Parterapeut Marie Safina Kademann

MARIE SAFINA KADEMANN

Parterapeut & familievejleder

Parterapi i København & på Frederiksberg

Adresse: »Parterapi i eget hjem« - Jeg kommer gerne til jer ❤

Åbningstider: Efter aftale

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Marie Safina Kademann. Jeg tilbyder parterapi & familievejledning i København - og kommer gerne hjem hos jer, så vores møder foregår i jeres egne trygge rammer. Som parterapeut, tager jeg udgangspunkt i de udfordringer der kan være, når vi som par og familie skal have enderne til at mødes, så vi kan leve relativt harmonisk og med en god følelse i maven. Måske har I oplevet et svigt, måske er sexlysten ikke som den plejer, måske er der noget skal skal tilgives, måske trænger I til forsoning, måske har I nogle ting der skal ses lidt oppefra. Måske ser I forskelligt på børnenes behov og rammer, og måske er det bare lige lidt svært, at finde den berømte ro, der er så dejlig. Men den finder vi sammen!

Min terapiform bygger på samtaleterapi udfra de kognitive terapeutiske vinkler, som primært handler om, at navigere mere bevidst i vores automatiske tankesystem, og sortere det fra, som ikke gør os godt. Formålet med at gå i terapi kan være mange ting, men oftest er ønsket, at få ryddet ud i det der gør ondt og står i vejen for vores glæde og kvalitet i hverdagen. At få det bedre med os selv,  og dem vi elsker.

PARFORHOLD

De fleste mennesker vil helt grundlæggende gerne have det godt, uanset om det er på jobbet, i hjemmet, i økonomien, i sexlivet, i maven eller i hjertet. Det er bare ikke altid så let, som vi ville ønske. I et parforhold kan vi godt få følelsen af, at det ikke går helt som det skal - og så begynder vi lige så langsomt at glide fra hinanden. Vi bliver måske trætte af at diskutere småting, får mindre lyst til sex eller bliver let frustreret på hinanden - og får følelsen af, at det måske var lettere give op. Men at give op, er bare sjældent den bedste løsning, for det ér svært at flette liv sammen. Der skal ofte lidt mere til end kærlighed & kildevand.

Jeg vil derfor anbefale at gå i parterapi når I mærker, at noget ikke er som det burde eller ønskes. Jeg har god erfaring med parterapi i eget hjem, og kommer gerne til jer, på den måde kan I spare både tid og planlægning. Kontakt mig - og lad os tage en snak ❤

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Familievejledning

Sexologisk rådgivning

Individuel terapi

Telefoniske samtaler

UDDANNELSE


Parterapeut ved Joan Ørting

Sexolog ved Joan Ørting

Coach i konflikthåndtering

Coach i ledelse og organisationer

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation i parforholdet

Familievejledning, inkl. børn & teenagere

Vejledning til familier med særlige behov

Stress, angst & ensomhed

Konflikthåndtering & -udredning

Nærhed & intimitet

Sexlyst og seksuelle problemer i øvrigt

PME

KLIENT UDTALELSER

Klientudtalelse - Læs mere her:
"Jeg har igennem en længere periode gået i både parterapi og individuel terapi hos Marie. Marie’s afslappede og rolige måde at være på, gør at man straks føler sig godt tilpas og selv bliver afslappet og tør at åbne op. Jeg har både gået i parterapi og ved psykolog hos flere andre, endda også hos en meget anerkendt sexolog og par terapeut. Men jeg har oplevet det mest professionelle møde hos Marie. Marie formår at holde “den røde tråd” og skabe overblik og det endda selvom jeg har stået med en masse kaos og “tunge” sager på en gang. Hos Marie føler jeg mig tryg, jeg kan både grine og græde og det virker meget forløsende. Når jeg går fra terapi hos Marie føler jeg mig helt lettet, hun forstår at skære ind til benet på en professionel og konstruktiv måde. At gå i terapi og udvikle sig selv kræver en stor del af en selv, men det gør det hele så lettere at man hos Marie for nogen konkrete “værktøjer” til at komme videre. Jeg kan kun anbefale terapi hos Marie, det er så godt givet ud og når alt kommer til alt, så betyder udviklingen alt i livet både for en selv og ens nærmeste. Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan jeg skulle være kommet videre i mit liv uden Marie.

Klientudtalelse - Læs mere her:
"Kære Marie Du er den der har hjulpet mig og børnene bedst, i alle disse år! ♥

Klientudtalelse - Læs mere her:
"Tak for din gode gode hjælp. Vi havde jo fået fortalt, at du var god, og konkret. Men vi var ikke helt forberedt på at møde en psykolog (det ved jeg godt du siger du ikke er, men det kalder vi dig jo) der kunne se igennem de mange ting vi har bygget op. Det var ikke sjovt at blive “opdaget” men det var ganske tydeligt en øjenåbner. Det har været lidt hårdt men det var også godt, for B og jeg er ikke længere i konflikt og det er hele familien meget glade for. Det var vi ikke kommet ud af uden dig og det du kunne hjælpe med. Vi vil anbefale dig til alle, og også tak fordi du fokuserede på det med vores datter. Hun er gladere nu, vi kunne mærke forskel ret hurtigt efter vi er blevet bevidste om de ting vi jo gjorde “forkert” før. Tak, du har virkelig været god for os. De kærligste hilsener fra B & A og fra lille S

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1.250 kr.

Individuel terapi - 1 time - 800 kr.

Kørselstillæg fra 20 - 40 km - 200 kr.