En App som kan forbedre dit parforhold

Kom tættere på hinanden med parforholds-appen YouTwo

YouTwo er en sjov kærligheds-app til mobilen, som hjælper par med at pleje parforholdet og få mere intimitet og nærvær ind i hverdagen - på en sjov, legende og positiv måde. 

I Danmark har de fleste af os en travl og stresset hverdag, og det sætter ofte parforholdet under pres. Alt fra børn, karriere, motion, sociale medier, hobbyer, venner og familie tager tid, og det går desværre ofte ud over samværet med vores partner. Men der er håb!! Det kræver nemlig ikke ret meget at styrke parforholdet og udvikle kærligheden i mellem to mennesker - også selvom vi ikke altid er sammen. Faktisk kan selv helt små ting i hverdagen, som viser at vi sætter pris på hinanden, være nok til at skabe et langt stærkere bånd i mellem par. Noget så simpelt som at sende en sød besked med en en kærlig tanke, eller måske at tage en lille overraskelse med hjem efter en lang arbejdsdag, kan få ægtefællen eller kæresten til at føle sig værdsat og elsket – og det er en af grundstenene i et godt parforhold, som appen kan hjælpe os med at huske på.

Den er sjov og har mange ret lækre funktioner

Med appen kan brugerne blive mindet om at værdsætte hinanden i hverdagen. Den kommer med forslag og sjove idéer til kærlighedserklæringer og søde ord, som gør det nemt at sende en kærlig tanke til kæresten i løbet af dagen. Det er både sjovt, underholdende og helt sikkert frugtbart for de fleste parforhold.

Udover funktioner som at sende, modtage og anmode om hjerter, (hvis den end part føler sig i kærlighedsmæssigt underskud og savner lidt omsorg fra partneren) kan appen også gøre brugerne klogere på hvad partneren sætter pris på og bliver glad for.

Læs også: Er det muligt at finde tilbage til det sunde, monogame parforhold?

Når brugerne går lidt mere i dybden med appen, kan de finde en masse brugbare funktioner. De kan eksempelvis indtaste en lang række personlige informationer om tøjstørrelser, yndlingsdufte og sig selv, så partneren får lettere ved at ramme plet i gaveræset op til jul eller ved indkøb af overraskelser i hverdagen.

Vores vurdering er at appen nok ikke er tilstrækkelig til at rede et skrantende og konfliktfyldt parforhold, men den kan helt klart skabe fokus på hinanden i hverdagen, hvilket jo er noget af det vigtigste for at opretholde et godt og kærligt parforhold.

Du kan se en reklamevideo for appen her:

Du kan også hente appen gratis i Apple Appstore:

Eller i Google Play:


Hvis I oplever store udfordringer og konflikter i parforholdet kan parterapi hjælpe. Vi har samlet en masse information om parterapi i Århus her og du kan også finde en dygtig parterapeut her.

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *