LOVECASTS COOKIE - OG PRIVATLIVSPOLITIK

Når du besøger Lovecast.dk accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.

Oversigt

1. Generelt
2. Cookies
2.1 Hvad er cookies
2.2 Hvad bruger vi cookies til
2.3 Hvor længe opbevarer vi cookies
2.4 Hvordan undgår du cookies
2.5 Tredjepartscookies
2.6 Cookies fra gemius/trafikmålinger
2.7 Registrering af adblocker
3. Personoplysninger
3.1 Hvad er personoplysninger
3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger
3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til
3.4 Samkøring af data
3.5 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger
3.6 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger
4. Kontakt
1. Generelt

Når du klikker dig ind på Lovecast.dk indsamler vi oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

Lovecast indsamler oplysninger om dig på to måder:

– Ved brug af cookies
– Ved at du selv afgiver oplysninger

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies?

Første gang du besøger Lovecast.dk modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmesider. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.

2.2 Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle Lovecast om dit besøg og din adfærd på vores hjemmesider og øvrige digitale platforme.
For at fastlægge, hvem der besøger Lovecast.dk, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger en hjemmeside, hvilke og hvor mange artikler, sider og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme bannerreklamer igen og igen, og samtidig tilstræbes det, at du ser reklamer, som kan finde interesse for dig. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores direkte markedsføring til dig. Ydermere bruger vi informationerne til at dokumentere og klarlægge værdien af annonceindrykninger over for vores annoncører.
Disse cookies kaldes førsteparts-cookies og sættes af Lovecast.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på en af Lovecast.dk. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.4 Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone.
Vi gør opmærksom på, at vejledningen er opstillet for langt de fleste browsere samt smartphones, men enkelte er ikke nævnt.
Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke ”F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

2.5 Cookies fra vores samarbejdspartnere

Lovecast har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies - såkaldte tredjeparts-cookies.
Det kan være vores annoncører, mediebureauer, annoncenetværk og andre tjenester (fx Facebook, AddThis), som sætter disse cookies.
Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede online-annoncer, samt gøre det muligt at logge ind og dele fx artikler på de pågældende samarbejdspartneres hjemmesider. Ved spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende sættes der cookies med det formål at registrere din besvarelse og dermed undgå at du får samme spørgeskema igen.

2.6 Cookies fra Gemius og Google til målinger af trafik på Lovecast.dk

Lovecast.dk benytter cookies fra Gemius og Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.
Formålet med disse cookies er at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider, der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til tredjeparter i samlet form. Oplysningerne videregives som udgangspunkt ikke til tredjeparter. 

3. Personoplysninger

3.1 Hvad er personoplysninger?

Lovecast beder dig i nogle tilfælge om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du køber tjenester på en hjemmeside eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Når du køber tjenester på en hjemmeside har vi brug for dine personoplysninger som dokumentation, indtil tjenesten er betalt og leveret, en eventuel fortrydelsesfrist er udløbet, og fristen for betalinger er udløbet. Derefter kan oplysningerne arkiveres. Tre år efter arkivering slettes alle persondata hos Lovecast.
Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

3.3 Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på Lovecast digitale platform, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af Lovecast og samarbejdspartnere for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.
Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart, medmindre du giver særskilt accept hertil, eller persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.
Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.
Husk at enhver oplysning du afgiver – inklusiv personlig identificerbar information – i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med Lovecast at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.4 – Samkøring af data

Når du opretter en profil på Lovecast eller andre digitale platforme eller giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster i din profil, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig. Lovecast benytter cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på hjemmesider og andre digitale platforme tilhørende Lovecast og samarbejdspartnere, jf. punkt 2 ovenfor.

3.5. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

3.6. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Lovecast, skal du rette henvendelse på info@lovecast.dk eller telefon 53 53 51 10. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Med venlig hilsen

Lovecast

Bogøvej 1

2000 Frederiksberg