STATISTIKKER OG BESØGSTAL

Her kan du se vores besøgstal og læse mere om hvordan brugere bevæger sig rundt på vores site

MERE OM VORES BESØGSTAL

Vores besøgstal er stigende og vi opdaterer naturligvis grafikken løbende. Alle besøgstal er baseret på unikke besøg og er baseret op tal fra Google analytics. Vi får flere og flere unikke besøg - det er vi selvfølgelig glade for.

Er du terapeut og ønsker du også kompetent hjælp til at fylde din arbejdskalender, så du kan bruge din tid på dine klienter - så kontakt os nu. Så kan du også komme hurtigt i gang med at modtage henvendelser fra potentielle klienter.

Mere end 150 unikke besøgende pr. dag

Gennemsnitlig varighed pr. session - 3,38:

Mere end 20.000 side visninger pr. måned:

MERE OM MULIGHEDERNE

Vi tilbyder både mulighed for effektiv og målrettet eksponering af din terapivirksomhed og mulighed for at samarbejde omkring markedsføring af forskellige ydelse henvendt til par. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med artikler og events eller måske noget helt andet. Hvis du vil høre mere om dine muligheder eller hvis du har et forslag til markedsføring - så kontakt os nu.

OM PARTERAPI

Du kan selvfølgelig også lære meget mere om parterapi og få meget mere viden om hvordan et terapiforløb typisk foregår. Vi har også lavet en god guide til parterapi som du finder lige her.