PARTERAPI PÅ FYN, RINGE, LANGESKOV OG KERTEMINDE

Velkommen til Lovecast - inspiration til dit parforhold. Fyn er Danmarks 3. største ø og har næsten en halv mio indbyggere. Den største by på Fyn er naturligvis Odense og både i Odense og på resten af Fyn er der naturligvis også stort behov for parterapi.

Der er mange andre større byer på Fyn - herunder Kerteminde, som har ca. 6000 indbyggere, Nyborg med ca. 17000 indbyggere og Ringe med 6000 indbyggere. Disse byer har også en høj skilmisse procent ligesom resten af Danmark og mange par oplever udfordringer og konflikter i deres parforhold, som er vores vigtigste relation. Vi har derfor gjort det let at finde en dygtig og kvalificeret parterapeut på Fyn, I Odense og Kerteminde, så I kan få hjælp til at løse konflikterne I oplever i hverdagen.

LEDER DU EFTER INFORMATION OM PARTERAPI?

Bor du på Fyn og leder leder du efter information om parterapi og parforhold i lokalområdet - Så vil du sikkert kunne drage nytte af vores beskrivelse af parterapi i Odense eller parterapi i Svendborg. Du kan også kigge på denne forklaring af parterapiforløb, hvor I samtidig kan få hjælp til at afklare om I har behov for parterapi.  

KERTEMINDE, NYBORG OG ODENSE

Lola Erlandsen er en dygtig og effektiv parterapeut med masser af erfaring med både par og familier. Hendes empati og forståelse for konflikter og problemer i parforholdet gør hende i stand til at afhjælpe selv mest fastlåste konflikter. Book en session hos Lola og få kvalificeret hjælp til at få dit parforhold tilbage på sporet. Hun er effektiv hvis du søger parterapi i Kerteminde, Nyborg, Odense eller på Fyn generelt.