Brænder du for at prøve kræfter med et selvstændigt studiejob, hvor du vil have fokus på web-vedligehold, profil oprettelse og SEO-opdatering i en markedsledende platform om parterapi og parforhold?

Lige nu søger vi en studerende, der vil få særdeles studierelevante erhvervserfaringer inden for online marketing, sociale medier  og digitale strategier.

Gør en forskel – bliv en del af Lovecast holdet.

Lovecast er kort fortalt Danmarks førende platform for parterapi og parforhold. Vores hjemmeside har mere end 150 daglige besøgende, og vi står lige nu i en rivende udvikling.Derudover ejer og driver vi andre platforme, som du også vil komme i kontakt med.

Du bliver en del af vores Marketing Communications team, hvor du får 8 nære kolleger samtidig får du en stor intern kontaktflade. Vi er digital drevet, så du får rig mulighed for at arbejde med de nyeste digitale marketingværktøjer i en stor virksomhed.

Dine primære opgaver vil blandt andet være:

  • • Opdatering på websites
  • • SEO-opdateringer
  • • Supportere vores Online manager og Digital transformation leader med arbejde i SDL og Episerver.
  • • Digital profil med lyst til at lære

Som studentermedhjælper forventer vi, at

du har lyst til at lære
du tænker digitalt
du har mod på at arbejde selvstændigt
du løser de opgaver, du får stillet, til aftalt deadline. Også de mere rutineprægede opgaver.
du læser en relevant videregående uddannelse inden for marketing og IT og har stor interesse i digital marketing.
Vi forestiller os, at arbejdstiden er ca. 8 timer om ugen, selvfølgelig med hensyn til dit studie. Du vil arbejde fra vores kontor på Bogøvej på Frederiksberg og Jernbane allé i Vanløse

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruiter Jonas T Werner på jonas@lovecast.dk eller tlf. 53 53 51 10.

Ansøg hurtigst muligt

Søg jobbet ved at sende os en motiveret ansøgning og dit cv. Vi holder samtaler løbende og vi venter gerne på den rette kandidat. Vi ser frem til at høre fra dig.