Team member

BERNNADETTE GRANDJEAN

Parterapeut & sexolog

Terapibutikken, Rosenhaven 13, 2500 Valby - Åbent i dagtimerne fra 10 -17

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mange par har en masse forventninger, til hvad et godt parforhold er og hvad et sundt familieliv skal og bør indeholde. Mange af de forventninger vi har til os selv og til hinanden kommer fra vores omgivelser - ikke fra os selv. Medierne fortæller os, hvordan vi skal leve vores liv og hvad der skal til for at være trendy, økologiske, ansvarlige, smarte, sunde osv. Hvis du nu istedet mærker efter - helt inde i dig selv, hvad er det så, DU har brug for?

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Sexologisk rådgivning

Undervisning

Workshops

Foredrag

UDDANNELSE

Certificeret Parterapeut - Sexologiskolen i København

Certificeret Sexolog - Sexologiskolen i København

Systemisk Proceskonsulent - Probana

Bestyrelsesmedlem i Dansk Sexologforening 

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Sygdom og seksualitet

Utroskab og Jalousi

Kvinders seksualitet

 

 

GRATIS SAMTALE

Hvis du ønsker at blive kontaktet, kan vi tage en samtale om, hvordan et forløb hos mig kan hjælpe dig. Da jeg ofte har klienter er det en fordel at udfylde kontakt formularen her på siden, så ringer jeg tilbage snarest muligt.

PARFORHOLD

Jeg kan hjælpe jer når lysten til hinanden mangler, konflikterne fylder mere og mere, kommunikationen svigter og ender i skænderier. Jeg kan også hjælpe, hvis I har brug for at få sat tingene i parforholdet lidt i perspektiv eller hvis I savner inspiration til at se tingene fra en lidt anden vinkel. Hos mig kan du forvente at blive taget seriøst og jeg har naturligvis tavshedspligt, yder fuld fortrolighed og diskretion. Her er det vigtigste, at du føler dig helt tryg i parterapien og vi sammen får skabt et ikke-dømmende, roligt, åbent og imødekommende rum med masser af plads til jer som par.

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1100 kr.

Individuel terapi - 1 time - 700 kr.