Parterapeut i København - sydhavn

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut, psykoterapeut & sexolog MPF

Adresse:

Amagertorv 14b, 1160 København K

Åbningstider: I dagtimerne - med mulighed for aften og weekendtider

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Ida Katrine Hoffmeyer og jeg er uddannet psykoterapeut MPF, og har mange års erfaring med både individuel terapi og parterapi. Som menneske er jeg er både nysgerrig og undersøgende, og jeg gør en stor indsats for at holde min faglige viden opdateret.

I parterapi hos mig vil vi ofte tage udgangspunkt i Jeres kommunikation. Det er nemlig ofte den der går skævt og som er medvirkende årsag til at parforholdet gradvist bliver forværret. Mange par indarbejder langsomt nogle reaktioner, negative forventninger og uheldige mønstre efterhånden som tiden går, og det skaber afstand i mellem Jer og skader Jeres relation. Men hvis I er villige til at arbejder med at se tingene både fra Jeres eget og Jeres partners perspektiv, kan parterapi virkelig rykke og gøre en kæmpe forskel.

PARFORHOLD

De fleste par har kriser og de fleste par bliver indimellem trætte af tosomheden, uenigheder og trivialitet som kan opstå i hverdagen. Mange glemmer simpelthen at parforholdet faktisk hele tiden kræver omsorg og opmærksomhed.

Ligeså dejligt det er at finde sammen, blive forelsket og stifte familie, lige så svært og uoverskueligt kan det nogle gang blive, når tingene ikke fungerer som de skal. Man mister måske helt lysten og gnisten, fordi man ikke føler sig værdsat eller lyttet til. Selvom man elsker sin partner, får man måske alligevel lyst til at prøve noget nyt, være tæt sammen med en anden, der virkelig sætter pris på én.

For at undgå fastlåste mønstre og konflikter, er det en god idé, at få tredje part til at hjælpe Jer med at skabe en sund og frugtbar relation, med plads til Jer begge. Kontakt mig nu og hør hvordan jeg kan hjælpe Jer. Så er I allerede på vej til et bedre parforhold.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Sexologisk terapi

Terapi over skype

Terapi på Engelsk, Norsk & Svensk

UDDANNELSE


Psykologi på bachelorniveau på Københavns Universitet

Eksamineret sexolog & psykoterapeut fra DACS

Sygeplejerske

ERFARINGSOMRÅDE


Uhensigtsmæssige mønstre

Konflikter og skænderier

Kommunikation

Seksuelle problemer

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 1 time og 30 minutter - 1335 kr.


Parterapi - 1 time - 890 kr.


Individuel terapi - 1 time - 775 kr.

Oplys venligst at du har fundet Ida på Lovecast

Besøg min hjemmeside