Parterapeut centralt i Roskilde - Janne Oreskov

JANNE ORESKOV

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Frederiksborgvej 17A, 4000 Roskilde

Åbningstider: mandag-torsdag 8-20, fredag 8-17 samt nogle weekender

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Janne Oreskov og har mange års erfaring med parforhold, parterapi og psykoterapi. I min karriere har jeg haft et bredt og meget alsidigt uddannelses- og erfaringsgrundlag. Derfor har jeg mulighed for at hjælpe jer med de fleste udfordringer.

Parterapi er et samtaleforløb, hvor I lærer jer selv og hinanden bedre at kende. Parterapi hos mig er et samarbejde, hvor vi afdækker og styrker jeres kommunikation gennem nærværende og meningsfuld dialogmed fokus på følelser og kontakt. Et terapiforløb starter med en forventningsafstemning, hvor vi sammen afklarer hvad I hver især håber og forventer at få ud af terapien.

Det er vigtigt, at I oplever et trygt rum, hvor I begge oplever jer set og hørt og har plads til at møde jeres partner på lige fod. Det er generelt en god idé at søge hjælp, så snart I mærker, at noget er galt i Jeres parforhold, så konflikter og afstand ikke bliver alt for stor.

PARFORHOLD

Vi er dybt afhængige af vores relationer. I vores opvækst lærer vi mønstre for, hvordan man indgår i relation til andre og det er de mønstre vi tager med os ind parforholdet.

Et parforhold kan være en fantastisk kilde til glæde og udvikling. Men jo tættere en relation er, jo sværere bliver det at holde fast i sig selv og sine egne behov, og samtidig give plads til den anden. Bl.a. derfor kan parforholdet blive udfordrende med konflikter eller afstand.

LIDT OM PARTERAPI

Man kan sige, at konflikter, afstand og dårlig kommunikation er de synlige symptomer på, at vi ikke føler os trygge, elskede, anerkendte eller værdifulde i vores parforhold, og så vækkes sårbare og smertefulde følelser. Denne sårbarhed og smerte beskytter vi os imod f.eks. ved at bebrejde og kritisere eller tage afstand og lukke af.

Jeg arbejder med Emotionsfokuseret parterapi, som er en international forskningsbaseret metode, der lægger vægt på følelser, fordi det hovedsageligt er følelserne, der styrer vores liv og handlinger, uanset om vi er bevidste om dem eller ej. Som voksne er det i parforholdet, vi får opfyldt vores behov for tryghed, intimitet, og at blive elsket og anerkendt for den, vi er. Når disse behov ikke bliver opfyldt, opstår eller øges problemerne i parforholdet.

Jeg arbejder med Emotionsfokuseret parterapi, som er en international forskningsbaseret metode, der lægger vægt på følelser, fordi det hovedsageligt er følelserne, der styrer vores liv og handlinger, uanset om vi er bevidste om dem eller ej. Som voksne er det i parforholdet, vi får opfyldt vores behov for tryghed, intimitet, og at blive elsket og anerkendt for den, vi er. Når disse behov ikke bliver opfyldt, opstår eller øges problemerne i parforholdet.

Når samspillet mellem os udløser forskellige former for frustrerende, smertefulde følelser, kan vores måde at reagere på forstærke problemerne. Måske den ene reagerer bebrejdende i håbet om at få kontakt, hvilket måske får den anden til at trække sig i sin oplevelse af utilstrækkelighed. Dette får oftest den første til at skrue op for bebrejdelserne og den anden til at lukke endnu mere af. Denne måde at håndtere de smertefulde og frustrerende følelser forstærkes i et gentaget mønster eller cyklus. Det er derfor, problemerne viser sig i kommunikationen og opleves som uløselige konflikter eller afstand. Dette selvforstærkende mønster kan se ud på flere måder f.eks.:

Den ene viser vrede, kritiserer og bebrejder, og den anden trækker sig og lukker af følelsesmæssigt.

Kampen om, hvem der har ret eller bestemmer.

De parallelle liv, hvor begge trækker sig og lukker af følelsesmæssigt.

Fornuftsægteskabet - det praktiske samliv uden intimitet og lyst til hinanden.

Uanset mønsteret øges afstanden og konfliktniveauet med tiden, og der skal ofte mindre og mindre til at sætte det i gang. Derfor vent ikke med at tage fat om problemerne, de går ikke over af sig selv.

Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Emotionsfokuseret Parterapi

Psykoterapi

Mindfulness

Kurser

Foredrag

UDDANNELSE


Emotionsfokuseret parterapi – EFT-instituttet

Certificeret psykoterapeut - Psykoterapeutisk Institut

Krop- og mindfulnessterapeut - Rosenkvist metoden

Certificeret NARM terapeut - NeuroAffekctive Relational Model

Neuroaffektiv psykoterapi – Susan Hart & Marianne Bentzen

Kybernetisk psykologi og drømme - Vedfelt instituttet

NLP practitioner - NLP huset

Professionsbachelor i pædagogik med speciale i mennesker med sociale problemer - Univercity College Sjælland

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter & skænderier

Afstand & utryghed

Nærhed, intimitet & sex

Utroskab og Jalousi

Mangelfuld kommunikation & misforståelser

Forældrerollen og familien

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parsessioner - 75 minutter – 1.300 kr.


Individuelle sessioner 60 minutter - 800 kr.


Aften tillæg (efter kl.17) - 200 kr.


Weekend tillæg - 400 kr.

Oplys venligst at du har fundet Janne på Lovecast

Besøg min hjemmeside