PARTERAPI I HELSINGØR

Velkommen til Lovecast – Her på siden finder hurtigt en dygtig parterapeut Ålsgårde, Helsingør, Hornbæk og hele Region Nordsjælland. Du kan selvfølgelig også finde en masse inspirerende læsning og videoer om parforhold. Klik lidt rundt på siden eller find en dygtig parterapeut her:

PARTERAPEUTER I HELSINGØR

Susanne Dyhrberg

Parterapeut & psykoterapeut

Online parterapi

Hvor:

Snekkersten, Helsingør & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Dårlig kommunikation, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, kriser og skilsmisse, utroskab, problemer med børn og delebørn manglende sexlyst.

Lene Sheila Gjørup

Parterapeut, psykoterapeut & erhvervspsykologisk konsulent

Online parterapi

Hvor:

København & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Svær kommunikation, skænderier og tilbagevendende konflikter, uenige om børneopdragelse eller økonomi, seksuelle problemer, utroskab & Jalousi, Skilsmisse & forebyggelse, servicetjek af parforholdet

VIL DU SE FLERE PARTERAPEUTER I NORDSJÆLLAND?

Se vores liste over dygtige parterapeuter i Region hovedstaden og Nordsjælland her:

PARFORHOLD & SAMLIV I HELSINGØR

Ålsgårde er en del af Hellebæk og er geografisk placeret i Helsingør kommune i Region Hovestaden. Byen Ålsgårde og Hellebæk har tilsammen ca. 6000 indbyggere. Helsingør er den nærmeste større by med næsten 50.000 indbyggere og ligger nordvest for Ålsgårde.

Når man kigger på tal for hele kommunen Helsingør, var 3,4 % af kommunens børnefamilier ramt af skilsmisse og flyttede fra hinanden i 2015. Helsingør - og herunder Hellebæk, Hornbæk og Ålsgårde - er derfor placeret på en 26. af landets 98 kommuner hvor flest par med hjemmeboende børn bliver skilt og flyttede fra hinanden. Behovet for parterapi er altså rigtigt stort både i Helsingør, Ålsgårde, Hellebæk og Hornbæk, samt de øverige byer, som er en del af Helsingør kommune.

ALLE PARFORHOLD OPLEVER UDFORDRINGER

Alle parforhold bliver til tider ramt af forskellige problemer og udfordringer. Problemerne kan være meget forskellige fra par til par, men det kan ofte være svært selv at løse dem. Nogle gange kan selv helt simple problemer vokse sig store og blive til egentlige konflikter, og det er derfor en god idé at få hjælp hos en parterapeut. Mange gange kræver det ikke ret mange sessioner til at ændre de negative mønstre I er kommet ind i og mange oplever parterapi som en stor lettelse. Hvis der er børn i parforholdet - eller I måske lige har stiftet familie, kan mange ting i hverdagen være svære. Børn ændrer mange ting i hverdagen og livet og mange nybagte forældre oplever det som en meget stor omvæltning af få børn.

En af grundreglerne for et godt og velfungerende parforhold er at begge parter spiller efter samme regler. Præcist ligesom mange andre aspekter i livet. Hvis vi ikke spiller efter de samme regler, skaber det unødvendige misforståelser, konflikter og sårede følelser. Det er derfor en god idé at tale sammen om Jeres individuelle værdier og behov, og derefter skabe et regelsæt i begge føler Jer trygge ved. Det kan I bl.a. få hjælp til hos en parterapeut.

Du kan vores store parterapi guide her, så du kan få mere viden om parterapi og hvordan et terapiforløb foregår. Du kan også se vores infoside om parterapi i Gentofte her og mere om parterapi i Hillerød her.

FÅ KOMPETENT HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Her på siden kan du hurtigt finde første hjælp til parforholdet i Helsingør, Ålsgårde og Hornbæk. Klik på feltet "find terapeut" og udfyld kontakt formularen under den pågældende terapeut. Vi anbefaler at gå i parterapi, såsnart I føler at parforholdet er kommet på forkert kurs eller hvor noget ikke er som det burde.

I det parterapeutiske arbejde vil I, sammen med terapeuten, sætte fokus på de aspekter der med tiden er blevet kompliceret og problemfyldt. Ofte vil terapeuten finde årsagerne i Jeres fælles historik og forsøge at afklare hvor det præcist er frustrationerne opstår. Derved bliver det lettere for terapeuten at sætte ind der hvor konflikterne og udfordringerne opstår og samtidig løse fastlåste situationer. Mange par overlever dette som en stor lettelse og mange gør store fremskridt og mærker en stor ændring allerede efter første session.

Parterapi i Helsingør og Ålsgårde

SUSANNE DYHRBERG

Susanne Dyhrberg har mere end 20 års erfaring med parterapi og parforhold og hun har gennem tiden hjulpet mange par i sin praksis. Når man vælger at gå i parterapi hos Susanne vil udgangspunktet typisk være at få tingenene til at fungere og få hjælp til at blive sammen og styrke parforholdet og kærligheden. Se Susanne Dyhrbergs profil på Lovecast her: