SPÆNDENDE FOREDRAG OM PARFORHOLD

Vi arrangerer løbende nye inspirerende foredrag & kurser for par overalt i Danmark. Se de seneste nye arrangementer, foredrag og kurser her på siden.

Kurser, arrangementer og foredrag om parforhold med dygtige parterapeuter

AKTUELLE KURSER & FOREDRAG

Video interview med Jonas url=”https://www.youtube.com/watch?v=gPJTJ8aUHfs”,
text=”Videointerview

VI HAR PT IKKE NOGLE PLANLAGTE FOREDRAG

 

Interview med parterapeut Kirsten Østrup

Her fortællller parterapeut Kirsten Østrup om parforhold, om at blive set, hørt forstÃ¥et af sin partner og om parterapi generelt. Se videoen og Kristens profil her.

TIDLIGERE AFHOLDTE KURSER OG FOREDRAG

Vi har tidligere arrangeret og planlagt forskellige foredrag og kurser. Hvis du ønsker at se vores tidligere arrangementer kan du klikke her:

LOVECAST VIDEOARKIV

Velkommen til vores videoarkiv. Vi er ret vilde med videoer og lægger naturligvis nye op løbende, så kom endelig tilbage.

url=”https://www.youtube.com/watch?v=gPJTJ8aUHfs”, text=”Se videoen her“, default is same video link.

Jonas om Lovecast

Jonas fortæller her om Lovecast og hvorfor vi valgte at starte Lovecast.

Jonas om Lovecast

Jonas fortæller her om Lovecast og hvorfor vi valgte at starte Lovecast.

Interview med parterapeut Louise Rams

Se dette interview med parterapeut Louise Rams, som fortæller lidt om hvordan parterapi foregår og hvilke problemer der ofte kommer frem i parterapi. Louise tilbyder parterapi fra sin klinik i Århus. Se Louises profil her.

Spred kærlighed

Se vores "Spred kærlighed" video, som skal huske os på at kærlighed og parforhold er svært og kræver en indsats fra begge parter.

True love - Puslespil

Se vores puslespils video, som illustrerer hvordan kærlighed skal bygges med puslespilsbrikker.

Er græsset grønnere på den anden side?

Her er en lille video animation, som illustrerer, at kærligheden skal passes på, og at græsset ikke er grønnere på den anden side. 

A true relationship

En lille video om at kæmpe for kærligheden og om ikke at give op. 

True love - Legoklodser

Her vores lille video legoklods video, som illustrerer hvordan kærlighed skal bygges med legoklodser.

Live, Laugh, Lovecast

Her er en lille video om at finde sine sande værdier i livet.

Husk kærligheden i hverdagen

Selv om vi har travlt med en masse ting i hverdagen, er det super vigtigt ikke at glemme parforholdet. Husk at vise kærlighed i hverdagen 

Du må selvfølgelig også meget gerne subscribe og følge vores kanal os på Youtube og like og dele nogle af vores videoer. Det kan du gøre her.

ER DU I TVILV ELLER VIL DU VIDE MERE OM PARTERAPI?

Vi har samlet en masse information om parterapi og hvad man som par, kan forvente af et parterapiforløb. Få et overblik over mulighederne her.

SØGER DU EN PARTERAPEUT ELLER SEXOLOG?

Er der problemer i parforholdet og kan I ikke umiddelbart selv komme tilbage på sporet - så se her.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Kirsten Østrup. Jeg tilbyder effektiv, hurtig og professionel hjælp til jeres parforhold. I Parterapi hos mig får I nogle stærke redskaber til at opnå dybere indsigt i hinandens virkelighed. Parterapien har fokus på at genvinde et varmt og kærligt parforhold og her kræves en ligeværdig og konstruktiv dialog med respekt for begge parters menninger og opfattelser.

Langvarige og nedslidende konflikter kan opstå i selv i det mest kærlige parforhold. Dette kan ske fordi man ikke får udtrykt og talt om sine egne behov i parforholdet eller fordi man ikke føler sig set og hørt af sin partner. I en travl hverdag kan det nogle gange være rigtig svært at leve op til sine egne eller sin partners forventninger om ”det perfekte liv” eller det "perfekte parforhold". Det kan resultere i en opslidende magtkamp eller regulær skyttegravskrig, som med tiden vil medvirke til at øge afstanden mellem parterne.

