Mænd der hjælper til med de huslige pligter har mere og bedre sex

Mere og bedre sex til mænd der deltager i det huslige arbejde

Hvor mange skal hjem og støvsuge, vaske tøj og købe ind i dag?

Ny forskning viser, at mænd, der tager del i de huslige pligter og gøremål, har mere og bedre sex med deres partner sammenlignet med mænd, som ikke deltager i arbejdet i hjemmet.

Studiet, som er publiceret i det anerkendte tidsskrift Journal of Family Psychology, modsiger ellers tidligere studier, som ikke har kunne finde en sammenhæng mellem husgerning og kvaliteten af sexlivet.

“De tidligere resultater lød ikke korrekte i mine ører og gav ikke nogen mening i forhold til de erfaringer jeg har med parforhold og parterapi. Med min intuition og baggrund som parterapeut, passede resultaterne simpelthen ikke,« siger professor ved University of Alberta i Canada Matt Johnson, som er en af medforfatterne på studiet”.

Resultaterne kan dog ikke vise præcis hvor meget husligt arbejde, manden skal tage på sig eller hvad han skal lave. Det er helt op til det enkelte par, forklarer Matt Johnson.

“I et hvert forhold er der meget forskellige syn på, hvordan det huslige arbejde skal fordeles. Det kan være baseret på parrets indbyrdes forventninger til hinanden og måske også deres viden om, hvordan det arbejdet bliver fordelt i deres omgangskreds,« siger han”.

Læs også: 5 grunde til at du ikke skal sammenligne dit parforhold med andres 

Så kære mænd, der er mange ting man kan gøre for at forbedre sit sexliv – at svinge støvsugeren, klare vasketøj og lave mad ER altså én af dem.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *