Skip to content

PARTERAPI I VARDE

Er du på udkig efter parterapi i Varde? - så er du landet det helt rigtige sted. Her finder du nemlig et godt udvalg af kompetente og verificerede parterapeuter, så du hurtigt kan få et godt overblik over jeres muligheder for parterapi i Varde og omegn. Rigtig god fornøjelse og velkommen til Lovecast.

MERE OM PARTERAPI I VARDE

Hvis I bor i Varde, er der helt sikkert gode muligheder for at få kompetent hjælp til parforholdet. For mange par, kan parterapi nemlig være den hurtigste og bedste mulighed for at ændre den udfordringer I oplever i parforholdet, mærkbart og hurtigt.

Parterapi i Varde

Parterapi kan hjælpe på de fleste udfordringer og problemer som opstår i parforholdet. Det skal dog understreges at parterapi ikke er en løsning af selve problemet, men snarere en hjælp til at få jer til at se tingene i et nyt perspektiv - og det kan betyde at I selv bliver i stand til at løse problemerne i fremtiden.

PARTERAPEUTER I VARDE OG OMEGN

Her ser du nogle kompetente og Lovecast verificerede parterapeuter i Varde og nær Varde. Leder du efter akut hjælp til parforholdet - så klik ind på profilerne og udfyld kontaktformularen. Så vender terapeuten tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.

Kirsten Øvlisen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Esbjerg - nær Varde

Særlig erfaring med:

Konflikter og kommunikationsproblemer, generel vedligeholdelse af parforholdet, hjælp til at finde tilbage til kærligheden, nærheden og trygheden, ændringer i forhold til fastlåste mønstre, skilsmisse og sammenbragte familier, svigt fra
barndommen og utroskab

FANDT DU EN EGNET PARTERAPEUT I VARDE?

Vil du se flere terapeuter i Region Syddanmark? - så finder du dem her:

HVORDAN STÅR DET TIL MED PARFORHOLD I VARDE?

I de seneste år er der lavet mange undersøgelser omkring parforhold og parterapi i Danmark - også helt ned på lokal plan.

Når man kigger på tallene fra Varde, ser det ikke helt skidt ud. Varde ligger på en 71. plads på listen over kommuner hvor flest par med hjemmeboende bør, flytter fra hinanden. Undersøgelsen, som er fra 2017, kiggede ikke bare på antallet af skilsmisser, men på antallet af par der flyttede fra hinanden, mens de havde hjemmeboende børn.

Da rigtig mange par bor sammen og får børn uden at være gift, er undersøgelsen en af de mest præcise og omfattende undersøgelser der er lavet i Danmark.

Selvom antallet af fraflytninger måske er lavere end landsgennemsnittet, er tallet stadig højt når vi sammenligner det med andre lande. Derfor vil vi stærkt anbefale at opsøge en dygtig parterapeut, hvis noget i parforholdet ikke fungerer som det skal.

FÅ VIDEN OM PARTERAPI I DIN BY

Her på siden kan du få alle de informationer om parterapi du skal bruge. Vi har skrevet en lang række artikler og interviews med nogle af landets absolut førende parterapeuter. Vi anbefaler derfor at klikke lidt rundt på siden, hvis du vil have mere viden om parterapi eller parforhold. Du kan også finde mere information om parterapi i din by - se eksempelvis byerne Århus, Esbjerg, Silkeborg, Vejle, Herning, Horsens og Kolding, og få viden om parterapi og parforhold i dit lokalområde.