Parterapeut i Gentofte og Hellerup

TINE GRUBBE NIELSEN

Parterapeut & sexolog

Adresse: Strandvejen 147 - 2900 Hellerup

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Tine Grubbe Nielsen og jeg har en bred og lang erfaring med både parterapi og de udfordringer som ofte opstår i parforholdet. I parterapi tager vi udgangspunkt i Jeres situation og vil vi arbejde med de dynamikker som opstår i mellem Jer.

Når I kommer hos mig vil I få hjælp til at løse konflikter omkring et specifikt emne, som måske er opstået på baggrund af destruktive mønstre såsom dårlig kommunikation eller uhensigtsmæssig adfærd. Disse mønstre kan have udviklet sig over mange år eller være opstået pludseligt, er usikre på deres følelser for hinanden.. Når I går i terapi sammen, vil I opleve et fokus på jer som par og på jeres individuelle kommunikation. Formålet er, at I får løst op for de problemer, der skaber distance mellem jer.

PARFORHOLD

I langt de fleste parforhold er der op og nedture - og det må der selvfølgelig gerne være. Men hvis vi ikke får løst konflikterne og de uhensigtsmæssige mønstrer kan vi med tiden stirre os blive og miste perspektivet - og så er det tid til at kigge indad.

Jeg ser parterapi som en fælles proces, hvor I vil indse, at langt de fleste af jeres udfordringer handler om små irrelevante ting. I parterapi vil vi arbejde på at komme ind til kernen, idet de egentlige årsager til konflikterne skal frem i lyset, for at blive løst.

For de fleste par er det guld værd at få en professionel parterapeut til at indkredse og udforske de bagvedliggende årsager til udfordringerne - og I mange tilfælde kan det redde parforholdet. Kontakt mig nu og hør mere om hvordan parterapi kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Hypnoseterapi

UDDANNELSE


Sexolog - Joan Ørting

Positiv Psykologi vejleder – At Work Skolen

Coach – Manning Inspire

Master Hypnoterapeut – Hypnosehuset Danmark

Psykoterapeutisk Overbygning – Hypnosehuset Danmark

Kostvejleder – At Work Skolen

ERFARINGSOMRÅDE


Uhensigtsmæssige mønstre

Konflikter og skænderier

Kommunikation

Seksuelle problemer

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1400 kr.


Individuel terapi - 1 time - 900 kr.


Hypnoseterapi - 2 time - 1400 kr.

Oplys venlist at du har fundet Tine på Lovecast

Besøg min hjemmeside