TIDLIGERE AFHOLDTE FOREDRAG

Her ser du en liste over de foredrag vi tidligere har arrangeret og afholdt. Vi komme selvfølgelig løbende med nye og spændende arrangementer, foredrag, kurser og oplevelser, som har fokus på at styrke parforholdet - så vend endelig tilbage.

MERE KÆRLIGHED I HVERDAGEN - EN WORKSHOP FOR PAR I KØBENHAVN

Dette kursus udbydes af terapeuterne Karin og Anna fra Terapihuset København, som sammen udgør et stærkt team. Læs mere om kurset her:


 

3 INSPIRERENDE WORKSHOPS MED FOKUS PÅ AT UDVIKLE JERES PARFORHOLD

Nyt Kursus som udbydes af Rødovre Terapicenter og afholdes i Højnæskirken i Rødovre. Kurset består af 3 workshops, som kan bestilles samlet og hver for sig. Det maksimale deltagerantal er 12 par og der er stadig ledige pladser på kurset.


 

INSPIRERENDE KURSUS FOR PAR - I KØBENHAVN

Dette kursus er baseret på principperne bag PREP og består af er et dynamisk undervisningsforløb, som veksler mellem oplæg, filmklip, øvelser og dialog mellem parrene. Der er ikke tale om hverken gruppe - eller parterapi, men derimod et kursus som har fokus på at forbedre kommunikationen mellem dig og din partner. Derfor foregår de enkelte dialogøvelser også kun mellem dig og din partner. Læs mere og kurset her:


 

FOREDRAG STYRK TEAMET I PARFORHOLDET

Foredraget "STYRK TEAMET i parforholdet" er skabt i samarbejde mellem psykoterapeut KatherineSara & Lovecast og har fokus på at skabe / genskabe teamfølelsen i parforholdet. 


 

HVORFOR KOMME TIL FOREDRAG OM PARFORHOLD?

Et foredrag om parforhold kan give et godt indspark til hverdagen og give parforholdet et løft. Nogle mennesker kommer til foredrag fordi de oplever forskellige problemer og udfordringer, som de gerne vil have hjælp og inspiration til, mens andre kommer for at få en hyggelig og anderledes aften hvor man samtidig kan lære noget nyt.