PARTERAPI PÅ PRISER

Velkommen til Lovecast - inspiration til dit parforhold.

Alle mennesker kan oplever konflikter, kriser og udfordringer i parforholdet, som kan være svære at håndtere selv. Hjælp fra en professionel parterapeut, som kan fungere som en troværdig og ligeværdig sparringspartner for begge parter, opleves ofte som en stor lettelse.

HVAD KOSTER PARTERAPI?

Prisen på parterapi kan variere meget afhængigt flere forskellige faktorer. Dels er det meget afgørende hvor i landet I søger parterapeut. I de større byer som eksempelvis København, Århus og Odense er priserne på parterapi ofte noget højere end i andre dele af landet. Derudover spiller terapeutens uddannelsesmæssige baggrund også en afgørede rolle for prisen, da nogle uddannelser er væsentlig længere og mere anerkendte end andre. Nogle parterapeuter har parterapi som bibeskæftigelse og derved har de ikke de store udgifter til lokaler, forsikringer mv. og kan derved tilbyder billigere forløb. Derudover har nogle parterapeuter klippekort og tilbud, samt tillæg efter kl. 16 og i weekenden og måske årelang erfaring og dette har også betydning for prisen. For overblikket skyld, har vi gjort det let for potentielle klienter at sammeligne de enkelte terapeuter og derved er det blevet lettere at finde vej til den helt rigtige terapeut.

PRIS PÅ PARTERAPI I KØBENHAVN, ÅRHUS OG ODENSE

I landets største byer ligger priserne på parterapi noget over landsgennesnittet. Priserne kan dog variere meget, men typisk ligger de på omkring 1100-1600 kr. pr. session.

En session varer typisk 1 time og 30 minutter, men kan igen variere afhængig af hvad terapeuten vurderer. I nogle tilfælde kan terapeuter kræve aften - og weekend tillæg, mens andre ikke gør det. Det vil dog ofte være muligt at finde det billigere, men husk, at prisen ikke er afgørende for et godt terapiforløb, som afhænger meget mere af kemien med terapeuten og jeres vilje til at arbejde motiveret med problemerne i jeres samliv.

Du kan læse meget mere om parterapi i Århus, parterapi i Odense og parterapi i København her. Vi har også lavet en stor og overskuelig guide til parterapi, som beskriver hvordan et terapiforløb ofte foregår, som vi er sikre på vil klæde Jer bedre på til at gå i parterapi, og som samtidig kan hjælpe Jer til at finde den rigtige parterapeut.

PRISER PÅ PARTERAPI I UDKANTSDANMARK

I udkantsdanmark og i de mindre byer og provinsen, ligger priserne på parterapi noget lavere end i de store byer. I provisen, ser man typisk en pris på parterapi fra omkring 700 kr. pr. session og optil omkring 1100 kr. pr. session. Her kan der også være forhøjede priser i weekenden og om aftenen. Det vil dog ofte være muligt at finde det billigere og det er ikke altid at pris og kvalitet hænger sammen. Det vigtige er at finde en kompetent og nærværende parterapeut, som har forståelse for jeres kærlighedsliv.

Du kan læse meget mere om parterapi, skilsmisser og parforhold i de lidt mindre byer i Danmark. Se eksempelvis parterapi i Aalborg, parterapi i Næstved eller parterapi i Vejle.

RABAT VED FLERE SESSIONER

Mange parterapeuter - uanset om det er i København, århus, Odense, eller om det er om det er i provisen - tilbyder rabat såfremt I booker flere sessioner og hele forløb. Efter første session kan I bedre vurdere om I vil fortsætte forløbet, og her har I ofte mulgheden for at bestille et forløb på 4-5 sessioner. Det vil typisk udløse en form for rabat eller en reduceret pris - typisk mellem 10-15%.

LAVERE PRISER PÅ PARTERAPI TIL STUDERENDE, PENSIONITER OG LEDIGE

Ofte tilbyder parterapeuter rabat til studerende, lediger, sygemeldte og pensionister. Rabatten kan variere meget, men ligger typisk i størrelsen mellem 10-20 %. Nogle parterapeuter, har stor erfaring netop med denne målgruppe og her kan rabatten i nogle tilfælde være højere.

VIGTIG VIDEN OM PARTERAPI

Når man vælger en parterpeut eller når man overvejer at gå i parterapi, er det en beslutning som for alvor kan ændre jeres kærligshedsforhold og medfører betydelig forbedret livskvalitet for alle berørte parter. Derfor bør man vælge en parterapeut, som I som udgangpunkt tror kan hjælpe med de konflikter og udfordringer I har i jeres samliv, og ikke tænke på hvad terapiforløbet koster.