LOVECAST VIDEOARKIV

Velkommen til vores videoarkiv. Vi er ret vilde med videoer og lægger naturligvis nye op løbende, så kom endelig tilbage.

VIDEOINTERVIEW MED PARTERAPEUT HELENE MAU

Parterapeut Helene Mau har hjulpet rigtig mange par med at skabe mere samhørighed og passion i parforholdet. I dette interview fortæller hun om hvorfor det er vigtigt at tage parforholdet seriøst og om hvordan et parterapiforløb kan hjælpe parforholdet i en ny og bedre retning. Se med her:

VIDEOINTERVIEW MED PARTERAPEUT KARIN KOCH

Karin Koch er en kompetent parterapeut og en del af terapifællesskabet Terapihuset, som har til huse i København. Her fortæller Karin lidt om de ting som par ofte kommer med i parterapi. Hun kommer samtidig med et rigtig godt råd til par som ønsker at forbedre deres parforhold. Se med her:

VIDEOPRÆSENTATION AF PARTERAPEUT METTE W ROSENVEL

Mette W Rosenvel er parterapeut og indehaver af terapeut virksomheden Pressense. I denne video fortæller hun lidt om parterapi, og om hvordan parterapi kan afhjælpe de fleste udfordringer i parforholdet. Mette har mange års erfaring, og hun har hjulpet rigtig mange par til at få et bedre parforhold og en mere frugtbar relation. Mettes praksis ligger centralt i København. Se med her:

INTERVIEW MED PARTERAPEUT INGE HÜLSEN

Inge Hülsen er parterapeut og partner i uddannelses - og vækstcentret Essensinstituttet. Hun har mange års erfaring med parterapi og de udfordringer som mange par har svært ved at håndtere i dagligdagen. Hun arbejder ofte med begrebet frygt, da frygt ofte begrænser vores muligheder for udvikling og det skader parforholdet. Inge har sin praksis centralt på Frederiksberg. Se med her: 

INTERVIEW MED PARTERAPEUT ANNE JØRGENSEN

Parterapeut Anne Jørgensen fortæller om parterapi, parforhold og de udfordringer hun typisk arbejder med i parterapi med i denne video. Anne har mere end 30 års erfaring og har sin praksis i Vanløse nær København.

INTERVIEW MED PARTERAPEUT KATHRINESARA

I denne video fortæller parterapeut KathrineSara om parforhold og de udfordringer par typisk kommer i parterapi med. Hør bl.a hvordan konflikter kan modvirkes og hvordan kommunikationen kan forbedres. Kathrine har sin praksis i København K.

INTERVIEW MED PARTERAPEUT KIRSTEN ØSTRUP

Her fortæller parterapeut Kirsten Østrup om parforhold, om at blive set, hørt forstået af sin partner og om parterapi generelt. Kirsten har sin praksis på Amager i København.

JONAS FORTÆLLER OM LOVECAST

Founder og managing partner Jonas, fortæller her om Lovecast og hvorfor vi valgte at starte Lovecast. Se med her:

FLERE LOVECAST VIDEOER

SPRED KÆRLIGHED - VIDEO

Se vores "Spred kærlighed" video, som skal huske os på at kærlighed og parforhold er svært og kræver en indsats fra begge parter. Du kan også læse meget mere om parterapi og hvordan det foregår her.

TRUE LOVE - PUSLESPIL - VIDEO

Se vores puslespils video, som illustrerer hvordan kærlighed skal bygges med puslespilsbrikker.

ER GRÆSSET GRØNNERE PÅ DEN ANDEN SIDE? - VIDEO

Her er en lille video animation, som illustrerer, at kærligheden skal passes på, og at græsset ikke er grønnere på den anden side.

A TRUE RELATIONSHIP - VIDEO

En lille video om at kæmpe for kærligheden og om ikke at give op.

TRUE LOVE - LEGO - VIDEO

Her vores lille video legoklods video, som illustrerer hvordan kærlighed skal bygges med legoklodser.

LIVE, LAUGH, LOVECAST - VIDEO

Her er en lille video om at finde sine sande værdier i livet.

HUSK KÆRLIGHEDEN I HVERDAGEN - VIDEO

Selv om vi har travlt med en masse ting i hverdagen, er det super vigtigt ikke at glemme parforholdet. Husk at vise kærlighed i hverdagen.

Du må selvfølgelig også meget gerne subscribe og følge vores kanal os på Youtube og like og dele nogle af vores videoer. Det kan du gøre her.

SØGER DU EN PARTERAPEUT ELLER SEXOLOG?

Er der problemer i parforholdet og kan I ikke umiddelbart selv komme tilbage på sporet - så se her.