Skip to content

FIND EN DYGTIG PARTERAPEUT - OG FÅ HJÆLP TIL PARFORHOLDET

I SAMARBEJDE MED DE ALLERBEDSTE

PARTERAPEUTER I HELE DANMARK

Du kan også få et hurtigt overblik over de terapeuter der tilbyder online parterapi - lige her:

SÅDAN KOMMER I GODT I GANG MED ONLINE TERAPI

Her får du en guide til online terapi og parterapi. Du kan bruge guiden til at afklare de spørgsmål som typisk opstår inden et online terapiforløb. Så er I begge klædt godt på til at starte i online terapi, hvilket betyder at I kan komme godt i gang - uden de tekniske udfordringer og problemer. Velkommen til vores store guide til online parterapi.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Som udgangspunkt foregår online parterapi hjemme foran computeren. Nogle foretrækker at sidde i sofaen, andre ved skrivebordet eller i sengen. Uanset hvad I foretrækker, er det vigtigst at I sidder behageligt, og i en god sidde position, hvor I kan sidde afslappet i den tid terapien varer.

Online parterapi giver en masse nye muligheder for at kunne tilpasse tidspunktet og en hektisk hverdag - og så kan man stadigvæk få en masse gode ting ud af et terapiforløb - præcis som et traditionelt parterapi forløb.

For at sikre et godt terapiforløb foran computeren, er det vigtigt, at terapeuten kan se jer begge, da jeres kropssprog og mimik har stor betydning for samtalen. Terapeuter aflæser nemlig ofte en masse ting omkring jer i kropsproget. Det er derfor en rigtig god idé at teste skærmbilledet af inden i begynder online sessionen.

De terapeuter, som er tilknyttet Lovecast, har stor erfaring med online terapi og parterapi generelt, og derfor kan de meget hurtigt guide jer til at sikre et setup som giver mening.

ONLINE TERAPI - TIL PAR DER GERNE VIL UDVIKLE PARFORHOLDET - SAMMEN!

Her er en oplagt mulighed for at lære hinanden bedre at kende og for at få en god oplevelse sammen.

Online parterapi fungerer i princippet på samme måde som almindelig terapi.

Ofte vil I få øvelser og værktøjer til at styrke jeres parforhold og nogle gange også helt konkrete ting I skal arbejde med fra gang til gang. Terapeuten vil naturligvis give jer begge plads og taletid, så I begge føler jer hørt, mødt og forstående.

At få hjælp fra en professionel 3. part, som er både uvildig og veluddannet, kan styrke jeres parforhold, og samtidig skabe helt nye muligheder for en sundere måde at være sammen på.

FIND EN TERAPEUT DER TILBYDER ONLINE TERAPI

Vi har gjort det let at finde en terapeut der tilbyder online parterapi. I vores oversigt over dygtige terapeuter i hele landet har vi netop tilføjet et ikon, som viser, hvilke teraptuer der tilbyder online parterapi.

Vi anbefaler at kigge nogle profiler igennem og derefter udfylde kontakt fomularen på teraptuens profil.

Når I har udfyldt kontakt formularen vil I bliver kontaktet udmiddelbart efter af den pågældende terapeut. Denne terapeut vil også forklare jer lidt om hvordan forløbet vil forgå, og hvordan I kan forberede jer bedst muligt.

Vi ønsker dig og din partner god fornøjelse med online terapi.

PRØV OGSÅ VORES ONLINE PARKURSER

LÆR NÅR I HAR LYST & TID

I samarbejde med en række dygtige terapeuter. tilbyder vi et godt udvalg af stærke online parkurser, der hjælper jeres parforhold tilbage på sporet. Tag kurset når I har tid og lyst i hyggelige omgivelser - hjemme i stuen.

