PARTERAPI I HILLERØD

Hvis du bor i Hillerød og leder efter en dygtig parterapeut - så er du landet det helt rigtige sted. På Lovecast.dk finder du nemlig et stærkt udvalg af kompetente parterapeuter i hele landet - og selvfølgelig også i Hillerød. Rigtig god fornøjelse og velkommen til Lovecast.

MERE OM PARTERAPI I HILLERØD

I Hillerød og i de byer som ligger tæt på Hillerød, er der masser gode muligheder for at finde en dygtig parterapeut. Uanset o, I oplever store eller små udfordringer, er parterapi oftes den bedste og hurtigste mulighed for at få parforholdet til på sporet og få genskabt den gnist og teamfølelse, som er nødvendig for at få et godt og sundt parforhold.

Vi har nemlig rigtig gode erfaringer parterapi og derfor kan vi med stor overbevisning sige at parterapi kan bedre parforhold og sundere relationer for langt de fleste mennesker, allerede efter få sessioner.

Det skal dog understreges at parterapi ikke er en løsning af selve problemet, men snarere en hjælp til at få jer til at se tingene i et nyt perspektiv - og det kan betyde at I selv bliver i stand til at løse problemerne i fremtiden.

Parterapi i Hillerød - Nordsjælland

VORES UDVALG AF PARTERAPEUTER I HILLERØD OG OMEGN:

Her ser du nogle kompetente og Lovecast verificerede parterapeuter i Hillerød og omegn. Leder du efter akut hjælp til parforholdet - så klik ind på profilerne og udfyld kontaktformularen hos den enkelte terapeut. Så vender den pågældende tilbage så hurtigt som overhovedet muligt.

Louise Kofoed Stender

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Hillerød & Nordsjælland

Særlig erfaring med:

Kommunikation, relationer, seksuelle udfordringer, angst, depression, sorg & traume, selvværdsproblemer, ensomhed & isolation, livskriser & seksuelle overgreb

Aline Bjerring

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Online parterapi

Hvor:

Østerbro & Frederiksværk

Særlig erfaring med:

Kommunikation og misforståelser, gentagne og tilbagevendende konflikter, sårede følelser og afstand, problemer med nærhed og intimitet, gnisten i parforholdet og i hverdagen, vanskeligheder omkring hinandens reaktioner, overvejelser omkring skilsmisse og/eller om I skal gå fra hinanden

Susanne Dyhrberg

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Snekkersten - Ikke langt fra Hillerød

Særlig erfaring med:

Dårlig kommunikation, uhensigtsmæssige mønstre og adfærd, kriser og skilsmisse, utroskab, problemer med børn og delebørn manglende sexlyst.

1 Artikel

Anna Bentzon

Parterapeut & psykoterapeut

Hvor:

Humlebæk - ikke så langt fra Hillerød

Særlig erfaring med:

Gensidige misforståelser og uhensigtsmæssigt kommunikation, attraktionen og intimiteten mellem jer er forsvunden, tvivl omkring hinandens kærlighed, kærlighedsrelationer med for mange krav, utroskab og manglende tillid til hinanden

FANDT DU EN EGNET PARTERAPEUT I HILLERØD?

Vil du se flere terapeuter i Region Hovedstaden og Nordsjælland? - så finder du dem her:

MERE OM HILLERØD

Hillerød er geografisk placeret i Nordsjælland og har ca. 51.000 indbyggere. Hillerød tilhører Region Hovedstaden og har et stærkt handels- og forretningsliv, og er i høj grad en kommune i økonomisk fremgang. Det giver selvfølgelig også gode muligheder for at finde en dygtig parterapeut, hvis I oplever udfordringer i parforholdet.

PARFORHOLDSUNDERSØGELSE I HILLERØD

Der er heldigvis flere og flere danskere der vælger at gå i parterapi. Mange gør det som en forebyggende indsats, inden problemerne i parforholdet har vokset sig alt for store og er blevet helt uoverskuelige. Og det er virkelig godt, da det er langt nemmere at få løst små problemer end store problemer.

I Hillerød kan man da også spore en fremgang i antallet af mennesker der vælger at gå i parterapi sammen. I Danmark er der lavet mange forskellige "parforholdsundersøgelser", som kortlægger parforholds og ægteskaber tilstand i Danmark. Vi refererer ofte til en stor landsdækkende undersøgelse fra 2017, som kortlægger antallet af par med hjemmeboende børn, som flytter fra hinanden.

Det spændende ved denne undersøgelse er, at den ikke alene fokuserer på par der er skilt, men den tager også højde for samlevende - en ting som mange andre undersøgelser ikke gør. Derudover kigger den på de skilsmisser og fraflytninger som ofte har store konsekvenser - nemlig der hvor der er hjemmeboende børn.

Hillerød er placeret som nummer 79 af landet 98 kommuner10%

Undersøgelsen viste at der i Hillerød er 2,6 % af børnefamilierne der flytter fra hinanden hvert år. Det placerer Hillerød på en pæn 79. plads på listen over de i alt 98 kommuner som er med på listen. Selvom tallet er lavere end i mange andre danske Kommuner, er det stadig højt. Derfor er det en rigtig god idé at gå i parterapi, når parforholdet ikke kører som det skal og bør.

FÅ MEGET MERE VIDEN OM PARTERAPI

På Lovecast.dk kan du finde masser af inspiration til dit parforhold. Vi har skrevet og samlet en række gode råd som I kan bruge inden I starter i parterapi. Vi kan derfor varmt anbefale at klikke lidt rundt på siden og læse og se nogle af vores artikler og videoer, hvis du vil have mere viden om parterapi eller parforhold. Du kan også finde mere information om parterapi i din by - se eksempelvis Nordsjælland, Hørsholm og Gentofte.

Hvis du ønsker mulighed for online terapi har vi lavet en stor guide, som du finder lige her.

God fornøjelse og held og lykke med parforholdet.