PARTERAPI I GENTOFTE, CHARLOTTENLUND OG HELLERUP

Velkommen til Lovecast – Hvis du leder efter parterapi i Gentofte og de øvrige bydele, Charlottenlund, Hellerup, Dyssegård, Vangende eller Klampenborg, får du et godt og hurtigt overblik her på siden. Du kan også finde masser af inspiration, tips og viden om parforhold og parterapi, skrevet af kompentente parterapeuter og dygtige skribenter. Find en dygtig parterapeut i Gentofte her:

Parterapi i Gentofte og Nordsjælland

MERE OM PARTERAPI I GENTOFTE OG CHARLOTTENLUND

Gentofte kommune har et befolkningstal på ca. 75.000 mennesker. Gentofte er opdelt i de små bydelen Charlottenlund, Ordrup, Vangende, Klampenborg, Dyssegård, Jægersborg, Skovshoved og Søborg som tilsammen udgør hele kommunen. Gentofte, er den kommune i Danmark hvor gennemsnitsindkomsten er størst, men det gør ikke behovet for parterapi mindre.

Tal fra Danmarksstatistik viser nemlig, at 2,6 procent af Gentoftes famillier med hjemmeboende børn, flyttede fra hinanden i 2015. Når man sammenligner det tal med landets øvrige kommuner er det ikke ret højt, men det er stadig rigtig mange familier der bliver ramt af skilsmisser. Gentofte ligger dog i den lave ender af skalaen og får en placering som nr. 78 ud af landets 98 kommuner. Selvom antallet af skilsmisser er lavere i Gentofte end i mange andre af landets kommuner, kan det være en fordel at gå i parterapi hvis I oplever problemer i parforholdet. Parterapi kan ofte have en afgørende effekt på parforholdet og på den måde i er sammen på - især hvis man for gjort noget ved problemerne i tide.

PARTERAPEUTER CHARLOTTENLUND

I Charlottenlund, Gentofte og i hele Region Hovedstaden, som jo også dækker hele Nordsjælland, kan du hurtigt få hjælp til at løsne op for konflikter og problemer parforholdet. Målet med parterapien er at genfinde kærligheden og hjælpe med at genfinde det I faldt for hos hinanden. Hvis I oplever problemer i parforholdet, anbefaler vi at gå i parterapi.

Vi du have flere muligheder for parterapi i Nordsjælland? Så vores vores information om parterapi i Helsingør. Hvis du ønsker mere information om et terapiforløb, og få afklaret om I har behov for parterapi - så se vores store afklarende parterapi guide her.

PARTERAPEUT LENE BOJER

Lene Bojer tilbyder kompentent og professionel parterapi, til par med udfordringer og problemer i kærlighedslivet fra sin hyggelige klinik, i rolige omgivelser, centralt i Charlottenlund, Gentofte nord for København. Mange års erfaringer med parterapi og livet generelt, har motiveret Lene til at blive psykoterapeut, for derefter at kunne hjælpe andre, som oplever problemer med kærligsforholdet, ægteskabet eller samlivet i det hele taget. Se Lenes profil på Lovecast her: