUTER LOLLAND-FALSTER

I Lolland-Falster og i hele Region Nordjylland kan du hurtigt få hjælp med konflikter og problemer i dit parforhold, så I kan genfinde kærligheden og passionen i hverdagen.

Fandt du det du søgte? Ellers kan det være at du vil læse mere om parterapi i Næstved. Du kan også finde en guide til parterapi, som bl.a. indeholder en række spørgsmål der kan afklare om I har behov for parterapi.

PARTERAPEUT BIRGIT JØRGENSEN

Parterapeut og psykoterapeut Birgit Jørgensen tilbyder parterapi til par med problemer fra sin klinik tæt på Maribo på Lolland. Birgit har stor erfaring og kan hjælpe til et bedre parforhold med mere kærlighed og intimitet. Se Birgits profil på Lovecast her: