PARTERAPI I HØRSHOLM

Velkommen til Lovecast -Nordsjælland og Hørsholm. Her på siden finder du alt om parterapi i Hørsholm og Nordsjælland og du kan samtidig finde et solidt udvalg af kompetente parterapeuter, som kan hjælpe dit parforhold. Her kan du hurtigt få et godt overblik over I parterapeuter og priser, kompetencer og terapeuternes baggrunde.

Find den bedste parterapeut i Hørsholm

PARTERAPEUTER I HØRSHOLM

Anne-Dorthe Davidsen

Parterapeut & psykoterapeut MPF

Hvor:

Hørsholm & Charlottenlund

Særlig erfaring med:

Kommunikation, skænderier og tilbagevendende konflikter, hjælp til at genfinde gnisten, fælles visioner og tryghed, kriser & utroskab, motivation til at arbejde med parforholdet

FANDT DU DET DU LEDTE EFTER I HØRSHOLM?

Du kan finde flere dygtige parterapeuter i både Nordsjælland og Gentofte - se mere her:

MERE OM PARTERAPI I HØRSHOLM

Hørsholm kommune har et indbyggertal på omkring 25.000 mennesker. Kommunen ligger ca. 25 km nord for København og hører til en af de absolut mest velstående kommuner i Danmark. Hørsholm har også et stort udvalg af interessante special butikker og et rigt handlesliv, som har omdrejningspunkt i et af Danmarks ældste overdækkede butikscentre - nemlig Hørsholm Midtpunkt.

Hørsholm er blandt de kommuner i landet hvor færrest par med hjemmeboende børn flytter fra hinanden. Faktisk er Hørsholm placeret på en flot 62. plads på listen over de kommuner i Danmark hvor flest bliver skilt. Det er flot - men der er stadig plads til forbedringer, specielt hvis man samligner tallet med andre lande vi normalt samligner med. Parterapi kan hjælpe på at genfinde kærligheden og lysten til at være sammen.

Antallet af skilsmisser i Hørsholm er lavt når man sammenligner med tal for hele regionen. Hørsholm er derfor placeret i bunden af listen sammen med Kommuner som Kolding og Aalborg - hvilket er flot.

MULIGHEDER I HØRSHOLM OG DE OMKRINGLIGGENDE KOMMUNER

Både i Hørsholm og i de omkringliggende kommuner, samarbejder vi både med psykoterapeuter, autoriseret psykologer og kompetente parterapeuter. De fleste eksperter på siden har rigtig mange års erfaring, faglig interesse og drive, og det er din sikkerhed for at dit parforhold er i trygge - og ikke mindst kompetente hænder. Bestil en tid til parterapi allerede i dag.

Leder du efter parterapi i nærliggende byer som eksempelvis parterapi i Gentofte og Helsingør, kan du finde et godt udvalg af dygtige parterapeuter her.