PARTERAPI PÅ FREDERIKSBERG

Velkommen til Lovecast – Her finder du hurtigt vej til en dygtig parterapeut på Frederiksberg og i Region Hovedstaden. Du kan samtidig læse en masse om parforhold, parterapi og kærlighed - skrevet af dygtige skribenter og veluddannede parterapeuter. Du finder parterapeuter herunder.

Parterapi i Frederiksberg

PARTERAPEUTER PÅ FREDERIKSBERG:

Jan Bentzen

Autoriseret psykolog med speciale i parterapi

Hvor:

Frederiksberg

Særlig erfaring med:

Jalousi, utroskab, seksuelle problemer, dårlig kommunikation og mange konflikter, problemer med opgavefordelingen i hjemmet, Udfordringer i forhold til børn/delebørn

Brian Carmohn Späth

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Frederiksberg

Særlig erfaring med:

Styrke kommunikationen, forstå egne og partnerens reaktionsmønstre, øget engagementer i parforholdet, hjælp til håndtering af vrede, ensomhed eller tilbagetrækning, skabe tryghed, nærvær og intimitet mellem jer, skabe fællesskab omkring værdier, planlægning og prioritering, genfinde følelsen og interessen for parforholdet & håndtering af årsager til mistillid og skabe fornyet tryghed

Malou Maluna Izolde Cholé

Parterapeut, sexolog & psykoterapeut MPF

Online parterapi

Hvor:

Frederiksberg

Særlig erfaring med:

Konflikter og udfordringer i parforholdet, manglende intimitet og nærhed. kriser som giver stress, frygt / angst, utroskab, svigt og mistillid.

3 klientudtalelser

Inge Hülsen

Parterapeut & trivselskonsulent

Hvor:

Frederiksberg & København

Særlig erfaring med:

Konflikter & frustrationer i parforholdet, udfordringer i småbørnsfamilier, ikke føle sig mødt og forstået, problemer i kommunikationen, energiboost efter brystkræftforløb & at gå fra mistrivsel til fornyet kærlighed

2 Artikler

Marie Safina Kademann

Parterapeut & familievejleder

Hvor:

Hjemme hos jer selv - i Storkøbenhavn

Særlig erfaring med:

Parterapi, familievejledning, co-parenting, individuel terapi, kommunikation, konflikter, sex

1 Artikel

Mikael Hoffmann

Parterapeut

Hvor:

København & Frederiksberg

Særlig erfaring med:

Parterapi, konflikter i parforhold, kommunikation og selvudvikling

2 Artikler

FIND FLERE PARTERAPEUTER

Fandt du en parterapeut på Frederiksberg? - Ellers kan du finde mange flere parterapeuter her - se parterapi i Region hovedstaden

LIDT OM PARFORHOLD PÅ FREDERIKSBERG

Frederiksberg by og Frederiksberg kommune er helt omsluttet af København og har næsten 105.000 indbyggere. Frederiksberg er det tættest befolkede område i Danmark og en del af Region Hovedstaden. På Frederiskberg er befokningssammensætningen meget blandet og der bor alt fra ældre mennesker til helt unge studerende.

Når man kigger på "parforholdsstatistikerne" for Frederiksberg, ser det heller ikke helt skidt ud på Frederiksberg, da kun 3,0% af kommunens børnefamilier flyttede fra hinanden i 2015. Frederiksberg er derfor nr. 52 på listen over de 98 danske kommuner, hvor flest par med børn flyttede fra hinanden. Det er noget lavere end det øvrige København, men det er stadig mange børnefamilier der er gået i opløsning og der er klart plads til forbedring. Parterapi er en god hjælp hvis I oplever problemer i parforholdet og I har svært ved at få kærlighedsliv og hverdagens stress til at gå op i en højere enhed.

KONFLIKTER I PARFORHOLDET ER SVÆRRE AT UNDGÅ

I længerevarende parforhold og i andre realtioner iøvrigt kan det være meget svært at undgå konflikter og udfordringer. Specielt når vi får børn, kan forstyret nattesøvn og manglende overskud gå ud over parholdet og tiden til at være kæreste kan næsten helt forsvinde.

En undersøgelse foretaget af gallup viser, at kun 18% af alle skilte par i 2016 havde forsøgt sig med parterapi inden skilmissen. Det er ærgeligt da parterapi kan betyde store ændringer i måden vi ser på parforholdet og kommunikerer sammen. Selvom I måske er havnet et sted med store udfordringer er det aldrig for sent. Med hjælp fra en professionel parterapeut, som kan fungere som uvildig part, kan man ofte opnå virkelig gode resultater på meget kort tid.

FÅ HJÆLP TIL JERES PARFORHOLD

Hvis I bor på Frederiksberg eller i København, kan I hurtigt få effektiv hjælp til at løsne op for de udfordringer I oplever i jeres parforhold. Find en dygtig terapeut her på siden, udfyld derefter kontaktformularen og bliv kontaktet. Ofte tilbyder parterapeuter en mulighed for en kort telefonisk samtale, hvor I kan få afklaret eventuelle spørgsmål.

Leder du efter uddybende information og viden om parterapi og hvordan parterapi foregår? Så se mere om parforhold, skilsmisser og parterapi i København her. På Lovecast.dk kan du også finde masser af information om parterapi, parforhold og udviklingen omkring skilsmisser generelt. Se bl.a. vores information omkring den københavnske bydel Valby og du kan også finde information om parterapi i Rødovre her.