Parterapeut Jan Bentzen

JAN BENTZEN

Autoriseret psykolog med speciale i parterapi

Adresse:

Gl. Kongevej 135A, 1850 Frederiksberg, og Hattensens Allé 8, 2000 Frederiksberg C

Åbningstider:

Hverdage kl. 9.00 - 18.00 - med mulighed for aftentider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Jan Bentzen. Jeg er parterapeut og psykolog og har gennem mere end 12 år på daglig basis hjulpet og guidet par, til at skabe væsentlige forbedringer i parforholdet, og gjort noget ved problemer i forhold til deres partner.

Den behandling, jeg tilbyder i min klinik på Frederiksberg, tager udgangspunkt i lige præcis de problemstillinger, I som par står over for. Med et skræddersyet terapiforløb finder vi de redskaber, der gør jer i stand til at komme videre i jeres parforhold, og som vil styrke jer både individuelt og som par.

PARFORHOLD

Alle par kan opleve problemer i hverdagen, og det er en helt naturlig del af det at være et par. Det er vigtigt at tage hånd om problemerne i tide og erkende deres eksistens, så man ikke går så skævt af hinanden, at forholdet ikke står til at redde. Her er det afgørende, at man formår at lytte til sin partner, og at man selv kan fortælle åbent om det, man har på hjerte i forhold til ens partner.

Der er mange ting, som kan gå galt, når man er to. Man skal huske at tage hensyn til sin partner i mange af livets spørgsmål, og her er kommunikation – på flere planer – et vigtigt element. Par, der husker og evner at kommunikere, har bedre muligheder for at klare sig ud af vanskeligheder, fordi de er vant til at lytte til og tale med deres partner. Men når kommunikationen halter, og man har svært ved at komme videre ad kommunikationens vej, kan parterapi være en rigtig god løsning.

Udfyld kontaktformularen, hvis I ønsker at booke en tid til terapi.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Psykologbehandling

Supervision

UDDANNELSE


Universitetsuddannet psykolog

Supplerende uddannelse i kognitiv terapi

ERFARINGSOMRÅDE


Jalousi,

Utroskab

Seksuelle problemer

Dårlig kommunikation og mange konflikter

Problemer med opgavefordelingen i hjemmet

Problemer i forhold til børn/delebørn

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1450 kr.


Individuel terapi 1 time - 950 kr.


Tillæg aften og weekend - 300 kr.

Oplys venligst at du har fundet Jan på Lovecast

Besøg min hjemmeside