Action speaks louder than words

Kærlighed, parforhold, vis din kærlighed, overrask din partner

Action speaks louder than words – det ordsprog kender vi vist godt alle sammen. I parforhold er det ekstra rigtigt.

Vi kan fortælle vores partner vi elsker ham/hende hele tiden (og nogle gange også for meget) men hvis handlingerne ikke stemmer overens med det vi siger, kan det være fuldstændig lige meget. Se også mere om parterapi her.

Her er 10 gode måder at vise din kærlighed overfor din partner – og det virker 🙂

1. Kys din partner godmorgen hver dag når du vågner. Også selvom din partner måske er så heldig, at kunne sove lidt længere – det bliver helt sikkert registreret! Og selvfølgelig også et godnat når I går i seng. Kys styrker jeres følelser for hinanden i en travl hverdag – så kys kys kys.

2. Rør ved din partner. Ikke kun i seksuel betydning. Jo mere fysisk kontakt der er i et forhold, des færre konflikter og diskussioner er der.

3. Fortæl din partner at du er taknemmelig over at have ham/hendei dit liv.
Det behøver ikke blive corny og pladder romantisk – En post-it med et TAK er fint.

4. Komplimenter. Det er altid dejligt at få at vide at man ser dejlig ud, har pæne hænder, har en flot trøje på. Især på de dage hvor man måske ikke lige selv føler det.

5. Hvis du fucker up (undskyld mit franske) så sig undskyld hurtigst muligt! Jo længere tid der går, jo mere ondt gør det på din partner, og jo sværere bliver det at sige. Et oprigtigt undskyld uden lange forklaringer og mange ord er oftest mest ægte.

6. Vis din partner at du stoler på ham/hende.
(Hvis du ikke føler du kan det, er det noget I skal arbejde på det med det samme. Kærlighed kan ikke blomstre i mistillid)

7. Giv din partner små gaver helt uden en speciel anledning. Det er så dejligt at få gaver på sin fødselsdag og til jul, men en lille ting der viser din partner lige har tænkt på dig i løbet af dagen, giver kærligheds følelsen et stort boost.

8. Det kan være en god idé at forsikre din partner om at det ikke handler om ham/hende når du er vred over noget på arbejdet, eller computeren er gået kold, eller andre situationer der gør dig stresset. På den måde kan det være nemmere at ‘få lov’ at være sur og rase ud.

9. Gør noget du ikke plejer at gøre. Hvis det altid er din partner der laver mad, så overrask ham/hende fx med at lave noget rigtig lækkert en dag. Eller støvsug hele huset eller måske noget helt tredje. Bare det er noget din partner plejer at stå for.

10. Prøv at finde lidt fritid I kan bruge sammen hvor det kun er jer.
Det behøver ikke være noget stort og dyrt, hold hinanden i hånden, snak sammen ved køkkenbordet, eller bare sid og se lidt fjernsyn sammen og hold om hinanden. Fysisk konktakt og masser af kommunikation er nøglen til et godt parforhold!


På lovecast.dk kan du altid finde et stort udvalg af dygtige parterapeuter og sexologer, hvis I oplever problemer eller udfordringer i parforholdet, som I ikke umiddelbart er i stand til at håndtere. Mange par oplever fantastiske resultater allerede efter første session og mange gange undgår par en masse konflikter og skænderier fordi de i parterapi får synliggjort de negative mønstre og lære at kommunikere langt bedre. Se vores parterapeuter her.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *