PARTERAPI I HELSINGØR OG ÅLSGÅRDE

Velkommen til Lovecast – Her på siden finder hurtigt en dygtig parterapeut Ålsgårde, Helsingør, Hornbæk og hele Region Nordsjælland. Du kan selvfølgelig også finde en masse inspirerende læsning og videoer om parforhold. Klik lidt rundt på siden eller se mere her:

PARFORHOLD & SAMLIV I ÅLSGÅRDE OG HELSINGØR

Ålsgårde er en del af Hellebæk og er geografisk placeret i Helsingør kommune i Region Hovestaden. Byen Ålsgårde og Hellebæk har tilsammen ca. 6000 indbyggere. Helsingør er den nærmeste større by med næsten 50.000 indbyggere og ligger nordvest for Ålsgårde. Når man kigger på tal for hele kommunen Helsingør, var 3,4 % af kommunens børnefamilier ramt af skilsmisse og flyttede fra hinanden i 2015. Helsingør - og herunder Hellebæk, Hornbæk og Ålsgårde - er derfor placeret på en 26. af landets 98 kommuner hvor flest par med hjemmeboende børn bliver skilt og flyttede fra hinanden. Behovet for parterapi er altså rigtigt stort både i Helsingør, Ålsgårde, Hellebæk og Hornbæk, samt de øverige byer, som er en del af Helsingør kommune.

Alle parforhold bliver til tider ramt af probelmer og udfordringer. Problemerne kan være meget forskellige fra par til par, men det kan ofte være svært selv at løse dem. Nogle gange kan selv helt simple problemer vokse sig store og blive til egentlige konflikter, og det er derfor en god idé at få hjælp hos en parterapeut. Mange gange kræver det ikke ret mange sessioner til at ændre de negative mønstre I er kommet ind i og mange oplever parterapi som en stor lettelse. Hvis der er børn i parforholdet - eller I måske lige har stiftet familie, kan mange ting i hverdagen være svære. Børn ændrer mange ting i hverdagen og livet og mange nybagte forældre oplever det som en meget stor omvæltning af få børn.

Du kan læse meget mere om parterapi og få mere viden om terapi forløb her

FÅ KOMPETENT HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Her på siden kan du hurtigt finde første hjælp til parforholdet i Helsingør, Ålsgårde og Hornbæk. Klik på feltet "find terapeut" og udfyld kontakt formularen under den pågældende terapeut. Vi anbefaler at gå i parterapi, såsnart I føler at parforholdet er kommet på forkert kurs eller hvor noget ikke er som det burde.

Parterapi i Helsingør og Ålsgårde

SUSANNE DYHRBERG

Susanne Dyhrberg har mere end 20 års erfaring med parterapi og parforhold og hun har gennem tiden hjulpet mange par i sin praksis. Når man vælger at gå i parterapi hos Susanne vil udgangspunktet typisk være at få tingenene til at fungere og få hjælp til at blive sammen og styrke parforholdet og kærligheden. Se Susanne Dyhrbergs profil på Lovecast her: