Parterapeut centralt i Roskilde eller hjemme hos dig

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut og sexolog

Adresse: Roskilde og online

Åbningstider: primært eftermiddage, aftener og weekender.

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Jeg er næsten færdig-uddannet psykoterapeut med speciale i parterapi og sexologi, og jeg er samtidig autoriseret specialist i sexologisk counselling, hvilket betyder, at jeg kan hjælpe jer med både relationelle og seksuelle problemer.

Der er mange forskellige årsager til at par vælger at komme hos mig. Nogle par vælger parterapi som en forebyggende indsats, hvor parterapien er en slags "service tjek" eller "vedligeholdelse" af deres kærlighedsforhold. Andre kommer i parterapi når parforholdet er fyldt af konflikter, bl.a. kommunikative og seksuelle problemer. Det er selvfølgelig altid lettere at gøre noget ved problemerne inden de har vokset sig alt for store, men det kan lade sig gøre at få hjælp - uanset hvilken situation I står i.

I parterapi kan jeg hjælpe jer med at skabe en tættere, mere kærlig og nær relation, og I vil blive opmærksomme på de følelser der er i spil i konfliktfyldte situationer. Jeg hjælper jer til at få øje på de forsvarsmekanismer I ubevidst bruger, for at holde følelserne på afstand, og det vil hjælpe jer til at modvirke skænderier, frustrationer og en masse konflikter i fremtiden.

PARFORHOLD

Alle er forskellige – det gælder både i en parrelation og på det seksuelle plan. Der er derfor sjældent en one-fits-all løsning der passer til alle, hvilket jeg naturligvis tager højde for i samtalerne.

I parterapi tager jeg udgangspunkt i et holistisk paradigme, hvilket betyder, at jeg har fokus på mennesker som en helhed indeholdende både biologiske, fysiske og psykiske dele, der har indbyrdes indflydelse på hinanden. Jeg møder jer begge på en tryg, kærlig og ligeværdig måde, med plads til jer begge.

Jeg har særlig god erfaring med at hjælpe småbørnsfamilier, da jeg som sundhedsplejerske kender alt til de udfordringer, man som par rammes af, når man har små børn..

Jeg følger naturligvis de etiske retningslinjer gennem Dansk Psykoterapeutforening og Nordic Association for Clinical Sexology. Kontakt mig nu og lad os få en snak om de udfordringer I oplever.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Sexologisk rådgivning

Individuel psykoterapi

Familierådgivning

UDDANNELSE


Autoriseret specialist i sexologisk counselling - Parterapeutisk Institut

Psykoterapeut - med speciale i parterapi og sexologi

Sygeplejerske

Sundhedsplejerske

ERFARINGSOMRÅDE


Konflikter og kommunikationsproblemer

Vedligeholdelse af parforholdet

Hjælp til at finde tilbage til kærligheden, nærheden og trygheden

Sexologiske udfordringer

Udfordringer for småbørnsfamilier

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - mellem 75 og 100 minutter - 800 kr.


Individuel terapi - ca. 60 minutter - 600 kr.


Familieterapi - mellem 75 og 100 minutter - 800 kr.

Oplys venligst at du har fundet Catrine på Lovecast

Besøg min hjemmeside