PARTERAPI PÅ FREDERIKSBERG

Velkommen til Lovecast – Her finder du hurtigt vej til en dygtig parterapeut på Frederiksberg og i Region Hovedstaden. Du kan samtidig læse en masse om parforhold, parterapi og kærlighed - skrevet af dygtige skribenter og veluddannede parterapeuter. Find en parterapeut på Frederiksberg her:

LIDT OM PARFORHOLD PÅ FREDERIKSBERG

Frederiksberg by og Frederiksberg kommune er helt omsluttet af København og har næsten 105.000 indbyggere. Frederiksberg er det tættest befolkede område i Danmark og en del af Region Hovedstaden. På Frederiskberg er befokningssammensætningen meget blandet og der bor alt fra ældre mennesker til helt unge studerende. Når man kigger på "parforholdsstatistikerne" for Frederiskberg ser det heller ikke helt skidt ud på Frederiksberg, da 3,0 % af kommunens børnefamilier flyttede fra hinanden i 2015. Frederiksberg er derfor nr. 52 på listen over de 98 kommuner, hvor flest par med børn flyttede fra hinanden. Det er noget lavere end det øvrige København, men det er stadig mange familie der er gået i opløsning. Parterapi er en god hjælp hvis I oplever problemer i parforholdet og I har svært ved at få kærlighedsliv og hverdagens stress til at gå op i en højere enhed.

I længerevarende parforhold og i andre realtioner iøvrigt kan det være meget svært at undgå konflikter og udfordringer. Specielt når vi får børn, kan forstyret nattesøvn og manglende overskud gå ud over parholdet og tiden til at være kæreste kan næsten helt forsvinde. En undersøgelse foretaget af gallup viser, at kun 18% af alle skilte par i 2016 havde forsøgt sig med parterapi inden skilmissen. Det er ærgeligt da parterapi kan betyde store ændringer i måden vi ser på parforholdet og kommunikerer sammen. Selvom I måske er havnet et sted med store udfordringer er det aldrig for sent. Med hjælp fra en professionel parterapeut, som kan fungere som uvildig part, kan man ofte opnå virkelig gode resultater på meget kort tid.

FÅ HJÆLP TIL JERES PARFORHOLD

Hvis I bor på Frederiksberg eller i København, kan I hurtigt få effektiv hjælp til at løsne op for de udfordringer I oplever i jeres parforhold. Find en dygtig terapeut her på siden, udfyld derefter kontaktformularen og bliv kontaktet. Ofte tilbyder parterapeuter en mulighed for en kort telefonisk samtale, hvor I kan få afklaret eventuelle spørgsmål.

Parterapi i Frederiksberg