Parterapeut i Hillerød - Nordsjælland, Louise Kofoed Stender

LOUISE KOFOED STENDER

Parterapeut, sexolog & psykoterapeut MPF

Adresse:

Sundhedscenteret, Frederiksgade 7, 1. sal, 3400 Hillerød &

Nørre torv 14,1 sal, 3060 Espergærde

Åbningstider: torsdag, fredag, lørdag & søndag kl. 10.00 – 18.00

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Louise. Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har i mange år arbejdet som konsultationssygeplejerske. Jeg har efterfølgende uddannet mig som psykoterapeut med speciale i sexologi, samt specialiseret mig i sexologisk counseling.

Jeg lægger vægt på høj kvalitet i mit arbejde og har stor interesse i interaktionen mellem mennesker. Siden 2018 har jeg haft min egen klinik i Hillerød, hvor jeg tilbyder parterapi, individuel terapi og sexologisk counseling.

PARFORHOLD

Parterapi kan være den største gave, du kan give dit parforhold. At gå i parterapi behøver ikke nødvendigvis at være på grund af konflikter, men et ønske og vilje om forandring. Hvorfor ikke give jeres relation en langtidsinvestering eller akut førstehjælp?

At være et par kan være en udfordring, når planlægning, karriere og logistik kan tage tiden fra jeres relationsopbygning. Gennem parterapi kan der være mulighed, for at skabe forandring i jeres forhold, der på langt sigt kan hjælpe jer individuelt og som par. Parterapi kan være en hjælp til, at jeres forhold dyrkes og vedligeholdes, så I begge kan få større indsigt og forståelse for hinandens forskelligheder.

Jeg arbejder med affektfokuseret parterapi, hvor jeg gennem nuanceret tilgang hjælper jer med de forskelligheder i jeres relation, der skaber konflikter for jer.

Sex er en skrøbelig størrelse. Det er nemlig ikke realistisk, at lidenskaben og begæret er højt, når træthed, stress, unger, madpakker, regninger, mails og indkøbslister blander sig med hinanden. Seksuelle problemer i parforholdet behøver ikke nødvendigvis have noget at gøre med det seksuelle i sig selv, men med modsætningen mellem den sex, man har og det idealbillede, som konstrueres i medier og i andre sammenhænge. Seksualitet ses ud fra et relationelt, psykologisk og fysisk aspekt.

Jeg tilbyder også sexologisk rådgivning. Seksuelle vanskeligheder skal ikke ses isoleret, da parforholdsproblemer og seksuelle vanskeligheder ofte hænger sammen. Jeg arbejder ud fra et relationelt, psykologisk og fysiske faktorer. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Sexologisk rådgivning

Intensiv Dynamisk Korttidsterapi (ISTDP)

UDDANNELSE


Sygeplejerske

Psykoterapeut MPF ved Parterapeutisk Institut Sorø

Parterapeut

Basis sexologi og specialist i sexologisk rådgivning ved Dansk forening for klinisk sexologi DACS, Parterapeutisk Institut Sorø

Pre-core ISTDP ved ISTDP Institutet, Jeanne Isaksen

Angst, stress og depression i almen praksis

ERFARINGSOMRÅDE


Kommunikation

Relationer

Seksuelle udfordringer

Angst

Depression

Sorg & traume

Selvværdsproblemer

Ensomhed & isolation

Livskriser

Seksuelle overgreb

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 75 minutter - 800 kr.


Individuel terapi - 60 minutter - 600 kr.

Oplys venligst at du har fundet Louise på Lovecast

Besøg min hjemmeside