PARTERAPI I SLAGELSE

Velkommen til Lovecast – Her kan du finde den korte vej til en dygtig parterapeut i Slagelse, som kan hjælpe dit parforhold tilbage på sporet. Du kan samtidig få tips og en masse inspiration til dit parforhold og samtidig få brugbar viden om parterapi og hvordan det kan ændre dit parforhold. Find en kompetent parterapeut i Slagelse her:

Parterapi i Slagelse

HVORDAN STÅR DET TIL MED PARFORHOLD I SLAGELSE

Slagelse ligger på vestsjælland og er med sine næsten 34..000 indbyggere Sjællands 8. største by og en del af Region Sjælland. Når man kigger på tallene for hvor mange par der flytter fra hinanden i Slagelse, kan man konstatere at 3,8 % af kommunens familier med hjemmeboende børn flyttede fra hinanden i 2015 (tal fra Danmark Statistik). Slagelse ligger derfor på en lidt kedelig 15. plads ud af landets 98 kommuner, på listen over kommuner hvor flest par flyttede fra hinanden i 2015. Det er en del højere end i de omkringliggende kommuner, og det vidner om at behovet for parterapi er stort i Slagelse. Parterapi kan være en effektiv måde af få mere glæde og kærlighed tilbage i hverdagen og til at få parforholdet og familielivet til at fungere bedre.

I alle parforhold og ægteskaber vil der er opstå spændinger, konflikter og gnidninger. Parterapi kan både være effektivt i forhold til at undgå fremtidige konflikter - altså forebyggende, men også til at få styr på konflikterne og til at finde en bedre måde at være sammen på.

Fandt du det du ledte efter? På Lovecast kan du også finde stakkevis af inspirerende artikler, videoer og informationer omkring parterapi og parforhold. Se vores infosider om parterapi i Ringsted, parterapi Roskilde og parterapi i Næstved her. Du kan også finde vores store parterapi ABC her.

HJÆLP TIL PARFORHOLDET

Bor du i Slagelse er det let at finde hjælp til at løsne op for de konflikter og udfordringer I oplever i hverdagen. Kig profilene igennem og find en terapeut I føler jer trygge ved. Udfyld derefter kontaktformularen og bliv kontaktet af den pågældende parterapeut. Husk at, de fleste parterapeuter tilbyder en gratis kortere samtale, hvor I får mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret om et terapi forløb kan hjælpe jer.