PARTERAPI I NORDSJÆLLAND

Søger du parterapi i Nordsjælland, som kan hjælpe med at stoppe konflikter og dårlig kommunikation? - så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig hurtigt få et godt overblik over dygtige terapeuter i Nordsjælland som står klar med en hjælpende hånd. Find de bedste parterapeuter i Nordsjælland lige her:

PARTERAPEUTER I NORDSJÆLLAND

Susanne Dyhrberg

Parterapeut, psykoterapeut MPF & sexolog

Hvor:

Snekkersten & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Dårlig kommunikation, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, kriser og skilsmisse, utroskab, problemer med børn og delebørn manglende sexlyst.

1 Interview

Louise Kofoed Stender

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Hillerød & Espergærde

Særlig erfaring med:

Kommunikation, relationer, seksuelle udfordringer, angst, depression, sorg & traume, selvværdsproblemer, ensomhed & isolation, livskriser & seksuelle overgreb

Anne-Dorthe Davidsen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Hørsholm & Charlottenlund

Særlig erfaring med:

Kommunikation, skænderier og tilbagevendende konflikter, hjælp til at genfinde gnisten, fælles visioner og tryghed, kriser & utroskab, motivation til at arbejde med parforholdet

Lene Sheila Gjørup

Parterapeut, psykoterapeut & erhvervspsykologisk konsulent

Hvor:

København & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Svær kommunikation, skænderier og tilbagevendende konflikter, uenige om børneopdragelse eller økonomi, seksuelle problemer, utroskab & Jalousi, Skilsmisse & forebyggelse, servicetjek af parforholdet

Aline Bjerring

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Online parterapi

Hvor:

Østerbro & Frederiksværk

Særlig erfaring med:

Kommunikation og misforståelser, gentagne og tilbagevendende konflikter, sårede følelser og afstand, problemer med nærhed og intimitet, gnisten i parforholdet og i hverdagen, vanskeligheder omkring hinandens reaktioner, overvejelser omkring skilsmisse og/eller om I skal gå fra hinanden

Tine Grubbe Nielsen

Parterapeut & sexolog

Hvor:

Gentofte, Hellerup & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Uhensigtsmæssige mønstre, konflikter og skænderier, kommunikation, seksuelle problemer

Anna Bentzon

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

København & Humlebæk

Særlig erfaring med:

Gensidige misforståelser og uhensigtsmæssigt kommunikation, attraktionen og intimiteten mellem jer er forsvunden, tvivl omkring hinandens kærlighed, kærlighedsrelationer med for mange krav, utroskab og manglende tillid til hinanden

Katrine Boeck

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Kommunikationsproblemer, opslidende konflikter, følelsesmæssig distance, utroskab og tillidsbrud, småbørnsforældre og familieliv, problemer med nærhed og intimitet, tilknytningsmønstre & tvivl i parforholdet

FANDT DU EN EGNET PARTERAPEUT I NORDSJÆLLAND?

Kunne bruge en af vores dygtige og veluddannede parterapeuter i Nordsjælland? - Ellers vil vi anbefale at kigge på vores liste over de parterapeuter vi samarbejder med i hele Region Hovedstaden her:

Parterapi i Nordsjælland - Nord for København

NORDSJÆLLAND DÆKKER OVER MANGE KOMMUNER

Betegnelsen "Nordsjælland" bliver i daglig tale brugt til at beskrive det Nord - østlige Sjælland. København er normalt ikke omfattet af betegnelsen Nordsjælland.

Nordsjælland er ikke et klart defineret geografisk område og mange bruger betegnelsen lidt i flæng. Eksempelvis vil nogle mene at Gentofte er en del af Nordsjælland, mens andre ikke mener at det forholder sig sådan.

KOMMUNER I NORDSJÆLLAND

De fleste mener at kommunerne Allerød, Egedal, Fredensborg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, Lyngby-Taarbæk & Rudersdal alle omfattet af betegnelsen Nordsjælland. Vi kan også anbefale at læse mere om parterapi i vores store guide til parterapi her.

Kort over Nordsjælland

PARFORHOLDET I NORDSJÆLLAND

Når man kigger på skilsmissetallene for Nordsjælland ser det ikke helt skidt ud - også selv om tallene varierer meget fra kommune til kommune. Både Kommunerne Allerød og Furesø er helt i bunden af statistikken på en henholdsvis 93. og 94. plads på listen over de kommuner hvor flest par med børn bliver skilt eller flytter fra hinanden.

Helsingør ligger i toppen af listen - på en 26. plads og har derfor halt andre udfordringer end andre kommuner i Nordsjælland.

Men uanset hvilken kommune du bor i, anbefaler vi at gå i parterapi så snart du registrerer at noget er galt i parforholdet. Det er nemlig langt lettere at få bugt med problemerne når I griber ind i tide, og får professionel hjælp til at arbejdet med de ting der skaber udfordringer.