PARTERAPI PÅ VESTERBRO - KØBENHAVN

Velkommen til Lovecast. Her på siden finder du et stort udvalg af kompentente parterapeuter, som står klar med en hjælpende hånd, hvis I oplever problemer og udfordringer i kærlighedslivet. I kan sammenligne priser, kompetencer og terapeuternes baggrunde, så det bliver lettere at få den rette hjælp. Vi har også skrevet en masse nyttige informationer om parterapi, så I kan blive klædt bedre på til et terapiforløb.

Lars Otto Vinderød

Autoriseret psykolog & parterapeut

Hvor:

København & Vesterbro

Særlig erfaring med:

Parterapi, Konflikter i parforhold, Dårlig kommunikation, Krise, Ro, Balance og Livsenergi

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER?

Du kan finde langt flere parterapeuter både i København og på Frederiksberg - se mere her:

PARTERAPI PÅ VESTERBRO - KØBENHAVN

Velkommen til Lovecast. I Købehavns gamle bydel, Vesterbro er der naturligvis også stort behov for parterapi. Bydelen har omkring 40.000 indbyggere og har i det seneste år udviklet sig til at blive trendy. Gennemsnits indkomsterne er steget i takt med lejlighedspriserne og på Vesterbro bor alt fra ældre, studerende og børnefamilier til hjemløse og mennsker med store udfordringer. Vesterbro fik sit navn fra den brolagte landevej som vestfra førte til rådhuspladsen. På Lovecast har vi naturligvis også dygtige parterapeuter som tilbyder kvalificeret og effektiv parterapi på Vesterbro og hos os kan du let få et overblik over dygtige parterapeuter på Vesterbor og i det øvrige København.

VESTERBRO OG KØBENHAVN

På vesterbro og i København, samarbejder vi både psykoterapeuter, autoriseret psykologer og parterapeuter. De fleste eksperter på siden har rigtig mange års erfaring, faglig interesse og drive, og det er din sikkerhed for at dit parforhold er i trygge - og ikke mindst kompetente hænder. Bestil en parterapeut allerede i dag.

Et billede af et Vesterbro byskilt

Leder du efter parterapi i nogle af Københavns andre bydele, har vi også en masse nyttige info. Se eksempelvis vores lille guide til parterapi på Østerbro og parterapi København her

PARTERAPEUT OG PSYKOLOG LARS OTTO VINDERØD

Parterapeut og psykolog, Lars Otto Vinderød, har igennem mange år specialiseret sig i parforhold og parterapi. Han kan derfor hjælpe de fleste par, som oplever problemer. Lars tilbyder parterapi fra sin praksis på Vesterbro i København og han er et godt bud på en meget kompentent og professionel parterapeut. Du kan se hele hans profil på Lovecast her.