Parterapeut Tine Stahl - Parterapi i Næstved og Skælskør

TINE STAHL

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Adresse:

Dybkær 22, 4230 Skælskør (mandage, onsdage og fredage)

Krumport 12, 1. th, 4700 Næstved (tirsdage og torsdage)

Åbningstider:

Mandag-fredag åbent i dagtimerne.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Tine Stahl, og jeg har arbejdet som psykoterapeut siden 2000 og som parterapeut næsten lige så længe. Jeg tror på parforholdet. Det er godt at kunne være alene, men det er bedre at være sammen. I alle parforhold – selv de allerstærkeste – byder livet dog på svære perioder, hvor afstanden kan føles stor, og hvor vi kan blive bange for, om vi kan finde tilbage til det gode sted igen. I de situationer kan det være hjælpsomt at få en udenforstående med på sidelinjen.

Kom meget gerne, så snart I bliver opmærksomme på, at det går den gale vej, - det vil sige inden tilliden mellem jer er alt for tyndslidt.

Som terapeut er jeg nærværende og lyttende, men jeg stiller også spørgsmål og kommenterer på det, I fortæller mig. Jeg er optaget af at forstå de mennesker, der kommer til mig. Hvis jeg kan se situationen fra både den enes og den andens perspektiv, så kan jeg – som en slags mellemmand - hjælpe jer til at forstå hinanden. Parterapien virker dog kun, hvis I begge er indstillede på at tage ansvar for jeres egen andel af problemerne. I så fald er I meget velkomne hos mig.

PARFORHOLD

Mange par har svært ved at få talt om tingene i tide. Hvis I ofte føler jer misforståede, oversete eller kritiserede af hinanden eller/og hvis I savner ømhed i jeres forhold kan parterapi være en mulighed. Når kommunikationen svigter kan man ofte komme til at føle sig utryg i parforholdet, og det betyder at man kan blive enten anspændt, vred og kontrollerende – eller at man undgår at tage kontakt til den anden og holder en vis afstand.

Det overordnede mål med parterapien er ikke at finde fejl hos den ene eller den anden af jer. I parterapi arbejder vi med de vanskeligheder, der er i samspillet mellem jer. I parsessionerne vil jeg hjælpe jer til at gennemskue den negative cirkel, I befinder jer i, og som øger afstanden mellem jer. Og jeg vil hjælpe jer til at ændre bevægelsen til en positiv cirkel, hvor I genskaber kontakten til hinanden.

Kontakt mig nu og lad os få en indledende snak omkring jeres situation.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Drømmearbejde

Unge fra 16 år, voksne og ældre

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut - ID-Academy

Certificeret par- og relationsterapeut - Det Danske Imago

Grundtræningen i "Emotions Fokuseret parterapi” (EFT) - Externship og Core Skills

Cand.scient. i biologi – speciale i human ernæring

Hypnoterapeut - Metahypnose

ERFARINGSOMRÅDE


Længsel efter ømhed og nærhed

Savn af fælles drømme

Plads til begge i forholdet

Kritik og tilbagetrækning

Jalousi og kontrol

Utroskab

Overvejelser omkring skilsmisse

KLIENTUDTALELSER

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 90 minutter - 1500 kr. - første gang 2 timer til samme pris


Individuel terapi - 75 minutter - 950 kr.

Oplys venligst at du har fundet Tine på Lovecast

Besøg min hjemmeside