Der er en “sexet” sidegevinst ved velgørende arbejde;-)

Mennesker der laver velgørende arbejde har mre sex

– Så det er bare med at komme i gang!

Føler du, at du ikke får nok sex? Så er det måske på tide, at melde dig til noget velgørende arbejde eller måske bare donere lidt ekstra, næste gang Kræftens bekæmpelse eller andre velgørende organisationer kommer forbi med indsamlingsbøssen.

Det er nemlig videnskabeligt bevist, at der er en klar sammenhæng mellem velgørenhed og mere sex – og det jo gode nyheder for hele verden.

Nye undersøgelser, bragt i det anerkendte engelske tidsskrift British Journal of Psychology har entydigt påvist, at mennesker der gør gode gerninger og deltager i velgørenhed, har mere sex end mennesker der ikke deltager.

I en stor undersøgelse blev en række mænd og kvinder adspurgt om deres deltagelse i velgørende arbejde og deres sexliv. Undersøgelsen viste en klar sammenhæng mellem velgørende arbejde og ”mere” sex.

Forskerne bag undersøgelsen kunne tydeligt se, at kvinder som tog del i velgørenhed, fik langt mere opmærksomhed fra mændene. Mændene i undersøgelse havde flere sexpartnere livet igennem, hvis de påtog sig velgørende arbejde – så det er jo godt nyt.

Læs også: Mænd der hjælper til med de huslige pligter har mere og bedre sex   

Hvor mange penge ville du give til velgørenhed?

I en anden undersøgelse forsøgte et hold forskere at forære $100 til en udvalgt gruppe mandlige og kvindelige studerende. De fik derefter valget mellem selv at beholde pengene eller at donere dem til velgørenhed, Bagefter skulle de så svare på en række sexrelaterede spørgsmål.

Ud fra deres valg med pengene og deres efterfølgende svar, kunne forskerne slå fast, at mænd, der donerede pengene til velgørenhed, havde flere sexpartnere og kvinderne havde oftere sex, hvis de donerede pengene.

Disse to undersøgelser peger altså på, at der er en positiv forbindelse mellem mere sex og at gøre gode ting for andre.

Derfor kan vi kun opfordre alle til at komme i gang med lidt velgørende arbejde – og samtidig få en fantastisk side gevinst.

Skrevet af redaktionen


Hvis du leder efter rådgivning omkring seksuelle udfordringer eller problemer i parforholdet, så vil vi anbefale at søge hjælp hos en professionel terapeut. Du finder et stort udvalg af teraptuer overalt i landet her.

Vi kan også anbefale at deltage på et kursus, som netop har fokus på seksuelle problemer og som arbejder med at få lysten tilbage. Dette kursus for par, med sexolog og parterapeut Maj Wisman, er måske oplagt for Jer. Klik på banneret for at se mere info.

 

Indlægget er skrevet af redaktionen. Hvis du leder efter rådgivning omkring seksuelle udfordringer eller problemer i parforholdet, så vil vi anbefale at søge hjælp hos en professionel terapeut.

Vi kan også anbefale at deltage på et kursus, som netop har fokus på disse problemer - se eksempelvis dette kursus med parterapeut og sexolog Maj Wismann.

[rainmaker_form id="2886"]

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *