Næste >

Parterapeut Elin Andersen

ELIN ANDERSEN

Parterapeut & autoriseret psykolog

Adresse: Gaabensevej 1, 1. sal

Telefon: 26 36 03 77

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

SÆRLIG ERFARING MED:


Konflikter

Kommunikation

Utroskab

Kærlighed


Oplys gerne, at du fandt terapeuten hos Lovecast

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Elin Andersen, jeg er 43 år, uddannet og autoriseret psykolog og Imago-parterapeut. I et parterapiforløb hos mig, vil vi arbejde at lære Jer selv - og Jeres individuelle reaktionsmønstre bedre at kende . For det er derfra vi kan ændre tingene og Jeres indbyrdes samspil. Kriser og modgang kan tvinge os til at søge større forståelse og indsigt i livet generelt og vores fælles relation. Men kriser kan også bruges til at give os en ny og selvvalgt livsindstilling - som tager udgangspunkt i at forsøge at tage ved lære af det der sker os og udvikle os sammen som par og som mennesker.

Parterapi består som udgangspunkt af samtaler - men det er langt mere end det. Parterapi giver Jer en professionel relation, hvor I er sikret det er Jeres relation som er i fokus, at I ikke bliver set ned på eller vurderet, og at den I taler med er én der har specialiseret sig i det bakkede terræn som et parforhold ofte kan lede os ud i. Vi arbejder bl.a med indsigt i de psykiske årsags-virknings-sammenhænge, og vi finder de ting der bedst kan hjælpe Jer videre. 

PARFORHOLD

Når mennesker finder sammen som par, er det en af naturens måder at hjælpe os til at blive styrket og helet. Kærlighedsrelationen er på mange måder en helt enestående livskilde, som skal værnes om. Det er dog dog sjældent at denne kilde rinder ud helt af sig selv, men fordi vores ældre hjerneregioner, bl.a reagerer irrationelt og har indbildte basale behov, kan parholdet og kærlighedsrelationen ofte blive udfordret. For at slippe for dens greb i os, må vi erkende hvor i livet det gør ondt, og tage ansvar for det, så vores fællesskab kan udvikle sig og få den nødvendige plads til at blomstre.

Det er altid lettere og sjovere at forebygge og komme i forkøbet, end at brandslukke når problemerne hober sig op. Der er derfor mange gode grunde til at vælge parterapien - og det er bedre at gå i gang for tidligt end for sent. Kontakt mig nu og lad os tage en snak om hvordan jeg kan hjælpe Jer.

MIN BIOGRAFI

METODER


Den eksistentielle tilgang 

Den narrative tilgang

Den kognitive-adfærdsterapeutiske 

Den psykodynamiske, den gestaltterapeutiske

 Den systemiske tilgang

UDDANNELSE


Bachelor i psykologi - London

Kandidatgrad i psykologi - København

Kognitiv terapeut - Vordingborg

Imago relations - og parterapeut - København

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter og kommunikation i parforholdet

Manglende tryghed og tillid

Forventning

Problemhåndtering

Tilgivelse og jalousi

GRATIS SAMTALE

Kontakt mig og lad os få en uforpligtende snak om de udfordringer I oplever i parforholdet. Udfyld venligst denne kontaktformular - så vender jeg tilbage til jer hurtigst muligt.

Terapi forløb - Priser ved personligt fremmøde

Parterapi - 2 time - 1800 kr.

Individuel terapi 1 time - 900 kr.

Tillæg ved hjemmekonsultation - 164 kr.