Parterapuet med speciale i forhold

Lægger du mærke til de små ting?

Lægger du mærke til de små gode ting din partner gør i hverdagen?

De parforhold, der klarer sig bedst i længden, er dem der er gode til at få det positive ud af små ting i hverdagen. Hvad enten der er tale om rent vasketøj, støvsugning, et kys på panden om morgenen eller måske bare et kærligt smil, så husk nu at sætte pris på det. Prøv også at sætte ord på hvad det egentlig betyder for dig. Fortæl endelig din partner, at du værdsætter vedkommende og de ting han/hun gør for dig i hverdagen.

At føle sig værdsat, selv i en travl hverdag er virkelig noget, der styrker parforholdet. Det viser nemlig, at vi hverdagen – selv når vi har travlt med alle mulige andre ting – stadig har tid og lyst til at prioritere hinanden.

Flere artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *