Parterapeut Malou Maluna Izolde Cholé

MALOU MALUNA IZOLDE CHOLÉ

Parterapeut, sexolog & psykoterapeut MPF

Adresse:

Niels Ebbensens Vej 14. 3. sal. Frederiksberg &

Åsvej 14. 4540 Fårevejle

Åbningstider: Hverdage fra 8.30 - 18.00 – med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Malou Maluna Izolde Cholé. Jeg har mere end 25 års erfaring med både terapeutisk arbejde, parforhold og parterapi. Jeg arbejder ud fra et eksistentielt og helhedsorienteret menneskesyn, og jeg udvikler løbende min viden gennem kurser, egen terapi og supervision. Desuden følger jeg psykoterapeutforeningens etiske regler og retningslinjer.

I parterapi tager jeg udgangspunkt i jeres problematikker, behov og ønsker. Jeg hjælper jer til at styrke jeres relation og til at skabe et nyt og bedre parforhold baseret på tillid, åbenhed og gensidig respekt. Som terapeut, har jeg fokus på at være både støttende og lyttende, og jeg vil skabe den nødvendige plads så I begge føler jer trygge, hørt og forstået.

Et sundt og velfungerende parforhold kommer dog ikke af sig selv. Det kræver gode intentioner og en stor indsats at vende et parforhold - men det kan godt lade sig gøre.

PARFORHOLD

Et parforhold er dynamisk og ændrer sig med tiden. Hvis et parforhold skal fungere optimalt på den lange bane skal det vedligeholdes, passes og plejes. Parterapi kan være en støtte når et par er i krise, og ikke selv formår at komme videre, men det kan også hjælpe til at opnå større indsigt og forståelse for hinanden.

I en trængt dagligdag kan der hurtigt opstår en række udfordringer, som kan gøre betingelserne sværre i parforholdet. Måske er I uenige om børneopdragelse, sammenbragte børn, prioriteter i forhold til arbejde og fritid, eller måske har I svært ved at tale sammen. Måske har i oplevet utroskab eller måske er der opstået afstand i mellem jer. Uanset hvilke problemer I oplever er parterapi en oplagt mulighed for at komme til bunds i de udfordringer I oplever.

I parterapi hos mig arbejder vi sammen med at styrke jeres kærlighed til hinanden. I vil blive et stærkt team, med mere tryghed, kærlighed og glæde i jeres forhold – også i dagligdagen. Udfyld kontaktformularen og lad os få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Psykoterapi

Coaching

Stresshåndtering

Sanse terapeutisk session

Essensterapi/ Krop

Terapeutisk Tantra Behandling

Seksuel Healing Behandling

Tantra behandling

UDDANNELSE


Eksamineret Organisk psykoterapeut v. Akademiet for psykoterapi MPF

Certificeret Stresscoach hos Stressambassdøren

2018- 21. Uddannelse i Familieopstilling og systemisk opstilling, v. ISFO

Certificeret Tantrabehandler (C.H.A.I.I.)

Yonimapping/Vaginalterapi/Yonihealing/De-armouring (C.H.A.I.I.) herunder somatisk sexolog

Voksenunderviser på CVU Stork

Psykomotorisk terapeut på Skolen for Kropsdynamik

1 årig uddannelse v. Pia Houmark som ekspressiv danseterapeut

ERFARINGSOMRÅDE


Skænderier og misforståelser

Dårlig kommunikation

Uenighed om børneopdragelse/delebørn

skilsmisser eller sidste forsøg

Afstand i mellem os og kedsomhed

Dårlig sexliv

Prioriteter og tid

 Utroskab og jalousi

Kritik og nedladende adfærd

KLIENTUDTALELSER

»Vi kom til Malou fordi vi havde fået hende anbefalet af nogle bekendte.

Da vi startede hos Malou var vores parforhold præget af ubevidste mønstre og mange sammenstød som forårsagede afstand i mellem os.

Vi er en sammenbragt familie med daglige udfordringer med børn. Fra at alt var lykke, blev det hurtigt til en hverdag med alle mulige gøremål, praktik, og meget lidt sex og nærvær.

Vi har begge fra starten da vi mødte Malou, følt os meget set og trygge, hvilket for os har betydet at det var trygt at åbne op, og især kigge dybere som Malou invitere til.

Hun er skarp og meget sanselig, og er god til at give tid og nærvær. Noget vi virkelig har taget med os.

Vi startede med at gå hos hende 1-2 gange i måneden, og har gået der i perioder.

Vi oplever nu at vores forhold er meget mere stærk, og vi har nu fået en forståelse for vores egne og den andens reaktionsmønstre. Det er så godt, og gør at vi er kommet tættere på hinanden og at vores kærlighed opleves stærkere end før.

Vi ønsker alle par som overvejer at gå i parterapi at gøre det.  Malou er moden, kærlig og meget tydelig. Vi kan varmt anbefale Malou, som har meget stor viden og faglighed.

De kærligste hilsner og kram«.

Mark 51 år og Freja 47 år.

»Hos Malou har vi fået redskaber til at genfinde kontakten til os selv og hinanden. Det har været helt særligt for os, og vores forhold er blevet frit, åbnet og mere kærligt.

Et af vores temaer har været vores seksualitet. Eller at vi havde det rigtigt svært seksuelt. Forskellige behov, og nogle gamle oplevelser som gjorde, vi sad fast.

Det har været givende at Malou også er sexolog og underviser i tantra. Hun formår at gøre det ret legende og let for os, og vi oplever nu at vores sexliv er blevet fornyet, sanseligt og kærligt.

Malou har en særlig evne til at se ind i os, og nærmest kunne mærke hvad vi hver i sær har haft brug for. Fra start har vi følt os meget trygge ved Malou, og vi kan varmt anbefale hende.

Mange kærlige tanker fra os.«

Kasper 35 år og Mille 41 år

»Vores første møde med Malou var helt særligt. Hendes tilstedeværelse er helt unik, og vi har gennem hele vores forløb begge følt os favnet i hver vores udfordringer.

Vi har nydt at Malou også har givet os hjemmeopgaver, så vi har kunne øve hjemme.

Det har også været rigtig givende for os, at Malou har lavet øvelser med os i terapien. Det har fået øjnene op for, hvordan vi kan bringe nærværet ind i parforholdet når det kan skride i en travl hverdag.

Malou er meget i nuet med os, og inviteres os til at mærke kroppen, men også dybere end kroppen. Det har været nyt for os, og en kvalitet vi meget har værdsat ved at gå hos Malou.

Vi går begge hos Malou i individuel terapi også. Det blev så tydeligt at bardoms stof kom op, og det havde vi brug for at se på hver i sær.  

Det har været en stor fordel for os, at Malou kender os begge så godt, og vi oplever det kommer os tilgode i parterapien.

Malou har et hjerte af guld, og kan på det varmeste anbefale hende.«

Anja 55 år og Lennart 57 år

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi -1 time - 1300 kr.


Parterapi - 2 timer - 2200 kr.


Individuel terapi - 1 time og 30 minutter - 1300 kr.


Online parterapi - 1 time - 1300 kr.

Oplys venligst at du har fundet Malou på Lovecast

Besøg min hjemmeside