MIN BIOGRAFI

METODER

Parterapi

Individuel terapi 

Psykoterapi

Stresscoaching

Kurser - Selvværd og præsentationsteknik

UDDANNELSE

Certificeret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i København

Certificeret psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut

Førlederuddannelse

Projektleder i AYUSA

ERFARINGSOMRÅDE

Konflikter i parforhold

Skænderier

Stress

Utroskab

Mangelfuld kommunikation

Problemer med sexlivet

GRATIS SAMTALE

Jeg tilbyder naturligvis at tage en kort og gratis samtale med jer om jeres udfordringer i parforholdet og om hvordan et terapiforløb hos mig kan hjælpe jer. Da jeg ofte har klienter i min praksis og derfor er optaget, er det en fordel at udfylde kontakter formularen her på siden - så ringer jeg til jer snarest muligt. På den måde vil jeg have bedre tid og overskud til at kunne spørge ind til de konkrete udfordringer I har.

PARFORHOLD

Parterapi hos mig tager udgangspunkt i at genfinde nærheden, kærligheden og trygheden i jeres parforhold. Der kræves en gensidig indsats for at genvinde et varmt og kærligt forhold. Gennem terapien vil I blive opmærksomme på hvordan I kommunikerer med hinanden og I vil blive støttet i at finde nye og bedre måder at være sammen på. Det handler ikke om, at I skal lave om på jer selv, men om at I begge bliver i stand til at tage ansvar for det der sker i parforholdet. I vil få blandt andet få konkrete redskaber til en mere respektfuld og ligeværdig kommunikation, som vil øge forståelsen for jer selv og for hinandens forskelligheder og virkelighedsopfattelse.

Jeg er en fortrolig og neutral samtale- og sparringspartner. Jeg vægter et ligeværdigt forhold til begge parter og giver begge parter plads og mulighed for at blive hørt. Jeg er naturligvis omfattet af loven om tavshedspligt. Jeg modtager løbende supervision og videreudvikler mine faglige kompetencer.

KLIENT UDTALELSER

</ "</Vi er virkelig positive over vores forløb hos dig. Lige nu kan jeg slet ikke huske hvornår vi sidst har haft en uoverensstemmelse eller et skænderi og jeg syntes vi taler rigtig godt sammen om tingene. Vi har lært at man ikke skal gætte eller antage hvad den anden mener og tænker og vi er begyndt at spørge ind og lytte til hinanden. Vi har valgt at tage en dag ud af kalenderen om måneden, hvor vi kan have lidt kærestetid alene. Vi kan eksempelvis tage ud at spise, lave god mad derhjemme og bruge lidt tid sammen. Det fungerer rigtig godt og vi sætter begge stor pris på det. Vi skal dog begge arbejde med at slippe tankerne om de mange gøremål der fylder meget i vores bevidsthed, men det er nok svært at komme helt af med. Alt i alt går det rigtig godt, og vi fik en masse godt med fra dig. Det er en proces og nye vaner kan være svære at indkøre - men det er nødvendigt og det skal nok komme 🙂 Alt i alt er noget blevet meget bedre, noget er det samme. Vi er dog blevet bevidste om når noget skal ændres, så du har bestemt givet os noget super positivt med. Du har været rigtig god til at spørge ind og lytte til os begge og vi har forstået, at når den ene part fortæller noget, er det ikke nødvendigvis det samme den anden part får ud af det. Det var en rigtig interessant og god øvelse. Du er rolig og har en behagelig personlighed, så vi følte os meget hjemme og sikre. Stor ros til dig. Det har været et godt terapiforløb, selvom jeg var lidt skeptisk i starten - da jeg ikke helt vidste hvad jeg gik ind til. Men har været gode og hyggelige rammer med god stemning hele vejen gennem forløbet. Du kunne få nogle ting ud af os hver især, uden at vi blev uvenner eller sure på hinanden". - Pia og Thomas

