Deprecated: Required parameter $width follows optional parameter $img_url in /customers/0/3/4/lovecast.dk/httpd.www/wp-content/plugins/blog-designer-pro/blog-designer-pro.php on line 2509 Deprecated: Required parameter $height follows optional parameter $img_url in /customers/0/3/4/lovecast.dk/httpd.www/wp-content/plugins/blog-designer-pro/blog-designer-pro.php on line 2509 Deprecated: Required parameter $bdp_settings follows optional parameter $rss_use_excerpt in /customers/0/3/4/lovecast.dk/httpd.www/wp-content/plugins/blog-designer-pro/admin/functions.php on line 683 Deprecated: Required parameter $bdp_post_id follows optional parameter $template_name in /customers/0/3/4/lovecast.dk/httpd.www/wp-content/plugins/blog-designer-pro/admin/functions.php on line 795 Parterapeut Varde Mette Byskov - Lovecast.dk
Parterapeut Peter Jørgensen - Vordingborg

DENNE TERAPEUT ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Parterapeut, psykoterapeut, jordemoder og zoneterapeut

Adresse: Hjerting Landevej 120, 6800 Varde

Åbningstider: Mandag - fredag kl. 08 - 17, (torsdag kl. 08 - 19)

VELKOMMEN TIL MIN PROFIL

Mit navn er Mette. Tag hånd om livet, er et valg, som vi kan vælge at leve efter. At tage hånd om os selv og vores nærmeste. Jeg er uddannet jordemoder tilbage fra 1997, og har arbejdet de sidste mange år med at kombinere jordemoderarbejdet løbende med parterapi, psykoterapi og zoneterapi.

Min tilgang til mennesker, er at se os som hele. At vi stopper op og mærker hinanden og at vi har nok tid og rum til hvert enkelte menneske på vores vej. Vi kan ikke adskille krop og sind og derfor er også det holistiske menneskesyn i fokus hos mig.

PARFORHOLD

At være et par kan til tider være vanskeligt, da vi som mennesker er forskellige individer. Når I som par slår jer sammen og etablerer jer, er det vigtigt at finde ud af hvordan I vil have det med hinanden. Hvem er I individuelt og hvem er I sammen.

Dette kan være med til at skabe større klarhed og I vil have nemmere ved at forholde jer konstruktivt til parforholdet og de udfordringer I kan komme til at stå overfor. Jeg tilbyder også samtaler og gruppeforløb til par, som mister under graviditet og efter fødslen.

Udover parterapi og individuel terapi, tilbyder jeg også jordemoderkonsultationer, zoneterapi, rebozomassage og Qi Gong. Kontakt mig endelig, hvis I ønsker at vide mere. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) og følger foreningens faglige krav og etiske regler.

MIN BIOGRAFI

JEG TILBYDER


Parterapi

Individuel terapi

Onlineterapi

Jordemoderydelser

Rebozomassage

Zoneterapi

Qi Gong

UDDANNELSE


Psykoterapeut 4-årig uddannelse ved Essensuddannelser

Parterapeut

Jordemoder ved Jordemoderskolen i Aalborg

Zoneterapeut ved TKZ-Skolen i Varde

Overbygning i kognitiv terapi og coaching ved Essensuddannelser

ERFARINGSOMRÅDE


Par som mister under graviditet og efter fødslen

Kommunikation

Sorg

Større selvindsigt

Stress

Livskriser

Graviditet

Gestaltterapi

Mindfulness

PRISER

Priser terapiforløb - personligt fremmøde


Parterapi - 90 minutter - 850 kr.


Individuel terapi - 70 minutter - 650 kr.


Online samtale - 50 minutter - 500 kr.

Oplys venligst at du har fundet Mette på Lovecast

Besøg min hjemmeside