Nyt design og forbedinger af Lovecast.dk

Forbedringer på sitet :-)

Vi har løbende arbejdet med at forbedre det visuelle udtryk på sitet - blandt andet vores singlepost blog design, vores profiloversigt og vores søgeoversigt for parterapeuter. Disse forbedringer er nu implementeret.

Vi har med disse ændringer forsøgt at gøre sitet mere brugervenligt, søgemaskinevenligt og generelt flottere. Vi håber I kan lide ændringerne og hurtigt kan finde rundt.

Derudover har vi opdateret en lang række informationer om parterapi i lokalområder overalt i landet. Mennesker er forskellige og der er mange lokale forskelle i både kultur, holdninger og i det vi generelt forventer af hinanden og af parforholdet. Derfor har det været nødvendigt at lave lokale infosider og har en tydelig lokal vinkel. Her kan du eksempelvis se information om parforhold og parterapi i Valby, Kolding, Vejle og Roskilde. Men vi har mange flere.

De bedste hilsner

Team Lovecast

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *