Parterapeut i Roskilde og omegn

JANNE ORESKOV

Parterapeut & psykoterapeut

Adresse: Frederiksborgvej 17A, 4000 Roskilde

Åbningstider: I hverdagen fra 08 - 21, samt i weekenden

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg hedder Janne Oreskov, og jeg har mange års erfaring med parforhold, parterapi og psykoterapi. I min karriere har jeg haft en bred og meget alsidig berøringsflade, og derfor har jeg mulighed for at hjælpe Jer med de fleste udfordringer i parforholdet.

Parterapi er et samtaleforløb, hvor I lærer jer selv og hinanden bedre at kende. I parterapi hos mig, vil vi arbejde med at styrke Jeres kommunikation gennem øvelser, nærværende dialog og meningsfulde samtaler. Et terapiforløb starter typisk med at lave en forventningsafstemning, hvor vi sammen afklarer hvad I begge forventer at få ud af terapien.

I terapien er det vigtigt, at I oplever et trygt rum, hvor I begge oplever, at I bliver set og hørt og har plads til at møde jeres partner på lige fod. Det er generelt en god idé at søge hjælp, så snart I mærker, at noget er galt i Jeres parforhold og inden I mærker, at afstanden og konflikterne mellem jer er blevet alt for stor.

PARFORHOLD

Vores relationer til andre påvirker os som menneske på godt og ondt. I vores opvækst lærer vi mønstre for, hvordan man indgår i relation til andre og det er de mønstre vi tager med os ind parforholdet og familielivet.

Et parforhold kan være en fantastisk kilde til glæde og udvikling. Men jo tættere en relation er, jo sværere bliver det at holde fast i sig selv og sine egne behov, og samtidig give plads til den anden. Det er ofte også derfor at parforholdet bliver konfliktfyldt og udfordrende.

Balance og samhørighed i parforholdet bygger på nærvær og kommunikation. Det er sjældent mangel på kærlighed, der er skyld i eller en stor del af problemerne i parforholdet, oftest handler det om uhensigtsmæssig eller manglende kommunikation. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Individuel terapi 

Psykoterapi

Mindfulness

Kurser

UDDANNELSE


Certificeret psykoterapeut - Psykoterapeutisk Institut

Krop- og mindfulnessterapeut - Rosenkvist metoden

Certificeret NARM terapeut - NeuroAffekctive Relational Model

Kybernetisk psykologi og drømme - Vedfelt instituttet

NLP practitioner - NLP huset

Professionsbachelor i pædagogik med speciale i mennesker med sociale problemer - Univercity College Sjælland

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter & skænderier i parforholdet

Forældrerollen og familien

Utroskab og Jalousi

Uenigheder om bolig og økonomi

Mangelfuld kommunikation

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.

Individuel terapi 1 Time - 800 kr.

Aften tillæg (efter kl.18) - 200 kr.

Weekend tillæg - 300 kr.