PARTERAPI I NORDSJÆLLAND

Søger du parterapi i Nordsjælland, som kan hjælpe med at stoppe konflikter og dårlig kommunikation? - så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig hurtigt få et godt overblik over dygtige terapeuter i Nordsjælland som står klar med en hjælpende hånd. Find de bedste parterapeuter i Nordsjælland lige her:

PARTERAPEUTER I NORDSJÆLLAND

Susanne Dyhrberg

Parterapeut, psykoterapeut MPF & sexolog

Hvor:

Snekkersten & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Dårlig kommunikation, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, kriser og skilsmisse, utroskab, problemer med børn og delebørn manglende sexlyst.

1 Interview

Ulla Vincentsen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Nordsjælland & Nærum

Særlig erfaring med:

Kommunikation og konflikthåndtering, træthed/udmattelse i forholdet, uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, ensomhedsfølelse i parforholdet, manglende intimitetm, ulige ansvars- og arbejdsfordeling, utroskab & jalousi

Anne-Dorthe Davidsen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Hørsholm & Charlottenlund

Særlig erfaring med:

Kommunikation, skænderier og tilbagevendende konflikter, hjælp til at genfinde gnisten, fælles visioner og tryghed, kriser & utroskab, motivation til at arbejde med parforholdet

Lene Sheila Gjørup

Parterapeut, psykoterapeut & erhvervspsykologisk konsulent

Hvor:

København & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Svær kommunikation, skænderier og tilbagevendende konflikter, uenige om børneopdragelse eller økonomi, seksuelle problemer, utroskab & Jalousi, Skilsmisse & forebyggelse, servicetjek af parforholdet

Steen Holst Sørensen

Psykolog & parterapeut

Hvor:

Frederiksberg & Virum

Særlig erfaring med:

Kommunikation i parforholdet, prioritering mellem arbejde, børn & fritid, kriser, jalousi & utroskab, ensomhed & konflikter og uoverenstemmelser

Tine Grubbe Nielsen

Parterapeut & sexolog

Hvor:

Gentofte, Hellerup & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Uhensigtsmæssige mønstre, konflikter og skænderier, kommunikation, seksuelle problemer

FANDT DU EN EGNET PARTERAPEUT I NORDSJÆLLAND?

Kunne bruge en af vores dygtige og veluddannede parterapeuter i Nordsjælland? - Ellers vil vi anbefale at kigge på vores liste over de parterapeuter vi samarbejder med i hele Region Hovedstaden her:

Parterapi i Nordsjælland - Nord for København

NORDSJÆLLAND DÆKKER OVER MANGE KOMMUNER

Betegnelsen "Nordsjælland" bliver i daglig tale brugt til at beskrive det Nord - østlige Sjælland. København er normalt ikke omfattet af betegnelsen Nordsjælland.

Nordsjælland er ikke et klart defineret geografisk område og mange bruger betegnelsen lidt i flæng. Eksempelvis vil nogle mene at Gentofte er en del af Nordsjælland, mens andre ikke mener at det forholder sig sådan.

KOMMUNER I NORDSJÆLLAND

Kort over Nordsjælland

De fleste mener at kommunerne Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk & Rudersdal alle omfattet af betegnelsen Nordsjælland. Vi kan også anbefale at læse mere om parterapi i vores store guide til parterapi her.

PARFORHOLDET I NORDSJÆLLAND

Når man kigger på skilsmissetallene for Nordsjælland ser det ikke helt skidt ud - også selv om tallene varierer meget fra kommune til kommune. Både Kommunerne Allerød og Furesø er helt i bunden af statistikken på en henholdsvis 93. og 94. plads på listen over de kommuner hvor flest par med børn bliver skilt eller flytter fra hinanden.

Helsingør ligger i toppen af listen - på en 26. plads og har derfor halt andre udfordringer end andre kommuner i Nordsjælland.

Men uanset hvilken kommune du bor i, anbefaler vi at gå i parterapi så snart du registrerer at noget er galt i parforholdet. Det er nemlig langt lettere at få bugt med problemerne når I griber ind i tide, og får professionel hjælp til at arbejdet med de ting der skaber udfordringer.