Parterapeut Tine Stahl - Parterapi i Næstved og Skælskør

TINE STAHL

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse:

Skovvej 8, 4230 Skælskør (torsdage og fredage) &

Kattebjerg 5, 1.Tv. 4700 Næstved (mandage og tirsdage)

Åbningstider:

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag åbent i dagtimerne

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Tine Stahl, og jeg har arbejdet som psykoterapeut siden 2000 og som parterapeut næsten lige så længe. Jeg tror på parforholdet. Det er godt at kunne være alene, men det er bedre at være sammen. I alle parforhold – selv de allerstærkeste – byder livet dog på svære perioder, hvor afstanden kan føles stor, og hvor vi kan blive bange for, om vi kan finde tilbage til det gode sted igen. I de situationer kan det være hjælpsomt at få en udenforstående med på sidelinjen.

Kom meget gerne, så snart I bliver opmærksomme på, at det går den gale vej, - det vil sige inden tilliden mellem jer er alt for tyndslidt.

Som terapeut er jeg nærværende og lyttende, men jeg stiller også spørgsmål og kommenterer på det, I fortæller mig. Jeg er optaget af at forstå de mennesker, der kommer til mig. Hvis jeg kan se situationen fra både den enes og den andens perspektiv, så kan jeg – som en slags mellemmand - hjælpe jer til at forstå hinanden. Parterapien virker dog kun, hvis I begge er indstillede på at tage ansvar for jeres egen andel af problemerne. I så fald er I meget velkomne hos mig.

PARFORHOLD

Mange par har svært ved at få talt om tingene i tide. Hvis I ofte føler jer misforståede, oversete eller kritiserede af hinanden eller/og hvis I savner ømhed i jeres forhold kan parterapi være en mulighed. Når kommunikationen svigter kan man ofte komme til at føle sig utryg i parforholdet, og det betyder at man kan blive enten anspændt, vred og kontrollerende – eller at man undgår at tage kontakt til den anden og holder en vis afstand.

Det overordnede mål med parterapien er ikke at finde fejl hos den ene eller den anden af jer. I parterapi arbejder vi med de vanskeligheder, der er i samspillet mellem jer. I parsessionerne vil jeg hjælpe jer til at gennemskue den negative cirkel, I befinder jer i, og som øger afstanden mellem jer. Og jeg vil hjælpe jer til at ændre bevægelsen til en positiv cirkel, hvor I genskaber kontakten til hinanden.

Kontakt mig nu og lad os få en indledende snak omkring jeres situation.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Drømmearbejde

Unge fra 16 år, voksne og ældre

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut - ID-Academy

Certificeret par- og relationsterapeut - Det Danske Imago

Grundtræningen i "Emotions Fokuseret parterapi” (EFT) - Externship og Core Skills

Cand.scient. i biologi – speciale i human ernæring

Hypnoterapeut - Metahypnose

ERFARINGSOMRÅDE


Længsel efter ømhed og nærhed

Savn af fælles drømme

Plads til begge i forholdet

Kritik og tilbagetrækning

Jalousi og kontrol

Utroskab

Overvejelser omkring skilsmisse

KLIENTUDTALELSER

»Vi var kørt fast, og vores hverdag var præget af misforståelser og indimellem store skænderier. Der skulle gøres noget. Vi var begge trygge ved Tine fra første øjeblik. Vi blev mødt, hvor vi hver især var, og følte os begge både hørt og forstået. Vi har grædt og grinet os igennem et hårdt men også fantastisk forløb, og Tine har gjort en kæmpe forskel i vores liv! Vi er nu der i vores forhold, hvor vi ikke er i tvivl om, at vi kan lykkes i at blive gamle sammen!.«

Tine og Dan - begge 45 år

»Tine viser stor indlevelse og medfølelse, og hvad end vi har talt med hende om, har vi aldrig følt, at hun har dømt os. Vi har følt os helt trygge ved at fortælle om tanker, følelser og handlinger, som ellers er svære at sige til andre. I parterapien har Tine hjulpet os til meget større forståelse for, hvorfor vi hver især reagerer, som vi gør. Den forståelse har gjort hverdagen lettere og givet meget mere nærhed i vores forhold. Vi har ikke fået et problemløst familieliv, men det er blevet meget nemmere at finde tilbage på ’rette spor’ igen.«

Mette og Mikkel – begge 35 år

»Jeg stiftede første gang bekendtskab med Tine Stahl, da der var problemer i mit ægteskab, og trods flere samtaler med Tine – både som par og individuelt – gik det i opløsning. Jeg kontaktede hende efterfølgende i den svære periode, der opstod efter bruddet. Her har jeg fået vendt og drejet mange emner med en neutral og ikke mindst professionel person som har givet uvurderlig vejledning i kampen for at komme gennem sorgen og videre i livet. Samtalerne med Tine har hver gang givet mig et “kick” - og troen på at der var lys forude.«

Jesper, 40 år

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 90 minutter - 1400 kr. - første gang 2 timer til samme pris


Individuel terapi - 75 minutter - 850 kr.


Forældresamtale - Op til 90 minutter - 1200 kr.

Oplys venligst at du har fundet Tine på Lovecast

Besøg min hjemmeside