Parterapeut Lene Sheila Gjørup fra Østerbro i København

LENE SHEILA GJØRUP

Parterapeut, psykoterapeut & erhvervspsykologisk konsulent

Adresse: Vermundsgade 38A, 2.th. 2100 København Ø & Kurbadet hos Ilse Jacobsen, A.R Friisvej 16, 3100 Hornbæk

Åbningstider: Hverdage kl. 9.00-18.00 - med mulighed for aften og weekendtider

Skal vi tage en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer?

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg har i mere end 15 år arbejdet med både parterapi, erhvervspsykologi, udviklingsprocesser og relationer mellem mennesker generelt. Jeg har stor erfaring som både formidler, underviser og vejleder i mange forskellige sammenhænge indenfor det psykologiske område, og jeg er ofte efterspurgt som censor i psykologiske og psykiatriske fag i forskellige sammenhænge.

Parterapi skaber større forståelse og respekt for hinanden og I opnår ny indsigt i jeres partners behov, længsler og frustrationer. Vi vil arbejde med at styrke kommunikationen mellem jer, så I lærer at kommunikere klart, positivt og tydeligt med hinanden, og I vil blive bedre til at udtrykke jeres længsler, behov og forventninger til hinanden. Når I kommunikerer og udtrykker jer klart, skaber I en bedre måde at være sammen på og det styrker kærligheden til hinanden.

I et parterapiforløb deltager jeg altid aktivt i sessionerne og jeg er både nærværende, upartisk og engageret i de udfordringer og problematikker I oplever i jeres parforhold. Jeg har fokus på at skabe et trygt rum hvor I begge føler jer set, hørt og forstået, så vi I fællesskab kan afklare hvilke områder vi skal arbejde med. På den måde kommer vi hurtigt ind til kernen af problemerne, og I bliver støttet og hjulpet gennem hele processen. Jeg benytter ofte forskellige værktøjer og metoder afhængig af jeres aktuelle situation, og der vil naturligvis være plads til refleksioner, spørgsmål og feedback til både mig og hinanden undervejs.

I et parterapeutisk forløb hos mig kan der indgå individuelle sessioner, såfremt det skønnes relevant for jeres fælles udvikling.

PARFORHOLD

I de fleste parforhold vil der på et eller andet tidspunkt opstå udfordringer i forhold til samværet. Det kan være I har svært ved at kommunikere og ofte skændes eller har konflikter der kører i ring. Det kan også være at I har udfordringer i forhold til sexlivet eller måske har I oplevet et svigt eller måske noget helt andet. Uanset hvilke problemer I oplever skyldes de fleste udfordringer den bagage I hver i sær har med jer fra opvæksten.

Det bedste I kan gøre for parforholdet er at søge den rigtige støtte og hjælp hos en professionel terapeut. Et parforhold skal plejes og holdes i live løbende - ellers forsvinder gnisten langsomt. Uanset hvilke udfordringer I oplever, er det er aldrig for sent at gøre noget ved udfordringerne og redde jeres parforhold.

I Parterapi får jeres kærlighed til hinanden ny næring og det kan hjælpe jer med at få rettet op på uhensigtsmæssige mønstre, så I ikke nødvendigvis behøver at gå fra hinanden. Parterapi styrker jeres fokus på de ting der skaber glæde og nærvær, og det skaber en stærkere relation og fremmer jeres livskvalitet. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe jer.

MIN BIOGRAFI

METODER


Parterapi

Individuel terapi

Mindfulness

Kognitiv terapi

Ledelsesudvikling

Supervision

UDDANNELSE


Cand pæd. i psykologi fra Århus universitet

Merkonom i HR & Ledelse

ERFARINGSOMRÅDE


Svær kommunikation

Skænderier og tilbagevendende konflikter

Uenige om børneopdragelse eller økonomi

Seksuelle problemer

Utroskab & Jalousi

Skilsmisse & forbyggelse

Servicetjek af parforholdet

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi 1 time - 945 kr.

Individuel terapi - 1 time - 945 kr.

Terapi for studerende, pensionister & ledige - 750 kr.