PARTERAPI I NORDSJÆLLAND

Søger du parterapi i Nordsjælland, som kan hjælpe med at stoppe konflikter og dårlig kommunikation? - så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig hurtigt få et godt overblik over dygtige terapeuter i Nordsjælland som står klar med en hjælpende hånd. Find de bedste parterapeuter i Nordsjælland lige her:

PARTERAPEUTER I NORDSJÆLLAND

Susanne Dyhrberg

Parterapeut, psykoterapeut MPF & sexolog

Hvor:

Snekkersten & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Dårlig kommunikation, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, kriser og skilsmisse, utroskab, problemer med børn og delebørn manglende sexlyst.

1 Interview

Louise Kofoed Stender

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Hillerød & Espergærde

Særlig erfaring med:

Kommunikation, relationer, seksuelle udfordringer, angst, depression, sorg & traume, selvværdsproblemer, ensomhed & isolation, livskriser & seksuelle overgreb

Anne-Dorthe Davidsen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Hørsholm & Charlottenlund

Særlig erfaring med:

Kommunikation, skænderier og tilbagevendende konflikter, hjælp til at genfinde gnisten, fælles visioner og tryghed, kriser & utroskab, motivation til at arbejde med parforholdet

Lene Sheila Gjørup

Parterapeut, psykoterapeut & erhvervspsykologisk konsulent

Hvor:

København & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Svær kommunikation, skænderier og tilbagevendende konflikter, uenige om børneopdragelse eller økonomi, seksuelle problemer, utroskab & Jalousi, Skilsmisse & forebyggelse, servicetjek af parforholdet

Aline Bjerring

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Online parterapi

Hvor:

Østerbro & Frederiksværk

Særlig erfaring med:

Kommunikation og misforståelser, gentagne og tilbagevendende konflikter, sårede følelser og afstand, problemer med nærhed og intimitet, gnisten i parforholdet og i hverdagen, vanskeligheder omkring hinandens reaktioner, overvejelser omkring skilsmisse og/eller om I skal gå fra hinanden

Tine Grubbe Nielsen

Parterapeut & sexolog

Hvor:

Gentofte, Hellerup & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Uhensigtsmæssige mønstre, konflikter og skænderier, kommunikation, seksuelle problemer

Anna Bentzon

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

København & Humlebæk

Særlig erfaring med:

Gensidige misforståelser og uhensigtsmæssigt kommunikation, attraktionen og intimiteten mellem jer er forsvunden, tvivl omkring hinandens kærlighed, kærlighedsrelationer med for mange krav, utroskab og manglende tillid til hinanden

FANDT DU EN EGNET PARTERAPEUT I NORDSJÆLLAND?

Kunne bruge en af vores dygtige og veluddannede parterapeuter i Nordsjælland? - Ellers vil vi anbefale at kigge på vores liste over de parterapeuter vi samarbejder med i hele Region Hovedstaden her:

Parterapi i Nordsjælland - Nord for København

NORDSJÆLLAND DÆKKER OVER MANGE KOMMUNER

Betegnelsen "Nordsjælland" bliver i daglig tale brugt til at beskrive det Nord - østlige Sjælland. København er normalt ikke omfattet af betegnelsen Nordsjælland.

Nordsjælland er ikke et klart defineret geografisk område og mange bruger betegnelsen lidt i flæng. Eksempelvis vil nogle mene at Gentofte er en del af Nordsjælland, mens andre ikke mener at det forholder sig sådan.

KOMMUNER I NORDSJÆLLAND

De fleste mener at kommunerne Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk & Rudersdal alle omfattet af betegnelsen Nordsjælland. Vi kan også anbefale at læse mere om parterapi i vores store guide til parterapi her.

Kort over Nordsjælland

PARFORHOLDET I NORDSJÆLLAND

Når man kigger på skilsmissetallene for Nordsjælland ser det ikke helt skidt ud - også selv om tallene varierer meget fra kommune til kommune. Både Kommunerne Allerød og Furesø er helt i bunden af statistikken på en henholdsvis 93. og 94. plads på listen over de kommuner hvor flest par med børn bliver skilt eller flytter fra hinanden.

Helsingør ligger i toppen af listen - på en 26. plads og har derfor halt andre udfordringer end andre kommuner i Nordsjælland.

Men uanset hvilken kommune du bor i, anbefaler vi at gå i parterapi så snart du registrerer at noget er galt i parforholdet. Det er nemlig langt lettere at få bugt med problemerne når I griber ind i tide, og får professionel hjælp til at arbejdet med de ting der skaber udfordringer.