Klientudtalelse fra Kristina & Niels - Læs mere her:
"Vi havde mistet forbindelsen til hinanden efter 10 års ægteskab. Vores hverdag var præget af skænderier, konflikter og dårlig stemning. Den ene part ønskede skilsmisse. Vi var begge enige om, at forholdet ikke var tilfredsstillende for nogen af os, inden vi startede i parterapi. Det fyldte rigtig meget hele tiden, svarende til 10 ud af en skala på 10. Gennem parterapien hos Kirsten har vi lært at kommunikere igen - uden nogle bagvedliggende eller skjulte hensigter. Vi har fået styr på alle vores praktiske gøremål i hverdagen, som ofte gav anledning til diskussioner. Vi har begge fået fokus på vores eget ansvar i forholdet, og på at få sagt de usagte ting højt, så den anden part kan forholde sig til det og forstå vores forskellige opfattelser. Det betyder rigtig meget at vi har lært at tale sammen igen. Vi har lært at vi skal holde os på egen banehalvdel og lade være med at tolke og gætte på hvad den anden part tænker og føler. Vi har genfundet respekten for hinanden og vi har fået en hverdag uden diskussioner og skænderier. Vi kan tale sammen ordentligt igen – hvilket har betydet rigtig meget for livskvaliteten. Vi har fået et fantastisk fundament, som vi nu kan bygge videre på. Kirsten har uden tvivl en rigtig god evne til at forstå og udfordre begge parters synspunkter - også selvom man måske ikke selv lige får forklaret på den rigtige måde. Hun udfordre og skubber en hen til ting der måske ikke er lige behagelige at diskutere, men nødvendige for at komme videre. Hun er ærlig og hun pakker ikke tingene ind. Hun er virkelig dygtig til at forklare tingene på flere måder, så hun er sikker på at modtageren forstår buskabet. Vi følte os begge rigtig trygge i parterapi hos Kirsten. Vi vil helt sikkert anbefale Kirsten til andre par, der oplever krise i parforholdet. Det er en investering der er guld værd. - Kristina og Niels

Klientudtalelse fra Majbritt & Mark - Læs mere her:
"Da vi startede hos Kirsten, var hun den absolut sidste løsning inden vi måtte bryde vores 10 år lange parforhold. 4000 kr. for 5 sessioner virkede som mange penge, men omvendt håbede vi at det ville være pengene værd. Det ville trods alt blive dyrere og mere omkostningsfuldt at gå fra hinanden. Både på den ene og den anden måde. Da vi kom hos Kirsten havde vi nok en urealistisk forventning om at vi bare kunne løse vores problemer med det samme. Men det krævede virkelig en indsats fra os begge, samt mod til at se på sig selv og på sin egen rolle i konflikterne. Det har været en spændende rejse som har lært os nye sider af os selv og af vores partner. Kirsten har kigget på vores adfærdsmønstre, uden hun behøvede at grave dybt ned i vores barndom. Dog fandt vi ud af, at hvis vi ønskede at kende årsagen til vores mønstre og adfærd, så vil vi finde svarene i barndommen. Kirsten er meget jordnær, og vi følte os begge meget trygge ved terapiforløbet. Vi har 2 børn sammen så det var vigtigt for os, at få nogle værktøjer til at arbejde med vores kommunikation - som var rigtig dårlig. Kirsten fik os til at indse hvordan vi som mennesker er skruet sammen, når det kommer til kommunikation, mønstre og adfærd i et parforhold. Det gav os stor og helt ny forståelse for hinanden. Og med denne nye forståelse om os selv og hinanden, samt nogle redskaber til at ændre vores adfærd til noget positivt har det samlet set reddet vores parforhold. Vi er stadig sammen og på ingen måde ved at gå fra hinanden. Vi falder somme tider tilbage i vores gamle mønstre, men vi er blevet gode til at stoppe op og bruge de redskaber vi har lært af Kirsten. Majbritt & Mark,

Terapi forløb - Personligt fremmøde

Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1200 kr.

Hvis begge er ledige eller får SU - Rabat 300 kr.

Telefon og online terapi - 1 time - 800 kr.