Parterapeut Lars Otto Vinderød

LARS OTTO VINDERØD

Psykolog og parterapeut

Adresse: Saxogade 60, 1662 København V

Åbningstider: Mandag til fredag fra 9 - 18 med mulighed for aften - og weekendtider.

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Lars Otto Vinderød. Jeg er Cand. psych. fra Københavns Universitet, autoriseret psykolog og jeg har samtidig specialiseret mig i parterapi og parforhold.

Det er en løbende proces at opretholde et godt, sundt og velfungerende parforhold, som naturligvis kræver en indsats fra jer begge.

Et terapiforløb hos mig, vil typisk tage afsæt i at forbedre kommunikationen og samspillet imellem jer, da det er her problemerne ofte opstår. I arbejdet med parforholdet, er det vigtigt, at I begge får mulighed for at blive hørt og forstået, og I vil derefter få en række helt konkrete værktøjer og øvelser, som I efterfølgende kan arbejde videre med derhjemme.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Psykologisk rådgivning

Foredrag og kurser

Coaching og mentoring

UDDANNELSE

Cand. psych. fra Københavns Universitet og autoriseret psykolog

femårig specialuddannelse i terapi baseret på buddhistisk psykologi og meditation

Certificeret i NEO PI-R

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Dårlig kommunikation

Livskriser

Stress og PTSD

Mindfulness

Angst og depression

FØRSTE SAMTALE

Jeg tager gerne telefonisk samtale, hvor vi kan tale om hvordan jeg kan hjælpe jeres parforhold til at blive sundere. Da jeg ofte er optaget af klienter, vil det være en fordel at udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

PARFORHOLD

Gennem samtaleterapi får I hjælp til at forbedre jeres parforhold, som tager udgangspunkt I jeres konkrete situation og de udfordringer i har. Mange parforhold havner i kriser og konflikter, som ofte skyldes skuffede forventninger til hinanden. Skuffede forventninger opstår ofte, fordi I ikke har lavet klare aftaler om hvilke forventninger I har til hinanden og jeres parforhold. Jeg vil derfor hjælpe jer til at få en større indsigt i de konflikter og bagvedliggende problemstilliger I har, så I selv bliver i stand til at løse jeres dem og komme godt videre sammen.

Mange mennesker glemmer at prioritere deres parforhold og derfor bruger de ikke tid på at pleje det. Når man konstaterer at forholdet ikke fungerer optimalt, er det en god idé til at søge hjælp hos en parterapeut. Kontakt mig nu, hvis I ønsker et bedre parforhold.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1500 kr.

Individuel terapi - 1 time - 950 kr.

Parterapi - 1 time - 950 kr.

Coaching og mentoring - 1 time - 1200 kr.