VELKOMMEN TIL LOVECAST LEARNING © 2020

Lovecast Learning - online parkuser

ONLINE PARTERAPI HAR 3 FORDELE

I kan frit vælge en terapeut i hele landet. På den måde kan I fokusere på den terapeut, som I mener kan hjælpe jer bedst, i stedet for at fokusere på hvad der er praktisk muligt.

I kan arbejde med jeres parforhold hjemme i stuen og I behøver ikke at bevæge jer ud. Hvis I har børn, behøver I ikke at få dem passet - i kan gå i parterapi når de sover.

Online terapi er nogle gange lidt billigere end almindelig terapi. På den måde kan I ofte spare lidt penge i forhold til traditionel terapi.

TYPISKE SPØRGSMÅL OMKRING ONLINE PARTERAPI

Styrk parforholdet - med online terapi

ANDRE GODE RÅD TIL PARFORHOLDET

Bliv enige om jeres forventninger til hinanden

Tal ærligt med hinanden om det der bekymrer jer

Planlæg tid sammen - hvor I kan være kærester uden telefoner

Giv hinanden plads og luft

Parforholdet kan blive udfordret af mange forskellige ting. Det kan derfor være en stor fordel at få en dygtig, professionel og ikke mindst uvildig 3. part som sparringspartner. Derfor er parterapi - uanset om det er online og parterapi hvor I møder op - den hurtigste og sikreste mulighed for at få parforholdet tilbage på sporet.

KRISER KAN AVLE KRISER - OGSÅ I PARFORHOLDET

Kriser og den igangværende corona krise, kan giver nye udfordringer for parforholdet. Nu er vi i en situation hvor vi pludselig er sammen med familien og voes vores partner i døgnets 24 timer. Det kan giver udfordringer for parforholdet og skabe konflikter, gnidninger og frustrationer.

Langvarige og nedslidende konflikter kan opstå i selv i det mest kærlige parforhold. Dette kan ske fordi man ikke får udtrykt og talt om sine egne behov i parforholdet eller fordi man ikke føler sig set og hørt af sin partner. I en travl hverdag kan det nogle gange være rigtig svært at leve op til sine egne eller sin partners forventninger om ”det perfekte liv” eller det "perfekte parforhold". Det kan resultere i en opslidende magtkamp eller regulær skyttegravskrig, som med tiden vil medvirke til at øge afstanden mellem parterne.

TAL MED EN TERAPEUT OM PARFORHOLDET

Hvis I oplever problemer og udfordringer kan parterapi hjælpe - uanset om det er online terapi eller I vælger det parsonlige fremmøde. Det hjælper nemlig fantastisk meget at få en professionel parterapeut til at hjælpe jer igennem en svært tid.

Mange terapeuter vil tage udgangspunkt i jeres kommunikation. Gennem terapien vil I blive opmærksomme på hvordan I kommunikerer med hinanden og I vil blive støttet i at finde nye og bedre måder at være sammen på. Det handler ikke om, at I skal lave om på jer selv, men om at I begge bliver i stand til at tage ansvar for det der sker i parforholdet. I vil få blandt andet få konkrete redskaber til en mere respektfuld og ligeværdig kommunikation, som vil øge forståelsen for jer selv og for hinandens forskelligheder og virkelighedsopfattelse.

Find en dygtig parterapeut, der kan hjælpe jeres parforhold tilbage på sporet, så I kan få en mere kærlighed og glæde i hverdagen.

VIL DU VIDE MERE OM PARTERAPI?

Hvis I oplever problemer og udfordringer kan parterapi hjælpe - uanset om det er online terapi eller I vælger parterapi, hvor i møder personligt frem. Det hjælper nemlig fantastisk meget at få en professionel parterapeut til at hjælpe jer igennem en svært tid.

Vil du vide mere om parterapi og hvordan det foregår? Så kan du finde alt om parterapi i dit lokalområde her på siden. Se eksempelvis alt om parterapi i Aarhus, parterapi i København, parterapi i Odense, parterapi i Aalborg og parterapi i Randers.